• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin benden gizli kredi kartı var

Kız her bakımlı adamdan işkillenmeyin. Kendisine bakmayı seven adamlar var. Benim kocam yatağa yatmadan önce saçını tarar. 😂 Öyle gülesim geliyor ki gülüyorum da. Bana yüzüne maske yaptırır. Yüz tüylerini aldırır. Valla evden cıkarken ben 10 dk da hazırlanırım onun süslenmesi 1 saati bulur. O beni bekleyecekken ben onu beklerim 😂
Karşımda içlikle oturan bir adam olduğu için çok uzak geldi bunlar şimdi bana😀.

haklısın ben de bakımlı adam severim de konu sahibinin eşinde bir kaç şey birleşince bir şeyler yanlış diyorum.bir polis hadi bakımlı oldu doğal neden 25 bine saat alır yahuu?alsın da 3 bine alsın taksın.işyerinde kolunda görseler rüşvetten bile şüphelenirler kendi aldığı halde.konu sahibinin henüz evi de yokmuş.öncelik ev peşinatı biriktirmek olmalıydı.ya da konu sahibi rahatsızmış çocuk sahibi olmak masraflıymış onun için.öncelik bebeğin olmalıydı .yoksa geliri olan 25 bine de alırr 50 bine de kim karışır?
Telefonu karistirirken gördüm hala bana almayi düşündüğü saati arastiriyo. Paraya hic mi acimaz bi insan bogazimiza kadar borca battik. Saatim de var üstelik yani

ben de kıllandım bu adamdan.apartmanımda 4 tane polis var gayet sade adamlar elleri yüzleri de düzgün kardeşim olsunlar.ne saçlarına keratin bakımı peşindeler ne de kadın muhabbetlerindeler.bir tersli var bu adamda adlandıramadığımm

Bizimkiler keratin yaptirmiyor diye garip geliyor bence ama çok süslü erkekler var. 😁

Telefonu karistirirken gördüm hala bana almayi düşündüğü saati arastiriyo. Paraya hic mi acimaz bi insan bogazimiza kadar borca battik. Saatim de var üstelik yani
işte size almak istemesi de normal değil.altın bilezik baksa normal derdim.yere düşse değeri düşmez.benim 100binlik saat takan arkadaşlarım da var 3 milyonluk arabaya binenleri de.e ne yapayım onlarla mı itişeyim borca girip ben de mi alayım?

haklısın ben de bakımlı adam severim de konu sahibinin eşinde bir kaç şey birleşince bir şeyler yanlış diyorum.bir polis hadi bakımlı oldu doğal neden 25 bine saat alır yahuu?alsın da 3 bine alsın taksın.işyerinde kolunda görseler rüşvetten bile şüphelenirler kendi aldığı halde.konu sahibinin henüz evi de yokmuş.öncelik ev peşinatı biriktirmek olmalıydı.ya da konu sahibi rahatsızmış çocuk sahibi olmak masraflıymış onun için.öncelik bebeğin olmalıydı .yoksa geliri olan 25 bine de alırr 50 bine de kim karışır?
Açık söyleyeyim ihtiyaçtan fazla para kudurtuyor. İçlerinde araba hastaları da oluyor. Senesi dolmadan kredi çekip araba üstüne araba yükseltenler. Borcu boyunu aşıp karı koca ıphone tlf nun son sürümünü alan gördüm. Kimisi de süsüne giyimine özen gösteriyor. Benim eşimde markaya düşkündü. Kimisi de aşırı cimri oluyor birikim yapıyor. Çeşit çeşit yani
Karşımda içlikle oturan bir adam olduğu için çok uzak geldi bunlar şimdi bana😀.
Buna Çok güldüm ama eşime de gülüyorum aynı zamanda 😂

Bizimkiler keratin yaptirmiyor diye garip geliyor bence ama çok süslü erkekler var. 😁
Benim beyim manikür bile yaptırıyordu. İki senedir evde karşılıklı oturup malzemelerimizi dizip birlikte yapıyoruz 😂 pandemi bize yaradı. Yalnız kremlerimi ve serumlarımı ortak kullanmak hiç hoşuma gitmiyor 😂

ben de kıllandım bu adamdan.apartmanımda 4 tane polis var gayet sade adamlar elleri yüzleri de düzgün kardeşim olsunlar.ne saçlarına keratin bakımı peşindeler ne de kadın muhabbetlerindeler.bir tersli var bu adamda adlandıramadığımm
En son ben ağda yapmıştım. O an ki küfürlerden sonra hiçbir şey yolunda gitmedi vallahi.
Bazı sağlık problemlerimden dolayı vajina için geçici sıvı jeller kullanıyordum. Diyor ki “bende kullanabilir miyim kokusu ne güzel” 🤦🏻‍♀️

Düğün altınları uçup gitti maalesef. Hepsini bozdurduk gıkım çıkmadı valla
Ayyy inme indi bana şurda
25binlik saati kocam alsa tepesine çökerim valla.
Ayda 500 harcıyorsunuz 500 ne ki? Adam keyfine harcıyor siz ılımlı tarafsınız, kartı kafasında paralar gebertirdim ben olsam cok sinirlendim su an sebepsiz ajdjfkflfl

Ayyy inme indi bana şurda
25binlik saati kocam alsa tepesine çökerim valla.
Ayda 500 harcıyorsunuz 500 ne ki? Adam keyfine harcıyor siz ılımlı tarafsınız, kartı kafasında paralar gebertirdim ben olsam cok sinirlendim su an sebepsiz ajdjfkflfl
Bi de yukarıda bana yorucu demis biri. Yorulan benim ama anlatamiyorum kimselere derdimi 😂😂😂 agliciiiim

Back
X