- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi willedwoman
biz buna rahat batmasi diyoruz.
Zamaninda banada batmisti ordan biliyorum
Zamaninda banada batmisti ordan biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öp başına koy allah bir cezalandırır seni görürsün lütfen ama lütfen ben sekiz yıl biriyle görüştüm bana karşı böyleydi bitti sürüm sürüm oldum benim yüzümden bitti çok pişmanımmerhaba arkadaşlar, sizlerle konuşmak beni çok rahatlıyor.
on yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendik. 2 kızımız var 10 ve 4 yaşında. eşim çok anlayışlı ileri görüşlü bir insan. verdiğim tüm kararlarda tek destekçimdir. çok cömerttir. hiç bir konuda sıkmaz bunaltmaz. her anlamda anlayışlıdır. bencil değildir. en çirkin halimlede en kokuşmuş halimlede sever beni övgüler yapar. hastalandığımda elinden gelenin fazlasını yapar. ilaçlarımı benden çok o takip eder. kimseye laf söyletmez. arkamdan konuşturmaz. anneme babama damat değil erkek evlattır. her işlerine koşar ve asla lafını bile etmez. babamlar hergünde gelse bize sanki aylardır gelmiyorlar gibi karşılar. kızlarımıza çok iyi bir babadır. onlarla arkadaş olur. dertlerini benden daha çok dinler daha çok ilgilenir. bakımlıdır temizdir düzenlidir. 10 yılda birkez olsun ter kokusunu almadım. ama azıcık bir sürtüşme olsun aramızda ben hemen boşanmayı düşünüyorum. aklım çok karışıyor. eşimi çok çabuk gözden çıkarabiliyorum. yani o olmazsa olmaz diye bişey yok bende. istiyorumki bende ona öyle olayım. her haliyle seveyim. ama olmuyor ufacık şeyler çok büyüyor gözümde.
ilk evlendiğimiz maddiyatımız çok iyi değildi bende çalışmıyordum. 2 yıl kv ile oturduk o dönem sağolsun kvdem ilk yıllarımızın içine etti. çok çektirdi bana. eşim hep benle annesi arasında kaldı. acaba o günlerin sıkıntısını halen atamadım o yüzdenmi eşime karşı böyleyim. bu durumdan nasıl kurtulurum.
Size bu kadar anlayışlı olduğu içi böylesini z kaybetme korkunuz yok ki ben desemde o bırakmaz rahatligigördüm yapamuon oyle her kavgada bosanma lafi etme insanların kırılma noktası vardır cok yanlısı herailede kavga var zırt pırt boşanma vs gibimerhaba arkadaşlar, sizlerle konuşmak beni çok rahatlıyor.
on yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendik. 2 kızımız var 10 ve 4 yaşında. eşim çok anlayışlı ileri görüşlü bir insan. verdiğim tüm kararlarda tek destekçimdir. çok cömerttir. hiç bir konuda sıkmaz bunaltmaz. her anlamda anlayışlıdır. bencil değildir. en çirkin halimlede en kokuşmuş halimlede sever beni övgüler yapar. hastalandığımda elinden gelenin fazlasını yapar. ilaçlarımı benden çok o takip eder. kimseye laf söyletmez. arkamdan konuşturmaz. anneme babama damat değil erkek evlattır. her işlerine koşar ve asla lafını bile etmez. babamlar hergünde gelse bize sanki aylardır gelmiyorlar gibi karşılar. kızlarımıza çok iyi bir babadır. onlarla arkadaş olur. dertlerini benden daha çok dinler daha çok ilgilenir. bakımlıdır temizdir düzenlidir. 10 yılda birkez olsun ter kokusunu almadım. ama azıcık bir sürtüşme olsun aramızda ben hemen boşanmayı düşünüyorum. aklım çok karışıyor. eşimi çok çabuk gözden çıkarabiliyorum. yani o olmazsa olmaz diye bişey yok bende. istiyorumki bende ona öyle olayım. her haliyle seveyim. ama olmuyor ufacık şeyler çok büyüyor gözümde.
ilk evlendiğimiz maddiyatımız çok iyi değildi bende çalışmıyordum. 2 yıl kv ile oturduk o dönem sağolsun kvdem ilk yıllarımızın içine etti. çok çektirdi bana. eşim hep benle annesi arasında kaldı. acaba o günlerin sıkıntısını halen atamadım o yüzdenmi eşime karşı böyleyim. bu durumdan nasıl kurtulurum.
aferin tatlim bunlar biyle dayak yeseler daha bir severlerYok o yüzden değil. .böyle erkekleri sevemiyorsunuz ondandır. İlla höt höt olsun, yan gelip yatsın vs olunca bak konularda kadınlar ama kocamı çok seviyorum diyo.
kaybetme korkusu yok sizdeinan anlattığımdanda iyi bir insan etrafındada çok sevilen sayılan bir insan. eşimi seviyorum ama diyorumya boşanma düşüncesi çok çabuk oluşuyo bende. evet eskiler aklıma geldikçe damarlarım çekiliyor. kv den nefret ediyorum. ama onunla bi sıkıntım kalmadı. 2-3 ayda bir ya o gelir ya ben giderim görüştüğümüzde kimse kimseye kırıcı konuşmaz.
Bazen "iyi insan" olması aşk beslemek için yeterli değil maalesef. Görücü usulünün dezavantajları. Çocukları bir yerlere bırakıp şöyle güzel bir tatile çıkabilirsiniz başbaşa, tutkuyu arttırabilirsiniz.