• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bitmek bilmeyen cocukluk anilari, anilari, anilari....

Doktora yapması bişey ifade etmez. Demans olabilir. Onlar da hep geçmişte yaşarlar

Anam ne tatli be :)
Evet ben de olsam sıkılırdım ve şöyle derdim " anacim bi sus basim ağrıdı ben biktim dinlemekten sen bikmadin anlatmaktam"

Çok sıkıcı.

Eşim de lise anılarını anlatmaya bayılır.

"Aşkım ne hafıza var sende, normalde bunlar 1-2 yıl anlatılır unutulur, hâla anlatıyorsun. " dedim, azalttı şükür : )

Benimki daha rahatsız.
Arabayla bir yere giderken başlar " bu ev Onur'un babaannesinin evi"( onur çocukluk arkadaşı, ben ne onuru tanırım ne babaannesini), başka sokağa gireriz "hani ben Karsta askerken Seyfi Çavuş vardı ya (sanki ben doğurmuşum, ne bileyim Seyfi Çavuşu) onun abisi burada oturuyor", başka caddeye çıkarız " Benim ilk patron Nafiz var ya (hay Nafiz'İ eşekler kovalasın) o buradan ev almıştı.
İşin acı kısmı 9 yıldır neredeyse haftada bir Seyfi Çavuşu da, Nafiz'i de anarız. Banane yahu, anlatma, tapu müdürü müyüm? Çavuş sevdalısı mıyım? Ba na ne.
Birde ben uyarıyorum, çemkiriyorum, gene kendini kaybedip başlıyor: Hani askerde Seyfi Çavuş vardı ya...Hay senin çavuşunu...
Ay cok guldum anlatimina ya kusura bakma :KK53:

Ya bazen biseyi paylasirken duydugumuz heyecani karsidaki de duyuyor zannederiz ama alakasi yoktur.. Esin de boyle saniyor olabilir.. Ama insanlarin sıkıldığını,soyledigin halde bıktığını anlamiyosa sıkıntı.. Ne denir cidden bilemedim

Benimki daha rahatsız.
Arabayla bir yere giderken başlar " bu ev Onur'un babaannesinin evi"( onur çocukluk arkadaşı, ben ne onuru tanırım ne babaannesini), başka sokağa gireriz "hani ben Karsta askerken Seyfi Çavuş vardı ya (sanki ben doğurmuşum, ne bileyim Seyfi Çavuşu) onun abisi burada oturuyor", başka caddeye çıkarız " Benim ilk patron Nafiz var ya (hay Nafiz'İ eşekler kovalasın) o buradan ev almıştı.
İşin acı kısmı 9 yıldır neredeyse haftada bir Seyfi Çavuşu da, Nafiz'i de anarız. Banane yahu, anlatma, tapu müdürü müyüm? Çavuş sevdalısı mıyım? Ba na ne.
Birde ben uyarıyorum, çemkiriyorum, gene kendini kaybedip başlıyor: Hani askerde Seyfi Çavuş vardı ya...Hay senin çavuşunu...
:-):-):-)

öf benim kaynanada yıllardır aynı şeyleri tekrarlayıp duruyo papağan gibi. bende telefonu karıştırıyom dinlememek için :)

Her anlatmaya başlamasında aaa o mu çok komik diye kahkaha atarak gülün ve bitirin konuşmasını. İstisnasız her konuşmasını gülerek yarıda kesin. Gülmezseniz alınır ama istediği tepkiyi verirseniz kırılganlıkta yapamaz istesede..

Sende deki dur aşkım bi tanede ben anlatayım ben bi gün su içtim sonra ne oldu desen yeridir tuvetim geldi. Ay daa bitmedi gece bi uykum geldi bi uykum geldi ay aşkım her gün su mu içilir, uykumu gelir gına geldi. Ha birde şey oldu bi baktım nefes alıyorum, midemden bi ses geldi ne olsa yeri adını sen söyle acıkmışım meğer :D :D :D

:) Allah sabır versin. Seni çok iyi anlıyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşım da aynı şekilde. Kendisi, eşi ve benim eşim bir ara aynı yerde çalışmışlar biz eşimle tanışmadan önce. Biz nişanlıyken her seferinde o anılardan bahsediyorlardı diğer arkadaşları falan da toplanıp. Kendimi p.ç gibi hissediyordum. Sonra eşime söyledim sıkılıyorum artık diye. Simdi o kadar anlatmıyorlar :)

Ayni konuyu anlatırken dinlemeyin devamını siz tamamlayın bunu söylemiştin biliyorum zaten deyip konu degistirin

"ben bunu biliyorum anlattın daha önce" diye daha en başta kesin konuşmasını belki hevesi kırılır böyle böyle zamanla.. ;) belki siz ayıp olmasın diye tekrar tekrar aynı nezaketle dinliyorsanız o da çok tekrara düştüğünü farketmiyordur :) benim de teyzem böyle sürekli aynı konular aynı hatıralar aynı espriler :D kimi insan böyle oluyor napacaksınız...

Arkadaslarinin yaninda mahcup olacak diye kasmayin..
Sizin evde toplandiginizda konuya girdigi gibi mutfaga gidin ikramliklarla ilgilenin veya bir cay daha koyim ben bahanesiyle kalkin..
Arkadaslar da kendi arasinda muhabbet aciyormus zaten, siz de kalkinca dinleyecek kimse kalmaz..
Boyle 1-2 olunca farkeder, ben sana demistim bak sosyal hayatini etkiliyor arkadaslarin cocuklugunu ezberledi zaten artik diye uyarabilme frsati dogar.

:))))) KUSURA BAKMA CANIM AMA GÜL GÜL ÇATLADIM.
ALLAH BAŞKA KEDER VERMESİN SİZE TABİ.
AMA DEDİĞİN GİBİ SÜREKLİ AYNI ŞEYLERİ ANLATMASI SIKAR İNSANI.
BENCE UYARMAYA DEVAM EDİN. KIRILACAK AMA NE YAPALIM.

ASIL SIKINTI OLAN, SÜLALE BOYU ÇOCUKLUKTAN ÇIKAMAMIŞLAR :))))
ARKADAŞLARINIZIN ARASINDA EŞİNİZ O KUNULARA GİRMESE BİLE, AİLECEK TOPLANDIĞINIZDA HERKES VOLTRAN'I OLUŞTURUP ANLATMAYA DEVAM EDECEK.
HAY ALLAH İŞİNİZ ZOR

Benim 2 arkadas var devamli ayni seyleri isitip isitip anlatiyorlar, basima agrilar giriyor. Tahmin edebiliyorum durumunuzu.
Benim buldugum cozum surekli sorular sormak oldu. Konuyu surekli sorularla saptirinca biraz bunalim azaliyor. deneyebilirsiniz :D

Benimki daha rahatsız.
Ayyy ayni annem de boyle.
Gicik olurdum: ama zamanla ben de onun gibi olmaya basladim :D

Tam konuyu actim, dun gece somineyi yakarken esim yine basladi, koyde ates yakardik, atesten sopa alip kulunu karistirdik, sonra bir arkadas yanlislikla teyzeogluma kivilcim sicratti falan diye, oyle de kahkaha atarak anlatiyordu ki yine baska muhabbete giremedim, tersleyemedim. Yani ani da degil gordugunuz uzere oylesine yasanmis sacma sapan bir an bile bana defalarca anlatiliyor. Sonradan birkac sacma sapan ani daha anlatti, giremedim yogurt corbasi tarifine, resmen mutlu oluyor anlatirken.

o anlatmaya kalkınca sen devamını getir ezberledim artık imasında bulunarak :rolleyes:

Back