Yanlis bisey mi dedim
Yanlis bisey mi dedim
Hic onemli degil. Evet cok haklisiniz ekonomi konusu bir erkekle aramda olusabilecek en hassas mevzulardandir. Affi olmaz yani. Konu sahibi umarim en kisa zamanda gerekeni yapar...pardon sizi huzursuz etmişim istemeden. size değil alıntı yaptığınız cümleye çokkkk şok oldum, çok iyi yakalamışsınız. adamın zihnyeti çok sorunlu. "bana muhtaç yaşamak istemiyorsun" diye kavga edebilir mi bir insan ya? bu noktada konu sahibinin en son düşünmesi gereken şey eşinin sevgisizliği cidden
Şey mi acaba ya iyi niyetli düşünücem küçük çocuk varmış ya evde belki yutar falan diye mi düşündü...Merhaba hanımlar ,
İçimi dökmek istedim..
eşimin beni sevmediğini davranışlarından rahatlıkla artık anlayabiliyorum ama unutuyorum. Daha önce bir konu daha açmıştım bununla ilgili gene hissetmiştim sevılmedıgımı bılerek devam edıyordum evlılıgıme bılınce insan sevılmedıgını cok bırsey beklemıyor cokda kırılmıyor ama gene unuttum ve gene kırıldım. Bi kaç gün önce evde sıkıldıgım için vakit geçirmek için evde süs yapmak için boncuk falan alalım mı dedim kendisine direk hayır. Ben alırım o zaman Dedim , alırsan çöpe atarım dedi direk,
Beklerdim ki almasa dahi ne yapacaksın boncuklarla ne kadarmış , vaktin olur mu yapabilirmisin almasak mı falan bişey desin almasa dahi , ama yok beni sevmedıgını gözüme gözüme soktu gene davranıslarıyla cok üzüldüm. 30 liralık şey için cok fazla üzüldüm. Hala zannedıyorku almadıgı ıcın onunla tartıstım. Dıyorum davranısların benı üzdü anlamıyor. Kısacası bu adam benı sevmıyor hanımlar. Bılıyorum , hıssedıyorum , ama sevmedıgını de söylemıyor. Sadece davranıslarından dolayı anlıyorum bu yuzden keyfım kacıyor canım sıkılıyor. Sonra alısıyorum ona göre davranıyorum sonra gene unutuyorum sevılmedıgımı, ayrılmak da ıstemıyorum suan , maddi manevı hazır hıssetmıyorum kendımı kucuk bır oglum var , ama elımden de bısey gelmıyor. Sevılmemek kötü üzücü , düşünsenize evın ihtiyac listesi dısında bırsey ıstedıgınızde bıle burnunuzdan getıren hevesınızı kacıran bır ınsan var. Bosverıyorsun sonra istememeye baslıyorsun, kendı paranı kazan dıyenler olacakdır. Oglum büyüdüğünde çalışacagım zaten. Ama suan calısacak durumda degılım. Bırsey ıstememek en ıyısı mıdır sızce kendısınden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?