Polis memuruEşinizin işi ne?yani aslında şunu sormak istiyorum görsel olarak iyi görünmesi gereken bir işimi var?satış pazarlama, avukatlık vs gibi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esimin benden gizli kredi kartı var
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Polis memuru
Bakımlı pırıl pırıl saçlarını kovaladığı ipsiz sapsız tiplere, Afganlara falan savurur artık hsfsdfdffds
Harcamayı, kendine bakmayı abartan adamı dizginlemek çok zor. Benim eşimde benzerdi. Evde 10 tane montu var hepside marka. Daha niceleri. Bir gün boyunca gezelim paranın hepsini bitirelim desem hayır demez. Böyle bir yapıya sahipken konuşmakta çare olmuyor yani bende uzun bir süre olmadı. Borçlandırdım sonra kemerleri sıkmak zorunda kaldı. Şimdi ihtiyacı dışında ekstra birşey almıyor.Allah razi olsun valla. Simdi akil verin napayim ben
hayır bir de kavgaya karışsa eylem falan içinde kalsa kalabalıkta o saatin başına da neler gelirBakımlı pırıl pırıl saçlarını kovaladığı ipsiz sapsız tiplere, Afganlara falan savurur artık hsfsdfdffds
şimdiden tedbirinizi alın köşeye para atın ,bebek olduktan sonra istediğini alamamak çok acı veriyor insana başkaları giyinip süslenirken bebekli kadınlar ucuz eşofmanlar veya tayt giyinip sokağa çıkmaları hep parasızlıktan giyimlerinden belli parasız oluşlarıBi de ben pko hastasiyim biraz pahaliya gelecek bebis bize
Herkesin lüks anlayışı farklıdır. Belki de siz pintisiniz, nereden bileyim?Ama onceki mesajlari okudunuz mu siz. Esiniz haddinden fazla savurgan olsa mudahale etmez misiniz??
Keske saati aldirsaydim da azicik borclansaydi yaHarcamayı, kendine bakmayı abartan adamı dizginlemek çok zor. Benim eşimde benzerdi. Evde 10 tane montu var hepside marka. Daha niceleri. Bir gün boyunca gezelim paranın hepsini bitirelim desem hayır demez. Böyle bir yapıya sahipken konuşmakta çare olmuyor yani bende uzun bir süre olmadı. Borçlandırdım sonra kemerleri sıkmak zorunda kaldı. Şimdi ihtiyacı dışında ekstra birşey almıyor.
Adamım yaaa. 25.000tl lik saat. Valla superPolis memuru
Size bunu kanıtlayamam ki asla bilemeyeceksinizHerkesin lüks anlayışı farklıdır. Belki de siz pintisiniz, nereden bileyim?
Kırılmıyormus canim o kadar para verince ben de yeno öğrendimhayır bir de kavgaya karışsa eylem falan içinde kalsa kalabalıkta o saatin başına da neler gelir
Saatle olmaz o iş araba yoksa araba almak veya yükseltmek veya gayrimenkul gibi. Ben kredi çektirip altına yatırdım. Mantıklı değil belki ama başka çare bulamadım maksat alışkanlıkları değişsindiKeske saati aldirsaydim da azicik borclansaydi ya
Aslında ben konu sahibine kızmadım burda. Yönlendirmesi veya kararları onun alması gibi bir durumda görmedim.
Sonuçta evlendikten sonra eve giren para ortak oluyor. Senin paran benim param diye bir şey kalmıyor. Bir bütçe planlamaları varsa eşinin konu sahibinden gizli bir şekilde kredi kartı harcaması yapması hoş olmamış.
Sonuçta evlendikten sonra eve giren para ortak oluyor. Senin paran benim param diye bir şey kalmıyor. Bir bütçe planlamaları varsa eşinin konu sahibinden gizli bir şekilde kredi kartı harcaması yapması hoş olmamış.
Bence de öyle. Benim harcamalarım onunkinin yanında minicik kaliyo ama tasss catlasin aylik 500 liralik harcarim
Ben de harcarim diyip aylik 500 harcarim diyorsunuz 500 lira harcama mi? Bu harcamak mi?
Başka bir yerlerden gelir yoksa 2 kişi 25şer binlarik saatler alsaniz kuaforde ikiniz birden binler harcasaniz zaten harcamak istesenizde gecinemezsiniz. Belli ki siz kısan tarafsiniz. Ben okurken uyuz oldum eşinize. Ne demek ya ben 25bin bir saate vericem eşim aylik 500lirayla takilacak.
Cidden biraz gururunu kirardim gerekirse kendine gelsin diye. Bu neymiş böyle.
Ayrica Okyanusun dibine inse bile su geçirmez o.Kırılmıyormus canim o kadar para verince ben de yeno öğrendim
Böyle geçiriyorlar satarken
Arabayi aldık yeni aldirdim motor da alacaktı garibim para kalmadiSaatle olmaz o iş araba yoksa araba almak veya yükseltmek veya gayrimenkul gibi. Ben kredi çektirip altına yatırdım. Mantıklı değil belki ama başka çare bulamadım maksat alışkanlıkları değişsindi
Bu göz ardı edilmemesi gereken önemli bir uyuşmazlık. Ciddi ciddi konuşmanız gerek hayattan beklentileriniz açısından. Ben de birikim olmadan lükslere harcanmasını hiç mantıklı bulmam zaten marka metalar mücevherler falan ekonomik yatırım değilse bir şey ifade etmez bana. Bazıları da böyle mutlu oluyor bir şey diyemem. Fakat bebek diyorsunuz bu çok büyük sorumluluk. Eşiniz buna hazır mı sizce? Yani kiradaysanız 15bin kolayca harcanabilirNasil yola getireyim ben bu adami. Ben lukslerimden vazgecmeye hazirim ama eşim maşallah son gaz devam
Bence deAslında ben konu sahibine kızmadım burda. Yönlendirmesi veya kararları onun alması gibi bir durumda görmedim.
Nasıl aldınız peşin miArabayi aldık yeni aldirdim motor da alacaktı garibim para kalmadi
Tabii ki kanitlayamazsınız. Sizi tanisaydim objektif bir yorum yapabilirdim. Cok yakinimda pinti insanlar var. Mesela biri, çocuğuna çoklu paket bir atıştırmalık bile almak istemeyip teklisini bulmaya çalışıyor. Oysa çoklusu daha uygun fiyatli. Ama onun icin onemli olan bu degil. Tek seferde cebinden cikan paranin cok olup olmaması. Neyse, bu bir ornekti. Siz kendinizi bilirsiniz.Size bunu kanıtlayamam ki asla bilemeyeceksiniz
en iyisi bile yıpranıyor mübareklerin ama ortak takın madem alınmışşKırılmıyormus canim o kadar para verince ben de yeno öğrendim