Yukarlarda bir yerde çözümü verdim dene kaçmaz ahshshshdjdjejBen onları sıkmayı çok seviyorum ama adam kaçıyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esimin benden gizli kredi kartı var
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim hiç sivilce akne problemim olmadı. Cildim hassas kuru zaten. Öyle sürüp sürüştüremiyorum. Masrafım yok derken adamın bakım masrafı olacağını hiç düşünmezdim. Kendimi bazen bende tuhaf hissediyorumsiyah noktalar en büyük problem hiçç uğraşamamm.kendiminkileri bile pes edip saldım sonundaaa pandemi de.eyy maskee neler gizliyorsun nelerrr
kendilerini bir görseydik iyiydiiiYukarlarda bir yerde çözümü verdim dene kaçmaz ahshshshdjdjej
Görünce istemsizce yapışıyorum.Ottan noktan midesi bulanan ben☺.Yukarlarda bir yerde çözümü verdim dene kaçmaz ahshshshdjdjej
Benim de hiç çıkmaz yüzümde,olsa delik deşik ederim suratımı zaten.Benim hiç sivilce akne problemim olmadı. Cildim hassas kuru zaten. Öyle sürüp sürüştüremiyorum. Masrafım yok derken adamın bakım masrafı olacağını hiç düşünmezdim. Kendimi bazen bende tuhaf hissediyorum
Benim ki iki tel saçı dökülüyo kel kalırım diye organik sabunlara geçti. Şampuanları da terk etti şimdi dökülmüyormuşTabi ki bir kadinin saciyla kesinlikle ayni degil ama ben hayal edemiyorum eşimin kel halini. Mumkunse ektirmeye kendim yollarim. Koronadan sonra 1-2 hafta saçi dokuldu (normalde cok dokulmez saci) kel kalacagini zannetti caktirmamaya calisti ama kendi de uzulmustu biraz. Neyseki kel kalmadi.
aa 8 mart kadınlar günü için indirimler oluyor ya o zaman alıversin barii.aldıklarını gören de vayy eşine neler alıyor adam diye çatır çatır çatlarrBenim hiç sivilce akne problemim olmadı. Cildim hassas kuru zaten. Öyle sürüp sürüştüremiyorum. Masrafım yok derken adamın bakım masrafı olacağını hiç düşünmezdim. Kendimi bazen bende tuhaf hissediyorum
amanın bu konuda geyiğe evrildi.en iyisi uyumak.herkese teşekkürler.sohbet çok güzeldi.iyi gecelerr
Benim ki iki tel saçı dökülüyo kel kalırım diye organik sabunlara geçti. Şampuanları da terk etti şimdi dökülmüyormuş
Bizim ki korona kaynakliydi muhtemelen hastalik sonrasi olustu vitaminlerine vs devam edince kendiliginden durdu dokulme. Organik sabunlara geçmedik.
Bak dün gece banlanmadım,bu gece de banlanmadan gideyim buradan.amanın bu konuda geyiğe evrildi.en iyisi uyumak.herkese teşekkürler.sohbet çok güzeldi.iyi gecelerr
Ayy yok istemem para harcamasına tahammülüm yok kartlar ondayken bana da ne bulsa alıyordu. Anahtarlık, bere, tlf için aparatlar daha tuhaf tuhaf neler neler onu salsam kozmetikçide birşey bırakmaz.aa 8 mart kadınlar günü için indirimler oluyor ya o zaman alıversin barii.aldıklarını gören de vayy eşine neler alıyor adam diye çatır çatır çatlarr
Ben konunun saat kısmı için yorum yapmak istiyorum.
Yıllar yılı çalışıp emek vereceğim kendime güveniyorsam istedigim saati alırım kimseye de hesap vermek istemem açıkçası. Insan kendine bazen böyle ödüller vermeli fiyatı ne olursa olsun.
Yıllar yılı çalışıp emek vereceğim kendime güveniyorsam istedigim saati alırım kimseye de hesap vermek istemem açıkçası. Insan kendine bazen böyle ödüller vermeli fiyatı ne olursa olsun.
Yatırım yapmanız lazım. Ortada üstümüze bir şey yok, üstelik bebek düşünüyoruz diyorsunuz. Ev kredisine girebilirsiniz. Her ay büyük miktarda ödemeniz olursa 25.000 TL saate veremez o parayı. Ayrıca o saat olayı ve 300 TL kuaför beni huylandırdı. Yani eşimin normali bu, onu ilk tanıdığımdan beri saate de kuaföre de bu parayı çat diye verir diyorsanız lafım yok. Ama birden bire bu saati aldı veya hiç yapmadığı gitmediği bir kuaföre birden 300 TL verdiyse biraz gözlemleyin eşinizi derim. Kuaför çok fazla pahalı demek istemedim, yerine göre fiyatı normal olabilir ama erkeklerin kuaför takıntısı vardır. Her ay başka kuaföre berbere gitmezler. Yeni bir ortama mı adapte olmaya çalışıyor kendisi?Nasil yola getireyim ben bu adami. Ben lukslerimden vazgecmeye hazirim ama eşim maşallah son gaz devam
Eşim polis yazdınız galiba. Siz de çalışmadığınız halde aylık geliriniz nasıl 15.000? Polis maaşları bu kadar yüksek mi? Ben de eşinizi üst düzey yönetici falan sandım. Tamam polisimiz de iyi giyinsin, kaliteli aksesuar kullansın lafımız yok ama bugünün şartlarında kimin ne olacağı belli değil maalesef. Ev yok, altın-birikim yok üstelik bebek düşünülüyor ama anne adayında PKO var. Belki de tedavi gerekecek.Ben aslinda hemsireyim fakat sehir degistirdik suan calismiyorum o yüzden
bence
sizin lüx dediğiniz şeyleri almak istiyor. özgürlüğünü kısıtlıyorsunuz. oda yalana başvurmuş. size lüx ona ihtiyaç olabilir. 25 bin saat çok abartı. evlenmeden farketmedinizmiKızlar bazılarınız bana tepki gosterebilir ama yine de akıl danışmak istiyorum. Benim bi kredi kartim var onu kullanıyoruz birlikte gecenlerde esime de geldi dedik ki onu kullanmayalim çünkü borcumuz zaten var bunda limit de var benimkini kullanalim. Anlaştık. Gecen ay farkettim ki gelen o kartı kullanıyor evin ihtiyaçlarına kullanmis allah var ama kendine sordum bana KULLANMIYORUM dedi. Kavga falan etmedik ama bugün yine farkettim tekrar kullanmış. Sunu da belirteyim gelirimiz 15 bin yani iyi geciniyoruz aslinda sadece esim lükse düşkün oldugu icin fazla acilmak istemiyorum çünkü bebek planlıyoruz. Neyse asil mesele bana yalan söylemiş olmasi ödemeyecek borc degil ama yalan soyledigine kızdım. Unutmuş olamaz çünkü guzellikle sakayla sordum. Simdi ben ne tepki versem bildigimi belli etmesem mi guzellikle soylesem mi?
her fiyata keratin var ama adam polis ne işi olur nişantaşında keratin bakımıyla?şirkette önemli bir görevde olur mesela ithalat falan yaparlar davetlere toplantılara girmek zorunda olur.o zaman her ay yaptırsın 25.000 lik saat de alsın.arka sokaklar dizisinde mesela yok yahuu keratinli polissssValla kuaför Nisantasındaysa bu fiyatı garipsemem. Ay paramı alıp keratin diyip normal saç kremi kakalayacaklar diye ben yaptiramiyorum güvensizlikten ndjajs
valla ben salmam.mesela paranın değeri düştü son 4 yıldır.hem eşime bıraktordım orjinal parfüm almayı hemd e kendim almıyorum.kozmetiklerimi de ucuzlaştırdım kıyafet markalarımı da eskiye göre.kuaföre bile sene de bir iki ya gidiyorum ya gitmiyorum.10 sene önceyse haftada 2 gün föne giderdim.durumlara göre şekil almalı insanlar.bu ekonomide 15 bin bile olsa o gelir azdır.net.savurululacak bir kazanç yok ortada.evler olmuş 1.5 milyon arabalar olmuş 500.000Ay şu kocalarinizi biraz salin ya erkekler cok baskiya gelemiyor
Demekki aşırı baskı yapmışsınız eşiniz cekinmis kart kullanıyorum demeye. Çalışan bir erkeğin kredi kartı olmamasi anormal bir durum bence. Hatta cinsiyetle alakası yok kadın veya erkek çalışsın yada çalışmasın kredi kartı kullanmak isteyebilir tek kart kullandiginiz zaman ikinize birden yetmez ki ya sizde duracak ya esinizde. İkinizde de olsun bir kart olmasi gereken bu zaten
Maddi acidan biraz kaygiliysaniz,fazlaca tutumlu ve olur olmaz harcamalari dert eden tiplerdenseniz o yuzden soylemiyor olabilir.
Yani uzerinde biraz fazla baski var bu para mevzuatinda esinizin.Ayrica her kalem de ese soylenmez ki.Sahsen yaptigim her harcamayi takip eden bir kocam olsa canim sıkılabilirdi benimde.
Ev harcamasi yapmistir,begenip bir tane gomlek almistir..Bunlar olagan.Siz cok daralttikca zaman zaman unutarak zaman zaman da soylemeyerek gecistiriyor bence.
Yani uzerinde biraz fazla baski var bu para mevzuatinda esinizin.Ayrica her kalem de ese soylenmez ki.Sahsen yaptigim her harcamayi takip eden bir kocam olsa canim sıkılabilirdi benimde.
Ev harcamasi yapmistir,begenip bir tane gomlek almistir..Bunlar olagan.Siz cok daralttikca zaman zaman unutarak zaman zaman da soylemeyerek gecistiriyor bence.