Eşimin beni aşırı bunaltması

Ben sempatik buldum bu durumu. Ama belki yeterince guclu, tek basina kendi ayaklari ustunde durabilen, bagimsiz, dikkatli, cin gibi biri degilsinizdir o da sizi saf bulup korumasi gerektigine inanmistir.
Evet ona göre öyle biri değilim ve o da beni koruyormuş dışarıya karşı.Ama o böyle yapınca karşımda annem babam varmış gibi hissediyorum ona karşı içimdeki aşkta azalıyor.

Size bir şey söyleyeyim mi, eşiniz şikayetlerinizi dikkate alıp ilgisini biraz azaltsa bu sefer de muhtemelen "hayırdır inşallah o kadar ilgili ağzıma düşen adam noldu da bu kadar ilgisini azaltabildi" diye tribe girersiniz. Siz kötüsünüz demiyorum kesinlikle hatta eşinizin şikayetçi olduğunuz bir konuda ben buyum diyip işin içinden çıkması hiç doğru değil, bunu her konuda yaparsa başınız çok ağrır ama bu ilgi konusu biraz lovebombing e giriyor ve azalırsa eksikliğini hissedebilirsiniz
Onun yaptıkları ilgidende ziyade bana ebeveynlik yapmak.Benim annem babam zaten var ben eş istiyorum yanımda 7-24 bana çocukmuşum gibi muamele yapacak bir eş hiç iyi değil

Onun yaptıkları ilgidende ziyade bana ebeveynlik yapmak.Benim annem babam zaten var ben eş istiyorum yanımda 7-24 bana çocukmuşum gibi muamele yapacak bir eş hiç iyi değil
Sizi de iyi anlıyorum ama belli ki sevgisini ifade etme şekli bu. Belki ailesi tarafından bu şekilde büyütüldü, sevgiyi bu zannediyor. Kafasının içinde tam olarak ne olduğunu bilmeniz mümkün değil zaten ben buyum diyip işin içinden çıkan tipler genelde gelişime çok kapalı oluyorlar. Tekrar ve ciddi olarak konuşmayı deneyin hatta ailenizin bu konuda şakayla karışık size takıldığını, onların bile dikkatini çektiğini söyleyin ama bunun dozunu iyi ayarlamak lazım yoksa ailenizin size eşinizin dedikodusunu yaptığını vs düşünebilir. Yani tek yol iletişim

Darlanmaktan hiç hoşlanmayan biri olarak bu durum bana sempatik gelmedi maalesef. Her şeyin bir dozu var. Eşiniz sizi resmen çocuk yerine koyuyor. Ben yerinizde olsam 50 kere terslemiştim. Gerçi belki bu bir fikir olabilir terslediğiniz oldu mu hiç o zaman ne yapıyor?

Sizi de iyi anlıyorum ama belli ki sevgisini ifade etme şekli bu. Belki ailesi tarafından bu şekilde büyütüldü, sevgiyi bu zannediyor. Kafasının içinde tam olarak ne olduğunu bilmeniz mümkün değil zaten ben buyum diyip işin içinden çıkan tipler genelde gelişime çok kapalı oluyorlar. Tekrar ve ciddi olarak konuşmayı deneyin hatta ailenizin bu konuda şakayla karışık size takıldığını, onların bile dikkatini çektiğini söyleyin ama bunun dozunu iyi ayarlamak lazım yoksa ailenizin size eşinizin dedikodusunu yaptığını vs düşünebilir. Yani tek yol iletişim
Birde o şekilde deneyeyim.Ailemin bile dikkatini çektiğini bu tarz hareketlerinden sadece ben değil kimsenin hoşnut olmadığını dile getireceğim.Teşekkür ederim

Senin durumunu ben anladım. Çünkü seninki gibiydi, gibi eşim. Ek mesai sırasında damlardi iş yer yerime git derdim. Mesaiye kalanlarla geyik çevireceğim. Hop yanimda.
Deniz tatiline gitmişiz, 2.kadeh şarapta hooop müdahale yarın basın çok agriyacak diye.
Valla çok zor. İnsanın kişiliği de değişiyor. Annemin yanında basım agrisa erişkin gibi ilacımı alıp yatıyorum. Eşimin yanında agrisa soyleniyorum vs vs. Çocuktan sonra bu durum biraz çocuğa döndü. Ben de artık susturuyorum. Sus zihnim karışıyor diyorum. O üzerimi orterse aciyorum. Eskisi kadar değil. Tatlı vs değil. İki erişkin ilişki kurunca güzel. Diğer türlü can sıkıcı. Seninkinden farkı eşim tam tersine ondan uyanık olduğumu söyler.

Darlanmaktan hiç hoşlanmayan biri olarak bu durum bana sempatik gelmedi maalesef. Her şeyin bir dozu var. Eşiniz sizi resmen çocuk yerine koyuyor. Ben yerinizde olsam 50 kere terslemiştim. Gerçi belki bu bir fikir olabilir terslediğiniz oldu mu hiç süslü o zaman ne yapıyor?
Terslediğim oldu oturup ağladığım oldu ortamları terkettiğim oldu.Ama her seferinde bunları beni çok sevdiği,değer verdiği için gözünden bile sakındığı için yaptığını söyledi.Bu durum ona karşı sevgimi azaltıyor ve bunu kendisinede söyledim kaç defa.Daha çok dikkat edicem karışmamaya çalışıcam dedi ama her defasında yine kendini tutamayıp baba rolüne girdi.Dün ailemin yaptığıda bunlardan biriydi.Gerçekten psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum ben senin çocuğun değil eşinim farkında mısın diyorum.Ama ona göre o beni koruyormuş hasta olmamış istemiyor benim yerime bile hızlı düşünüp temkinli yaklaşıyormuş

Bu durumun neresi sempatik? Bu adamın eşine şehvet duyması mümkün değil. Özel olacak ama saç tarar gibi mi ilişkiye giriyor sizinle? Böyle nahif, kibar, yavaş.

Senin durumunu ben anladım. Çünkü seninki gibiydi, gibi eşim. Ek mesai sırasında damlardi iş yer yerime git derdim. Mesaiye kalanlarla geyik çevireceğim. Hop yanimda.
Deniz tatiline gitmişiz, 2.kadeh şarapta hooop müdahale yarın basın çok agriyacak diye.
Valla çok zor. İnsanın kişiliği de değişiyor. Annemin yanında basım agrisa erişkin gibi ilacımı alıp yatıyorum. Eşimin yanında agrisa soyleniyorum vs vs. Çocuktan sonra bu durum biraz çocuğa döndü. Ben de artık susturuyorum. Sus zihnim karışıyor diyorum. O üzerimi orterse aciyorum. Eskisi kadar değil. Tatlı vs değil. İki erişkin ilişki kurunca güzel. Diğer türlü can sıkıcı. Seninkinden farkı eşim tam tersine ondan uyanık olduğumu söyler.
Ne güzel eşiniz düzelmiş en azından eskisi gibi değil artık.Gece uyurken sürekli üzerimi örtüyordu bir ara bende onun inadına aldım yastığımı yerde uyuyacağım dedim geldi yanıma o da yastığını alıp uzandı gelmezsen bende burda uyurum dedi.Bazen öyle bir oluyorum ki gidecek kaçacak hiçbir yerim kalmıyor.Nefes alamıyorum bu tarz hareketlerinden dolayı diye evin içinde çok kez ağladığımı biliyorum.İnşallah benim eşimde düzelir umudum o yönde.Beni anlayan insanların olması sevindirdi bu arada 🙏🏼

Bu durumun neresi sempatik? Bu adamın eşine şehvet duyması mümkün değil. Özel olacak ama saç tarar gibi mi ilişkiye giriyor sizinle? Böyle nahif, kibar, yavaş.
Hayır tam aksine ilişki sırasındada hiç naif kibar ve yavaş değil.Öylede değişik birşey

Terslediğim oldu oturup ağladığım oldu ortamları terkettiğim oldu.Ama her seferinde bunları beni çok sevdiği,değer verdiği için gözünden bile sakındığı için yaptığını söyledi.Bu durum ona karşı sevgimi azaltıyor ve bunu kendisinede söyledim kaç defa.Daha çok dikkat edicem karışmamaya çalışıcam dedi ama her defasında yine kendini tutamayıp baba rolüne girdi.Dün ailemin yaptığıda bunlardan biriydi.Gerçekten psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum ben senin çocuğun değil eşinim farkında mısın diyorum.Ama ona göre o beni koruyormuş hasta olmamış istemiyor benim yerime bile hızlı düşünüp temkinli yaklaşıyormuş

Allah yardımcınız olsun, gerçekten çok üzücü zor bir durum. Her yolu da denemişsiniz nerdeyse. Bu şekilde ömür geçmez

Bu düzelebilme olasılığı yüksek bir sorun ama boşanmadan önce farklı yollar demeyebilirler.
Defalarca söylemiş olmamış terapi deneyebilirler mesela.
Bence de bir sorun bu anlattığı ben asla çocuk sahibi olmak istemezdim çocuğu kim bilir nasıl darlar diye düşünüp sorunu çözmeden.
Ama konuştum olmadı kısmı sorun çözmeye girmiyor bence insan öyle alıştı ise.
Kesinlikle bir çift terapisi denememeliler uzman biri altında yatan sebebi bulur çünkü
Sırf bu sebepten anne olmak bile istemiyorum.Bana bunları yapan çocuğu nasıl bunaltıp psikolojisini bozar diye düşünüyorum

Bana sempatik gelmedi hiç eşinizin tavırları.
Çocuklarımın üzerine bile bu kadar düşmüyorum bazı şeyleri kendi yaşayıp görsün diye. Ebeveyn için bile fazla bu kadar ısrar,gözetme hali.
Eşinizin bu tavırlarının altında psikoljik bir sey yatıyor olabilir, tedavi oluyor demişsiniz, bir işe yaramadı mi?

Back
X