Esimin bitmek bilmeyen cocukluk anilari, anilari, anilari....

Iste biraz sert davranmak gerekiyor belki de bilmiyorum ki
Ben olsam cocuk degilsin kendine gel küsüp.durma cocuklukta kalmissin cok sıkıcı yaa ayni muhabbetten sıkıldım ben senin esinim bisey anlatinca da ben bunu biliyorum anlatmistin eskileri birak birlikte yeni anilar biriktirelim derdim

Acik acik konusun biktim usandim bitmek bilmeyen cocukluk anilarindan diyin ne var bunda oda takmasin kafayi cocukluguna.

Senin cocuklugun bitti artik evladimiza odaklan asamiyorsan doktora gidelim ben çocuğumun bu hikayelerle buyumesini istemiyorum derdim boş beles biri degil demissin ama muhabbeti sanki hayatta hicbir gayesi olmayan bos insanlarinki gibi

benim teyzemin eside aYni ve malesef degismiyor bu tür insanlar kulagini tikican

Kk da okudugum en ilginc dertlerden biri ne diyecegimi bilemedim.

Tamam tamam istemiyorsan bir daha anlatmam. Bence baskalari degil sen sikildin benim muhabbetimden, sadece cocuklugumu seviyorum, guzel bir cocukluk yasadigimi dusunuyorum. Insanlar anilarindan bahsederler ne var bunda ama sen istemiyorsan bundan sonra anlatmam diyor. Gercekten de istemiyorum. Ama hic farkinda olmadan yine basa sariyor birgun, unutmuyor. Sulalecek boyleler, diger gelinleri (teyzeoglunun esi) de bikmis, sen sunu biliyor musun, peki bunu biliyor musun diye soruyor bana, hepsini de biliyorum, cunku ayni seyleri defalarca ben de dinledim.

Bizdede var böyle biri isin kotu tarafı hep aynı şeyi anlatıyor konuya başlamadan öncede bikaç kere daha söylemiştim diye başlıyor birazcık yaşlı diye idare ediyoruz ama misafirlerin yanında mahcupta oluyoruz hani

Kk da okudugum en ilginc dertlerden biri ne diyecegimi bilemedim.
Cok sacma gorunuyor belki ama soyle diyeyim: 4 yildir evliyiz, evlendik ABD ye geldik ikimiz, ne kadar arkadaslarimiz da olsa ikimiz de ogrenci oldugumuz icin surekli basbasayiz, evin icindeyiz, ders calisiyoruz, kahvaltida, yemekte ya da herhangi bir animizda basliyor "ben cocukken" diye. Ve bu 4 yildir boylece surup gidiyor. Bir zaman sonra ilginc de olsa dert haline geliyor.

Eşinizin yanlış anlamayacağını düşünürseniz, bence onu kameraya çekin, yani muhabbet ne, insanların yüz ifadesi ne, görsün diye..

Haline şükret bacım Yine senin eşinmiş.Benim kv aynı karakterde ,hep eskileri anlatır,çocukları dahil hepsi sıkılır ve üst katımda.Geldiği zaman konuşuyor dinlemiyor gibi yapsamda ,tv izlesemde susmuyor.Bende mutfağa ,iş yapmaya kaçıyorum.Bir gün bize gelin de ikisi doya doya konuşsunlar

Arkadaşlar gayet mantıklı şeyler yazmış. Onları uygulayın. Ek olarak, kocaman bir kumbara alın. Eşinizle anlaşma yapın, bir daha bana anlattığın bir anının detaylarını sen söylemeden ben anlatabilirsem şu kumbaranın içine 5 TL at tamam mı canım deyin. Bu benim seni ne kadar dikkatli dinlediğimin, seni ne kadar tanıdığımın ödülü olsun deyin. Bence birkaç seferden sonra bırakır. Sinirlenirse de ikna edip iyi bir psikoloğa götürün. İkna olmaz diyorsanız, ikna edip bir çift terapisine götürün, evliliğimiz daha iyi olsun diye bebeğimiz de var artık vs diyerek. Ona da ikna olmazsa, siz gidin bir psikoloğa o söylesin size neler yapabileceğinizi. Çünkü çekilir dert değil. Geçmiş olsun.

böle yap konuşmaya başlayınca
şaka bi yana her anı anlatmaya başladığında "aa evt ya anlatmıştın onu çok komikti, çok ilginçti, çok duygusaldı" fln die ağzına tıkayın lafı, ve hazır söz sizdeyken hemen lafı alıp başka yere çevirin böle böle söndürürsünüz belki bu davranışı

Genelde askerlik anılarını anlatırlar ama bu ilginç miş. Sizde gelinler falan bir arada olunca onlar anlatırken sizde birbirinize çocukluk anılarını zı anlatın. Belki onlarda biz acarsak konuyu gelinler de başlayacak diye Susar lar :)

gece gece guldurdunuz beni
benimkide bazen ayni seyleri soyluyor ama sizinki abrtiymis
siyaset futbol fln bilmezmi
siz oradan konu açin belki unutur o arada
hayir esiniz neysee yakinda çocukda balsuiycak onlari anlatùaya duya duya ezberleyeeck

Neler neler yapiyorum. Ya ani da degil sacma sapan evin icinde gecen her, her, her an... Ben nasil cocukluk gecirdim, benim annem neden cocukken yaptigim anilari anlatmiyor, hic onemsememis mi ne. Bir de bir hafizalari var, dunya hafiza sampiyonlari sulalecek, hele o kaynanam. Ya benim bebegim daha 9 aylik, ben bile onun yaptigi seyleri unuttum, hatirlamiyorum, adam 30 yasina gelmis, kaynanam hala her ani sanki az once yapmis gibi detaylariyla anlatir durur.

sen dua etmeye basla o zmn kv bunasin diye
valla çok pis kiskandim senin kocanin sulalesini
ne yiyolar ne içyolar soyle bende yapayim
dun ne eydigimi hatirlamiyorum

Benim esim bu kadar abartmaz ama annesi ayni şekilde.
Her kalabalık olduğunda eski anılar.
Bana da zevkli geliyor fakat ileride sıkılabilirim.
Ki bazı şeyleri ezberledim artik

O anlatmaya başlayınca devamını siz getirin ve gülümseyerek aaaa ezberlemisim deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…