• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin beni sevdiği gibi bende onu sevmek istiyorum.

Yok o yüzden değil. .böyle erkekleri sevemiyorsunuz ondandır. İlla höt höt olsun, yan gelip yatsın vs olunca bak konularda kadınlar ama kocamı çok seviyorum diyo.
Kesinlikle doğru tespit. Bravo. Aldatan, hakaret eden, fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayan kimi erkek vazgeçilmez oluyor. Aman beni bırakmasın boşamasın diye gözyaşı döküyor kadınlar burada. Ben de mantığını çözemedim. Mesela birisi geçenlerde konu açmıştı, yemeğini yapıyorum her işine koşuyorum gene de yaranamıyorum demiş. Yuhh dedim içimden. Evlilik paylaşmak değil mi? Eşlerinizi neden bebeğinizmiş gibi sarıp sarmalayıp aman hiçbir şeyini eksik etmeyim de kızmasın huzurumuz kaçmasın diye tedirginsiniz. @suzi0713 neredeyse mükemmel kocayı tarif ediyorsunuz. bence eşinizi kaybetme korkunuz yok, nasılsa benden vazgeçmez bana çok aşık duygusuyla evliliğiniz vasatlaşmış olabilir. belki bir evlilik danışmanına sorabilirsiniz. Emin olun boşansanız çok acı çekersiniz, çok ararsınız. Etraf kötü insanlarla dolu. Hayatımızdaki iyi insanların kıymetini bilmeliyiz diye düşünüyorum.

bir insan bukadar değişebilirmi

Değişebilirmiş demek ki..

Bizim durumun içinde genetik psikolojik sıkıntılar da var ama onun dışında da şeytan gibi bir Ada'ma dönüştü.Hiçbir etik,ahlaki,insani duygu taşımıyor.Saygı göstermiyor.İyilikle,olumlu şekilde yaklaşmalarım sonuç vermiyor.Ona yaptığım konuşmaları duvara yapsam dile gelir,konuşurdu.Boşanmaktan başka çare yok.Artık ben de sevmiyorum,birlikte yaşamak istemiyorum zaten.İçimde ona dair ne varsa öldürdü.Tabii bu duruma gelmem 3 sene sürdü.Bu arada bir çocuğum oldu.Katmerli çile artık durumumuz.Çünkü zavallı yavrum da etkileniyor bu Allah'ın belası Ada'mdan.

Benim eşimde çok büyük oranda sizin eşinize benziyor ve evet insan bu duruma çok çabuk alışıp içselleştirebiliyor. Hep böyle davranacak,herşey olumlu gidecek sanıyor ve o rahatlık gerçekten zamanla karşındaki insanı gözünde zaman zaman kolay vazgeçilebilir kılıyor.
Başka üyelerde yazmış ve gerçekten doğru sanırım eve barka uğramayan,döven,aldatan,söven adamlar çok sevilip vazgeçilmez oluyor gariptir. Aksi ini yapan adamlar sanırım cepte görülüyor kaybetme korkusu olmadığından kimse sıkı sıkı sarılmıyor.
Ne zamanki bu adamlar yeter deyip değişmeye başlıyor kıymetleri anlaşılıyor.
Eşimle 10 senedir tanışıyoruz 4 senedir evliyiz bir kere tak etti eşime yeter bitti dedi sudan çıkmış balığa döndüm,içim çıktı ağlamaktan,nasıl olsa aşık bana gidemez ayrılmaz dediğim adam 1 gün gitti telefonunu açmadı anında aklım başıma geldi zor döndürdüm. Eğer anlattığınız gibiyse eşiniz sessiz atın çiftesi acaaip pek oluyor bilin istedim,böyle adamlarda hiiççç kolay bulunmuyor bu arada

yaşadığımız devire göre yorum yapıyorum kesinlikle kadınlar artık seven taraf olmak yerine sevilen taraf olmayı seçiyor ,çünkü artık eşiniz gibi davranan erkek yok denilecek kadar az ,

Benim eşimde çok büyük oranda sizin eşinize benziyor ve evet insan bu duruma çok çabuk alışıp içselleştirebiliyor. Hep böyle davranacak,herşey olumlu gidecek sanıyor ve o rahatlık gerçekten zamanla karşındaki insanı gözünde zaman zaman kolay vazgeçilebilir kılıyor.
Başka üyelerde yazmış ve gerçekten doğru sanırım eve barka uğramayan,döven,aldatan,söven adamlar çok sevilip vazgeçilmez oluyor gariptir. Aksi ini yapan adamlar sanırım cepte görülüyor kaybetme korkusu olmadığından kimse sıkı sıkı sarılmıyor.
Ne zamanki bu adamlar yeter deyip değişmeye başlıyor kıymetleri anlaşılıyor.
Eşimle 10 senedir tanışıyoruz 4 senedir evliyiz bir kere tak etti eşime yeter bitti dedi sudan çıkmış balığa döndüm,içim çıktı ağlamaktan,nasıl olsa aşık bana gidemez ayrılmaz dediğim adam 1 gün gitti telefonunu açmadı anında aklım başıma geldi zor döndürdüm. Eğer anlattığınız gibiyse eşiniz sessiz atın çiftesi acaaip pek oluyor bilin istedim,böyle adamlarda hiiççç kolay bulunmuyor bu arada

Kesinlikle katılıyorum.Ummadığın taş baş yarıyor.Hiç beklemediğin için de Şok'u atlatmak imkansız gibi bir şey oluyor.

Sorun şu ki eşini sevmiyorsun ve yapacak birşey yok biz ne desek değişmiyecek olmayınca olmuyor

Valla bende cok cektim ama esim sadece bi gun iyi olsun her seyi unutuyordum hemen umutlaniyordum bunun eskilerle alakasi yok sen esini sevmiyorsun

Canim oncelikle sunu belirteyim; hic kimse hic kimse icin vazgecilmez degildir. (Evlat haric, onlar vazgecilmez oluyor) Ne sen esin icin vazgecilmezsin, ne de esin senin icin. Ayni seyleri kendim icin de dusunuyorum. Eger esin seni cok seviyor, cok sadiksa inan su an baskasi olmadigi icindir, bir minik ilgi duysa baskasina, biraz da karsilik bulsa seni aninda siler atar. Yillarca birbirine asik, bir kucuk kavga gurultusu olmayanlari taniyorum, kocasi bir baskasini buldugu an, hic beklmeden yolladi babasinin evine, hemen de bosanma davasi acti. Ozellikle de erkekler bir kalemde, bir anda silip atiyorlar. Kadin yine cocugum icin, yillarim icin, emeklerim icin vs deyip silemiyor. Sen de oylesindir emin ol.
Ayrica esine olan kirginligina gelince, ben de 5 yildir evliyim. 1 yil nisanli durdum, o bir yilda esim nisanliligi, dugunu herseyi ama herseyi agzimdan burnumdan getirdi. Bana evden cikmayacaksin dedi, bakkala gitsen benden izin alacaksin dedi. Gercekten bakkala gitsem arayip bagirip cagiriyordu. Amcam umreden geldi, ona hayirli olsuna gittim, amcamin yaninda aradi bagirdi cagirdi derhal eve don diye. Gelinligime bagirip cagiriyordu, istedigim en minik en ufak seylere bagirip cagiriyordu, ya herseye bagirip cagiriyordu. Kiz arkadaslarimla bile gorusturmuyordu. Facebook hesabini kapat dedi, kapatmayinca facebook umu hacklemisti. Annem babam dugun icin bilezik istediler diye (ki onlar da kizlari icin istediler) saymadik hakaret birakmiyordu. Butun ama butun hesaplarimi hergun karistirirdi, butun maillerimi, uyeliklerimi karistirirdi. Dugun gunu bana avazi ciktigi kadar bagirdi cagirdi herkesin icinde. Sonra da birsey olmamis gibi ozur diledi. Ben de o bir yili hic ama hic unutamiyorum. Esim evlenince iyi oldu neden bilmiyorum ama iyi oldu gercekten, bana, cocuguma cok ilgili, hediyelerin ciceklerin boceklerin haddi hesabi yok. Ne istesem de yapiyor, Disneyworld, Miami, Florida, Las Vegas, Arizona, Hollywood, Los Angeles, San Fransisco, San Diego, California, Chicago, New York, Washington vs vs hepsine gitmek istedim goturdu falan ama ah o nisanlilikta, o dugunde nasil da herseyi ama herseyiiii agzimdan burnumdan getirdi. Dugunume 1 hafta vardi ben hastanelik olmustum, acilde yatiyordum, esim hala kufur ve hakaret dolu mesajlar yaziyordu ama hala birazcik olsun durmuyordu, acimiyordu bana. Ben de o kadar yila ragmen, o kadar iyi anina ragmen yaptiklarini asla ama asla unutamiyorum, hatta hala cok pismanim ondan ayrilmadigim icin. Her an ayrilmak istiyorum ama cocugum var diye yapamiyorum. Yok mu gercekten bu gecmiste yasanan kotu anlarin bir caresi acaba?

merhaba arkadaşlar, sizlerle konuşmak beni çok rahatlıyor.

on yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendik. 2 kızımız var 10 ve 4 yaşında. eşim çok anlayışlı ileri görüşlü bir insan. verdiğim tüm kararlarda tek destekçimdir. çok cömerttir. hiç bir konuda sıkmaz bunaltmaz. her anlamda anlayışlıdır. bencil değildir. en çirkin halimlede en kokuşmuş halimlede sever beni övgüler yapar. hastalandığımda elinden gelenin fazlasını yapar. ilaçlarımı benden çok o takip eder. kimseye laf söyletmez. arkamdan konuşturmaz. anneme babama damat değil erkek evlattır. her işlerine koşar ve asla lafını bile etmez. babamlar hergünde gelse bize sanki aylardır gelmiyorlar gibi karşılar. kızlarımıza çok iyi bir babadır. onlarla arkadaş olur. dertlerini benden daha çok dinler daha çok ilgilenir. bakımlıdır temizdir düzenlidir. 10 yılda birkez olsun ter kokusunu almadım. ama azıcık bir sürtüşme olsun aramızda ben hemen boşanmayı düşünüyorum. aklım çok karışıyor. eşimi çok çabuk gözden çıkarabiliyorum. yani o olmazsa olmaz diye bişey yok bende. istiyorumki bende ona öyle olayım. her haliyle seveyim. ama olmuyor ufacık şeyler çok büyüyor gözümde.

ilk evlendiğimiz maddiyatımız çok iyi değildi bende çalışmıyordum. 2 yıl kv ile oturduk o dönem sağolsun kvdem ilk yıllarımızın içine etti. çok çektirdi bana. eşim hep benle annesi arasında kaldı. acaba o günlerin sıkıntısını halen atamadım o yüzdenmi eşime karşı böyleyim. bu durumdan nasıl kurtulurum.
Abla ya bu durum bildigin seni icten ice kemiren bi vesvese ama şöyle bi sey var ki sende eşini kaybetme korkusu yok gibi anlatıgına bakılırsa eşinz dörtdörtlük onu sevmek ona daha cok baglanmak istiyosun ama bu bi turlu olmuyor gibi Rabbim yardimcin Olsun Şüphesiz rabbim herseye kadir şu guzel isimleri oku ya Hayyumu Ya Kayyumu cellecalûhu bol bol oku ve dua et inan eşine cok baglanicaksin insallah bende bi dönem nişan da sorun yaşadım ve bu guzel isimleri zikrettim

on yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendik. 2 kızımız var 10 ve 4 yaşında. eşim çok anlayışlı ileri görüşlü bir insan. verdiğim tüm kararlarda tek destekçimdir. çok cömerttir. hiç bir konuda sıkmaz bunaltmaz. her anlamda anlayışlıdır. bencil değildir. en çirkin halimlede en kokuşmuş halimlede sever beni övgüler yapar. hastalandığımda elinden gelenin fazlasını yapar. ilaçlarımı benden çok o takip eder. kimseye laf söyletmez. arkamdan konuşturmaz. anneme babama damat değil erkek evlattır. her işlerine koşar ve asla lafını bile etmez. babamlar hergünde gelse bize sanki aylardır gelmiyorlar gibi karşılar. kızlarımıza çok iyi bir babadır. onlarla arkadaş olur. dertlerini benden daha çok dinler daha çok ilgilenir. bakımlıdır temizdir düzenlidir. 10 yılda birkez olsun ter kokusunu almadım. ama azıcık bir sürtüşme olsun aramızda ben hemen boşanmayı düşünüyorum. aklım çok karışıyor. eşimi çok çabuk gözden çıkarabiliyorum. yani o olmazsa olmaz diye bişey yok bende. istiyorumki bende ona öyle olayım. her haliyle seveyim. ama olmuyor ufacık şeyler çok büyüyor gözümde.

ilk evlendiğimiz maddiyatımız çok iyi değildi bende çalışmıyordum. 2 yıl kv ile oturduk o dönem sağolsun kvdem ilk yıllarımızın içine etti. çok çektirdi bana. eşim hep benle annesi arasında kaldı. acaba o günlerin sıkıntısını halen atamadım o yüzdenmi eşime karşı böyleyim. bu durumdan nasıl kurtulurum.
son cümlelerin beni tarif etti sanki.
evliliğimin ilk ayı kv ve kocam yüzünden zehir oldu. 30 günü 30 sene yaptınız demiştim onlara.
o günden kalma sanırım, en ufak sürtüşmelerde ben de boşanmayı düşünüyorum.
sakinleşince geçiyor.

Yok o yüzden değil. .böyle erkekleri sevemiyorsunuz ondandır. İlla höt höt olsun, yan gelip yatsın vs olunca bak konularda kadınlar ama kocamı çok seviyorum diyo.
Aynen katılıyorum. Acı çektirmesı lazım ki bi kadın o erkeği sevsin. Böylelerinin değeri bilinmiyor. Kaybedince ah kafam dersin. Psikoloğa gidebilirsin belkide bi sorun vardır. Bi destek her zaman iyidir.

eşin hakkında söylediklerinin tam tersini yapmasını iste. O zaman peşinde dolaşırsın. sonra yeni konu açarsın buralarda eşim beni sevmiyo ne yapmalıyım diye

Gider eteri gelir beteri diye bir soz vardir. Siz milletin arayipta bulamadigini bulmussunuz. Allah'tan daha ne istiyorsunuz. Ilgisiz olsa bagirip carpsa evine bakmasa adam daha kiymetli olurdu degil mi.. Opun opun basiniza koyun oyle bir adami. Hayattan keyif almaya bakin. Sukredin halinize..

Konunu okurken gözlerim doldu ne yalan söyleyim, Allah hep birlikte ve mutlu etsin.
Umarım içindekileri atarsın.

bazı hareketler ve sözler insanın içinden çıkmıyor, eskiden çok kırılmışsınız ve halen geçmemiş. psikolojik destek işe yarar belki

Back
X