• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin benden gizli kredi kartı var

Çaresi yok benimki de aynı. Çeşit çeşit kremleri var. Araştırıp alır bir de. Eczanelere danışır falan 😂 bunlar abartı olmasa da sizin gibi abartılı durumları var. botu varken geçen ay bot ihtiyacım var alıcam dedi. İyi al dedim. Bir kere giydi kutulamış rafa kaldırmış niye neden hiç anlamadım 😂 bir kere giymek için mi aldın be adam 😂 diyemedim. ben gülüp geçiyorum boşverin 😂 kartları benim kontrolüme verdi. Ben cok harcıyorum sen geçimi yürüt dedi. Bunu yapması kafi 😂
Hanım şu benim göz altı torbası kremimi getiriversene😆.

Allalah ben anlamiyorum insanları ya. Evimin maddi durumunu dusunmek suc mu.
Çalışarak düşünün madem diyeceğim ama konu ondan da ayrı ikiniZ de yorucusunuz. Işte yorucu olmasa bu kadar ikiniZ de kasarak düşünmek zorunda kalmazdınız. Biriniz saklamak konusunda biriniz dedektiflik konusunda uzman olmazdınız. Bize de kelimeleri yanlış yazarak kızmak zorunda kalmazdınız

Meminto nasıl devreye sokuluyor
1645915259273.jpeg

Benden çok kuaforde vakit harcayan ve alisveriste benimle yarişan adam istemem ben de. 😁😁 Aaa eksik kalsin.

Maddi kismini geçtim gitsin başka şey dusunsun sacini basini o kadar dusuncegine. 😂 Kel kalirsa sac ektiririz onun disinda ne keratiniymiş.
onlara kellik de yakışıyor şanslı bir cinsiyetler lanettt olsunn.biz de biraz saçımız dökülmeye başlasa ovv hemen depresyonlara girip çözümler arıyoruz. :KK45:

Bilgiye, öğrenmeye aç bir kitle var burada; öğrensinler, sevaptır anlat ahshs

Konu dışından ban yerim şimdi, gelir bulur beni raporlarlar, konuyla da ilgili bi şeyler yaziim hemen:
Bence kredi kartını şey etmesi çok ayıp olmuş, kesinlikle tepkinizi şey edin konu sahibi.

Son düzenleme:
onlara kellik de yakışıyor şanslı bir cinsiyetler lanettt olsunn.biz de biraz saçımız dökülmeye başlasa ovv hemen depresyonlara girip çözümler arıyoruz. :KK45:

Tabi ki bir kadinin saciyla kesinlikle ayni degil ama ben hayal edemiyorum eşimin kel halini. Mumkunse ektirmeye kendim yollarim. 😂 Koronadan sonra 1-2 hafta saçi dokuldu (normalde cok dokulmez saci) kel kalacagini zannetti caktirmamaya calisti ama kendi de uzulmustu biraz. 😬 Neyseki kel kalmadi.

Back
X