Harcarım bende. Allah var karışmaz dapeki sen bakımlımısındır yani harcarmısın istediğin gibi saçına giyimine takıya vs?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esimin benden gizli kredi kartı var
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?iyi de para gençken ve çocuk yokken birikir.ailelerden gelen mal mülk yoksa böyle savurmak bana abartılı geldi.Harcarım bende. Allah var karışmaz da
Bence de öyle. Benim harcamalarım onunkinin yanında minicik kaliyo ama tasss catlasin aylik 500 liralik harcarimiyi de para gençken ve çocuk yokken birikir.ailelerden gelen mal mülk yoksa böyle savurmak bana abartılı geldi.
Keratin yaptırdı
300tlye orta boy kadın saçına yapıyorlar keratini, 5 cmlik erkek saçına bu adam 300tl mi verdi
Nasil yola getireyim ben bu adami. Ben lukslerimden vazgecmeye hazirim ama eşim maşallah son gaz devamiyi de para gençken ve çocuk yokken birikir.ailelerden gelen mal mülk yoksa böyle savurmak bana abartılı geldi.
Erkek kuaföründe sıradan saç kesimi 100 lira civarı zaten. İlk kez mi bakımlı adam gördünüz hayatınızda hanımlar?
500 az bir meblağ zaten kadına göre.kendisi de 500 harcamalı giyimine bakımına.Bence de öyle. Benim harcamalarım onunkinin yanında minicik kaliyo ama tasss catlasin aylik 500 liralik harcarim
Esiniz aylik geliriniz 15000 iken 25000 e saat aliyorsa ben anladim sizi.Siz esinizin acilmasindan korkuyorsunuz onda da oyle bir potansiyel mevcut.Gizli gizli kendine alisveris yapmak icin kullanmis bence karti.Sorumsuz gordum para konularinda ben esinizi.Hisleriniz pek kuvvetli degil sanırım. Esim gidip gecen ay 25 bine saat aldı sesimi cikarmadim bu kredi kartina 3 bin borç yapmis bunu mu sorun edicem. Beni rahatsiz eden inkar etmesi
Kesim falan filan sac spreyi iste her sey içinde300tlye orta boy kadın saçına yapıyorlar keratini, 5 cmlik erkek saçına bu adam 300tl mi verdi
5cmlık saç parlak olsa ne olmasa ne kim fark edecek buna para verilir mi yaf bu nasıl bir adam
Allah razi olsun valla. Simdi akil verin napayim benEsiniz aylik geliriniz 15000 iken 25000 e saat aliyorsa ben anladim sizi.Siz esinizin acilmasindan korkuyorsunuz onda da oyle bir potansiyel mevcut.Gizli gizli kendine alisveris yapmak icin kullanmis bence karti.Sorumsuz gordum para konularinda ben esinizi.
Balyaj attırmış olabilir.memur gelirinde bir erkek saçına tek seferde 300 tl veriyorsa bu büyük bir sorundur.boya mı yaptırdı keratin bakımı mı yaptırdı yahuu?
Ayyy benımde var inşallah kocam konu açmaz
Sen ilk kez görmüşsün, beğenmedimden anladımyok artıkk
aa biz ne bilirizzz zaten 300 tl normalmişşşş.o tür yerlere gidenler ya özenti ya da geliri tek başına 20 bin üstü kişiler5cmlık saç parlak olsa ne olmasa ne kim fark edecek buna para verilir mi yaf bu nasıl bir adam
bebek için şimdiden kanara para biriktirin eşinize bundan söz etmeyin kadınların en çok hata yaptığı konuların başında geliyor bebek olunca çalışan kadının geliri olmuyor ya işine geri dönmüyor yada bebekten sonra para yeterli gelmediğinde evde tartışmalar çoğalıyor ,bu konu hayati önemli bakıyorum bebekli çocuklu hanımlara parasız oldukları hemen belli oluyor , o eski markalara alım gücü yetmiyor eski kıyafetler montlar çizmeler üst baş eskimiş demode oluyorlar para yetersiz oluyor mutsuzluk çoğalıyorKızlar bazılarınız bana tepki gosterebilir ama yine de akıl danışmak istiyorum. Benim bi kredi kartim var onu kullanıyoruz birlikte gecenlerde esime de geldi dedik ki onu kullanmayalim çünkü borcumuz zaten var bunda limit de var benimkini kullanalim. Anlaştık. Gecen ay farkettim ki gelen o kartı kullanıyor evin ihtiyaçlarına kullanmis allah var ama kendine sordum bana KULLANMIYORUM dedi. Kavga falan etmedik ama bugün yine farkettim tekrar kullanmış. Sunu da belirteyim gelirimiz 15 bin yani iyi geciniyoruz aslinda sadece esim lükse düşkün oldugu icin fazla acilmak istemiyorum çünkü bebek planlıyoruz. Neyse asil mesele bana yalan söylemiş olmasi ödemeyecek borc degil ama yalan soyledigine kızdım. Unutmuş olamaz çünkü guzellikle sakayla sordum. Simdi ben ne tepki versem bildigimi belli etmesem mi guzellikle soylesem mi?
git işine başkasına bulaş.bu da son mesajım sanaSen ilk kez görmüşsün, beğenmedimden anladım
Açıkça konuşun, kullanıyor musun diye sormayın direkt biliyorum kullandığını diyin, oyuna gerek yok bence anlaşarak çözersiniz
Bi de ben pko hastasiyim biraz pahaliya gelecek bebis bizebebek için şimdiden kanara para biriktirin eşinize bundan söz etmeyin kadınların en çok hata yaptığı konuların başında geliyor bebek olunca çalışan kadının geliri olmuyor ya işine geri dönmüyor yada bebekten sonra para yeterli gelmediğinde evde tartışmalar çoğalıyor ,bu konu hayati önemli bakıyorum bebekli çocuklu hanımlara parasız oldukları hemen belli oluyor , o eski markalara alım gücü yetmiyor eski kıyafetler montlar çizmeler üst baş eskimiş demode oluyorlar para yetersiz oluyor mutsuzluk çoğalıyor
Eşinizin işi ne?yani aslında şunu sormak istiyorum görsel olarak iyi görünmesi gereken bir işimi var?satış pazarlama, avukatlık vs gibi?Valla kız. Biz bakımlı bi aileyiz sinirlerim bozuldu yeminle evde salak salak gülüyorum