• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin benden gizli kredi kartı var

Kızlar konuyu söyle topliyim bu işi yapınca bicok wp grubunda oluyo isi geregi kimisi is kimisi gırgır samata bigun ben bunda eskort numarası buldum ekran görüntüsü vardı hemen soylemedim bekledim baktim son silinenlere düşmüş yani görmüş o numarayı. Sonra sordum bilmiyorum dedi gruplardan gelmistir dedi eyvallah dedim güvenirim esine arkadaşları da picligine yapabilir tanıyorum. Ama dedim görmüş silmişsin yo görmedim dedi. Ilk yalani orda yakaladim kendi kendine silinecek degil ya. Bana bi daha yalan soyleme dedim konu kapandi falan. Şimdi yalan konusunda hassasim HAKLI OLARAK. o yüzden inkar etmesine kızdım. Guven problemim yok aslinda ama arada şeytan türtüyo boyle
Yerinde olsam dedektif gibi iz sürerdim. O ekran resmi wp dan mı gelmiş kendi mi çekmiş silene kadar öğrenirdim. Sen nasıl görüp bekledin

Kızlar konuyu söyle topliyim bu işi yapınca bicok wp grubunda oluyo isi geregi kimisi is kimisi gırgır samata bigun ben bunda eskort numarası buldum ekran görüntüsü vardı hemen soylemedim bekledim baktim son silinenlere düşmüş yani görmüş o numarayı. Sonra sordum bilmiyorum dedi gruplardan gelmistir dedi eyvallah dedim güvenirim esine arkadaşları da picligine yapabilir tanıyorum. Ama dedim görmüş silmişsin yo görmedim dedi. Ilk yalani orda yakaladim kendi kendine silinecek degil ya. Bana bi daha yalan soyleme dedim konu kapandi falan. Şimdi yalan konusunda hassasim HAKLI OLARAK. o yüzden inkar etmesine kızdım. Guven problemim yok aslinda ama arada şeytan türtüyo boyle
Yalnız bu hiç normal değil. Adam rahat yalan söylüyor şu iki olayda anlattığınıza göre.

Yerinde olsam dedektif gibi iz sürerdim. O ekran resmi wp dan mı gelmiş kendi mi çekmiş silene kadar öğrenirdim. Sen nasıl görüp bekledin
Fevri davranmamaya çok özen gosteriyorum. Bilmiyorum ya ben normalde telefonunu karistirmam ama benim 6. Hislerim güçlüdür ayda yılda icime bi his dogsa asla yanilmam. O an guvendim gerçekten. Kurana falan el baktırdım tabi guvenmeme rağmen.

Adamın 25.000 e saat alması olay olmuş ama ,bazı kadınlarda takı alıyor o değerde.yani kadın bir pırlanta yüzük yada bilezik takmayı kendine hak görüyorsa bir erkekte kaliteli bir saat takmak isteyebilir.Konu sahibi size siz takı aldınız,pırlanta aldınız demek istemiyorum sakın yanlış anlamayın.Eşiniz kendine bakmayı seviyor demişsiniz, ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum ama yeni evli iseniz oturup konuşun,harcamalarını biraz kısması gerektiğini açıkca söyleyin.İhtiyacı olmadığı halde sürekli olarak alışveriş yapıyorsa sıkıntı.Ama kendine bir kez saat alması, yada iyi bir kuaföre gitmesi normal şeyler bence.Kişisel harcamalarınız için kendinize bir bütçe belirleyin, bırakı o parayı nerde harcamak istiyorsa orda harcasın.
ayda 12 13 civarı kazanan adama 25 binlik saat normal mi?kadına takılan takılarda ailenin oluyor.satılıp ev arabaya katılabiliyor ki çoğu tanıdığımda böyle oldu.yarın götürsen kuyumcuya paraya çevirirsin ama saati 4 de bir fiyatına zor satarsın satmak içinde 1 yıl uğraşırsın.bu aynı memur maaşıyla malum markanın 13 bine satılan ayakkabısını almak gibi.ben özenti buldum konu sahibinin eşini.mesleği de gerektirmiyor giyim kuşamı bakımı.normalini yapmalıydı.

Aynen. Kredi karti konusunda ilk basta da dediğim gibi ben yalana takıldım zaten. Kredj karto falan fasa fiso
Ya kredi kartını tek başına bir olay olsa boşverin derim de eskort numarası atan arkadaşlarının olması bile sağlıksız. Kız arkadaşlarınız şakasına da olsa atabilir mi size böyle bir şey? Yani üzmek istemem ama bence yakın markaja alın

ayda 12 13 civarı kazanan adama 25 binlik saat normal mi?kadına takılan takılarda ailenin oluyor.satılıp ev arabaya katılabiliyor ki çoğu tanıdığımda böyle oldu.yarın götürsen kuyumcuya paraya çevirirsin ama saati 4 de bir fiyatına zor satarsın satmak içinde 1 yıl uğraşırsın.bu aynı memur maaşıyla malum markanın 13 bine satılan ayakkabısını almak gibi.ben özenti buldum konu sahibinin eşini.mesleği de gerektirmiyor giyim kuşamı bakımı.normalini yapmalıydı.
Normalini nasil yaptircam ben bu adama onu söyleyin allah aşkına 😂😂 ben de biliyom normal degil ama nasil tavir alacagimi bilemedim

Fevri davranmamaya çok özen gosteriyorum. Bilmiyorum ya ben normalde telefonunu karistirmam ama benim 6. Hislerim güçlüdür ayda yılda icime bi his dogsa asla yanilmam. O an guvendim gerçekten. Kurana falan el baktırdım tabi guvenmeme rağmen.
Bende olay çıkarıp çıkarmamandan söz etmiyorum ki. Ekran resmini kendisi alsa tlf larda albüm klasörleri var. Klasör olarak seçersen wp mı ekran resmi klasöründe mi görürdün. Ya da ekran resmini yarım almamışsa yukarıda saat kısmının olduğu yere bakarsın eşinin tlf u ile aynı mı diye. Üst menüde dizayn tlf dan tlf a farklı oluyor. Ya da dosya yöneticisine girip oradan da wp tan gelip gelmediğini görebiliyorsun. Benim tlf da albümden silsem de dosya yöneticisinde kalıyor mesela. Ya da gruplara girip öyle bir resim var mı diye medyasına bakarsın. Bunlara neden bakmadın demek istedim.

Bende olay çıkarıp çıkarmamandan söz etmiyorum. Ekran resmini kendisi alsa tlf larda albüm klasörleri var. Klasör olarak seçersen wp mı ekran resmi klasöründe mi görürdün. Ya da ekran resmini yarım almamışsa yukarıda saat kısmının olduğu yere bakarsın eşinin tlf u ile aynı mı diye. Üst menüde dizayn tlf dan tlf a farklı oluyor. Ya da dosya yöneticisine girip oradan da wp tan gelip gelmediğini görebiliyorsun. Benim tlf da albümden silsem de dosya yöneticisinde kalıyor mesela. Ya da gruplara girip öyle bir resim var mı diye medyasına bakarsın. Bunlara neden bakmadın demek istedim.
Aa bunlari hic dusunemedim o ara ben gerçekten

Ya kredi kartını tek başına bir olay olsa boşverin derim de eskort numarası atan arkadaşlarının olması bile sağlıksız. Kız arkadaşlarınız şakasına da olsa atabilir mi size böyle bir şey? Yani üzmek istemem ama bence yakın markaja alın
Aynen öyle. Demekki muhabbeti dönüyor.
Ayrıca evli birine atmaları,ne cürret nasıl cesaret ediyorlar

Back
X