Meminto nasıl devreye sokuluyorCoşkuna cok güldüm ahshdjdjdjd Allah seni ahshshshdjdsjjs
Yaaa ne güzel alıyo yanaklarındakini ben de eşime alayım diyorum ıııh istemiyor, memintoları devreye soktum da öyle şeyyapıyorum nyskiii.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esimin benden gizli kredi kartı var
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hanım şu benim göz altı torbası kremimi getiriversene.Çaresi yok benimki de aynı. Çeşit çeşit kremleri var. Araştırıp alır bir de. Eczanelere danışır falan bunlar abartı olmasa da sizin gibi abartılı durumları var. botu varken geçen ay bot ihtiyacım var alıcam dedi. İyi al dedim. Bir kere giydi kutulamış rafa kaldırmış niye neden hiç anlamadım bir kere giymek için mi aldın be adam diyemedim. ben gülüp geçiyorum boşverin kartları benim kontrolüme verdi. Ben cok harcıyorum sen geçimi yürüt dedi. Bunu yapması kafi
Çalışarak düşünün madem diyeceğim ama konu ondan da ayrı ikiniZ de yorucusunuz. Işte yorucu olmasa bu kadar ikiniZ de kasarak düşünmek zorunda kalmazdınız. Biriniz saklamak konusunda biriniz dedektiflik konusunda uzman olmazdınız. Bize de kelimeleri yanlış yazarak kızmak zorunda kalmazdınızAllalah ben anlamiyorum insanları ya. Evimin maddi durumunu dusunmek suc mu.
amann alıştırmayalımm zaten pahalanmışlar biz zor alıyoruz artıkHanım şu benim göz altı torbası kremimi getiriversene.
Benim bir tanecik kremim var,bir sene oldu bitmedi.Çok bereketliymiş,şarjım bitiyor Nalet olsun.amann alıştırmayalımm zaten pahalanmışlar biz zor alıyoruz artık
bak biten bir şeyin varmış amaBenim bir tanecik kremim var,bir sene oldu bitmedi.Çok bereketliymiş,şarjım bitiyor Nalet olsun.
Taktım Şarjı,konu geyiğe evriliyor.Kaçmaz.bak biten bir şeyin varmış ama
amann alıştırmayalımm zaten pahalanmışlar biz zor alıyoruz artık
Benden çok kuaforde vakit harcayan ve alisveriste benimle yarişan adam istemem ben de. Aaa eksik kalsin.
Maddi kismini geçtim gitsin başka şey dusunsun sacini basini o kadar dusuncegine. Kel kalirsa sac ektiririz onun disinda ne keratiniymiş.
Meminto nasıl devreye sokuluyor
Eşiniz o saati nasıl ödüyor ya ben orada kaldım
Ben kendime kıyıp pand**ra bile alamıyorum.
Helal olsun
Ben kendime kıyıp pand**ra bile alamıyorum.
Helal olsun
onlara kellik de yakışıyor şanslı bir cinsiyetler lanettt olsunn.biz de biraz saçımız dökülmeye başlasa ovv hemen depresyonlara girip çözümler arıyoruz.Benden çok kuaforde vakit harcayan ve alisveriste benimle yarişan adam istemem ben de. Aaa eksik kalsin.
Maddi kismini geçtim gitsin başka şey dusunsun sacini basini o kadar dusuncegine. Kel kalirsa sac ektiririz onun disinda ne keratiniymiş.
Keşke öyle dese razıyım yüzümde tüy çıkmış mı diye önce sorar. Yooo desemde çıkmış ağda yapsana diyorHanım şu benim göz altı torbası kremimi getiriversene.
Anamm benimki ciyak ciyak bağırır.Keşke öyle dese razıyım yüzümde tüy çıkmış mı diye önce sorar. Yooo desemde çıkmış ağda yapsana diyor
Bilgiye, öğrenmeye aç bir kitle var burada; öğrensinler, sevaptır anlat ahshs
Konu dışından ban yerim şimdi, gelir bulur beni raporlarlar, konuyla da ilgili bi şeyler yaziim hemen:
Bence kredi kartını şey etmesi çok ayıp olmuş, kesinlikle tepkinizi şey edin konu sahibi.
Son düzenleme:
İyiki sakalı var bıyık alma derdim yok kendimle zor uğraşıyorum zaten bi de onun ağdası çok usanç veriyor be. Bi de bıyık almayla uğraşamazdımAnamm benimki ciyak ciyak bağırır.
Ay yok,şükürler olsun bakımlı bir beyim yok.İyiki sakalı var bıyık alma derdim yok kendimle zor uğraşıyorum zaten bi de onun ağdası çok usanç veriyor be. Bi de bıyık almayla uğraşamazdım
Çok şanslısın imrendimAy yok,şükürler olsun bakımlı bir beyim yok.
siyah noktalar en büyük problem hiçç uğraşamamm.kendiminkileri bile pes edip saldım sonundaaa pandemi de.eyy maskee neler gizliyorsun nelerrrİyiki sakalı var bıyık alma derdim yok kendimle zor uğraşıyorum zaten bi de onun ağdası çok usanç veriyor be. Bi de bıyık almayla uğraşamazdım
Ben onları sıkmayı çok seviyorum ama adam kaçıyor.siyah noktalar en büyük problem hiçç uğraşamamm.kendiminkileri bile pes edip saldım sonundaaa pandemi de.eyy maskee neler gizliyorsun nelerrr
onlara kellik de yakışıyor şanslı bir cinsiyetler lanettt olsunn.biz de biraz saçımız dökülmeye başlasa ovv hemen depresyonlara girip çözümler arıyoruz.
Tabi ki bir kadinin saciyla kesinlikle ayni degil ama ben hayal edemiyorum eşimin kel halini. Mumkunse ektirmeye kendim yollarim. Koronadan sonra 1-2 hafta saçi dokuldu (normalde cok dokulmez saci) kel kalacagini zannetti caktirmamaya calisti ama kendi de uzulmustu biraz. Neyseki kel kalmadi.