Esimin benden gizli kredi kartı var

Hisleriniz pek kuvvetli degil sanırım. Esim gidip gecen ay 25 bine saat aldı sesimi cikarmadim bu kredi kartina 3 bin borç yapmis bunu mu sorun edicem. Beni rahatsiz eden inkar etmesi
Cıks çok kuvvetlidir. Adamın harcamalarını listeliyorsunuz belli ki. İkinci kredi kartına karşı olan insanın 25 binlik harcamaya sesinin çıkmayacağına inanmamızı mı bekliyorsunuz 😂

Öncelikle gizli kartı yok var olan kartını kullanıyor.
Ayrıca üzerine düşünülecek konu değil gidip soracaksınız neden kullandığı kartı kullanmıyorum dediğini.

Kızlar bazılarınız bana tepki gosterebilir ama yine de akıl danışmak istiyorum. Benim bi kredi kartim var onu kullanıyoruz birlikte gecenlerde esime de geldi dedik ki onu kullanmayalim çünkü borcumuz zaten var bunda limit de var benimkini kullanalim. Anlaştık. Gecen ay farkettim ki gelen o kartı kullanıyor evin ihtiyaçlarına kullanmis allah var ama kendine sordum bana KULLANMIYORUM dedi. Kavga falan etmedik ama bugün yine farkettim tekrar kullanmış. Sunu da belirteyim gelirimiz 15 bin yani iyi geciniyoruz aslinda sadece esim lükse düşkün oldugu icin fazla acilmak istemiyorum çünkü bebek planlıyoruz. Neyse asil mesele bana yalan söylemiş olmasi ödemeyecek borc degil ama yalan soyledigine kızdım. Unutmuş olamaz çünkü guzellikle sakayla sordum. Simdi ben ne tepki versem bildigimi belli etmesem mi guzellikle soylesem mi?
Benim esim de benden sakliyo kullanmiyorum deyip. Cunku online alisveriste kendimi kaybediyorum. Kartin limiti bitene kadar farkina varamiyorum bazen🤷‍♀️

Kredi kartı neden insanları korkutuyor anlamıyorum.Bence her ihtimale karşı herkeste 1 adet olmalı.Kullanmayı bildikten sonra faydalı birşey.Üstelik eşiniz ihtiyaçlara kullanmış, ne var bunda?Gerçekten gereksiz harcamalar yaparsa o zaman müdahale edersiniz
Iste gereksiz harcama yapmis 300 lira berber parasi nedir allah askina

Yoo kırılmadım inanin ama aksine her dedigine uyan biriyimdir. Bana da saat alacakti istemedim çünkü borca sokmak istemedim. Hani ben de bilirim çatır çatır parasını yemeyi ama biraz borç kapatmak istemiştim çünkü esim dağ kadar borcu da olsa takmaz

Size de 50.000lik çekerdi artık... ben yorumumu değiştirdim bu yazdıklarımı görmezden gelin lütfen sizin yerinizde olsam bu adamı eve kelepçelerim alamaz hiçbir şey

25.000e saat mi??! Eşiniz fabrikatör falan mı, ne yapacak 25.00tllik saati nerde takacak?

Yukarda yazdıklarımı geri alıyorum, eşinizde hiç akıl yok. Dünyanın türlü türlü hali var pandemi var o var bu var her an herkesm işssiz kalabilir... 25.000lik saati 5 gün çalışarak alabiliyorum galiba ama almam asla saçmalık çünkü aptallık her şeyden önce. Herhangi bir maddi değeri yok, atılmaz satılmaz gösteriş için kolda gezer anca o da kime gösterişi yapıcaksan artık:KK51:
Ben de onu diyorum iste aklın yolu bir. Buralara daha fazla para gitsin istemediğim için tek kredi karti kullanalim dedim siz olsaniz esinizi uyarmaz misiniz

Size de 50.000lik çekerdi artık... ben yorumumu değiştirdim bu yazdıklarımı görmezden gelin lütfen sizin yerinizde olsam bu adamı eve kelepçelerim alamaz hiçbir şey
ev araba birikim çocuk varsa da eğitim parasını temin etmişse alsın derdim sadece.onun dışında ayranı yok içmeye atla gider çeşmeye derler

15 bin gelirle 25 bine saat mi almış?o zaman kart mart vermeyin bu adama derim

+++++++++
2 aylık gelirimi bir parça takıya verdiğimi asla düşünemiyorum. Aldığım en pahalı şey altın + tasarımcı yüzüktü, aylık kazancımın 1/3ini saymıştım ona da 100 kez düşünmüştüm.

+++++++++
2 aylık gelirimi bir parça takıya verdiğimi asla düşünemiyorum. Aldığım en pahalı şey altın + tasarımcı yüzüktü, aylık kazancımın 1/3ini saymıştım ona da 100 kez düşünmüştüm.
onu satsan para eder ama saati satışa çıkarsan 5 de bir fiyatına almaya çalışır ölücüler

+++++++++
Herkes dırdırcı yaptı beni de bakin kendimi izah edince anladiniz beni sagolun 😂 ayrica derdim paradan ziyade inkar etmesi zaten

Hisleriniz pek kuvvetli degil sanırım. Esim gidip gecen ay 25 bine saat aldı sesimi cikarmadim bu kredi kartina 3 bin borç yapmis bunu mu sorun edicem. Beni rahatsiz eden inkar etmesi

25 bin liralik saat takacak gelirde değilken bu kadar havalara çikmasina bir şey demiyorsaniz 3binin neyine çekinmiş saklamiş. 🙄🙄🙄
İlimli yaklaşmadan pat diye sorardim şu durumda. 😬

X