• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin benden gizli kredi kartı var

Kız her bakımlı adamdan işkillenmeyin. Kendisine bakmayı seven adamlar var. Benim kocam yatağa yatmadan önce saçını tarar. 😂 Öyle gülesim geliyor ki gülüyorum da. Bana yüzüne maske yaptırır. Yüz tüylerini aldırır. Valla evden cıkarken ben 10 dk da hazırlanırım onun süslenmesi 1 saati bulur. O beni bekleyecekken ben onu beklerim 😂

Bakımlı kocadan gına gelenlere beni de yazın lütfen.
Saçlarını uzatası geldi uzattı, iki tel saçına iki kere keratin bakımı yaptırdı. Sakal bırakası geldi bıraktı, bir de bit kadar sakalına fön çekmesini bekler oldum. Diyorum "Yok, kestir sen saçı sakalı, yakışmıyor sana", kestirsin de kurtulayım başıma çıkardığı işlerden, ama ısrarla kestirmiyor. Kendime kırk yılda bir maske yapayım diye alırım maskeleri depolarım, bi bakarım adam kullana kullana bitirmiş. Yıldım. :olamaz:

Bi de yukarıda bana yorucu demis biri. Yorulan benim ama anlatamiyorum kimselere derdimi 😂😂😂 agliciiiim
Adam dügün takılarına kadar yok etmis eskort numarası var, lükse düskünlük var. Ben almayı harcamayı cok severim ama imkanlar dahilinde. Eve giren toplam paranın 2 katına canta almam mesela.
Bu adam karı kız düsürmeye calısıyor olabilir mi öyle pis bi koku aldım şundan

Saçlarını uzatası geldi uzattı, iki tel saçına iki kere keratin bakımı yaptırdı. Sakal bırakası geldi bıraktı, bir de bit kadar sakalına fön çekmesini bekler oldum. Diyorum "Yok, kestir sen saçı sakalı, yakışmıyor sana", kestirsin de kurtulayım başıma çıkardığı işlerden, ama ısrarla kestirmiyor. Kendime kırk yılda bir maske yapayım diye alırım maskeleri depolarım, bi bakarım adam kullana kullana bitirmiş. Yıldım. :olamaz:
Adamların saca bir şeyi var bence. Benim bey de benim spreylerimi falan kullanıyor dökülme karşıtı ama saça öyle. Yüzünde siyah nokta falan cıkıyor onları çıkarmak icin bin dereden su getiriyorum. 🥺

Adam dügün takılarına kadar yok etmis eskort numarası var, lükse düskünlük var. Ben almayı harcamayı cok severim ama imkanlar dahilinde. Eve giren toplam paranın 2 katına canta almam mesela.
Acikcasi sanmıyorum neden dicekseniz evden ise isten eve. Çünkü meslektaslarinin esleriyle arkadaşım mesai saatlerini biliyorum. Telefon sürekli ortalikta. Kendi soylemese baskasindan nerde naptigini duyarim yani. Ha imkan olsa bilemem kimseye guvenmem boyle konularda ama sanmıyorum suan icin

Benim beyim manikür bile yaptırıyordu. İki senedir evde karşılıklı oturup malzemelerimizi dizip birlikte yapıyoruz 😂 pandemi bize yaradı. Yalnız kremlerimi ve serumlarımı ortak kullanmak hiç holuma gitmiyor 😂

Kuaforde yaptirmaz ama evde bir törpü yaparim, kaşlarini yolarim. Pandemiden beri de saçlarini ben kesmekteyim, yuzune maskesini yaparim. Resmen adamin özel kuaforu olmuşum ya ben. 😂😂 Ama krem serumlarimi vs kullanmaz neyse ki o kadar da bakimli değil, bizim bakim bu 😁

kuzum kadın saçını boyatır üstüne başına maddiyatı ölçüsünden birşeyler alır ama aslında hem kendi hem de diğer kadınlar beğensin diye yapar yalan mı evliyse ya da sevgilisi varsa.ama erkek çok süslenmeye başladıysa bazı şeyler saklıyorsa kendini maddiyatının üstünde göstermeye de çalışıyorsa ben başka bir kadının ya da kadınların peşinde diye düşünürüm direkt.

Çaresi yok benimki de aynı. Çeşit çeşit kremleri var. Araştırıp alır bir de. Eczanelere danışır falan 😂 bunlar abartı olmasa da sizin gibi abartılı durumları var. botu varken geçen ay bot ihtiyacım var alıcam dedi. İyi al dedim. Bir kere giydi kutulamış rafa kaldırmış niye neden hiç anlamadım 😂 bir kere giymek için mi aldın be adam 😂 diyemedim. ben gülüp geçiyorum boşverin 😂 kartları benim kontrolüme verdi. Ben cok harcıyorum sen geçimi yürüt dedi. Bunu yapması kafi 😂

Acikcasi sanmıyorum neden dicekseniz evden ise isten eve. Çünkü meslektaslarinin esleriyle arkadaşım mesai saatlerini biliyorum. Telefon sürekli ortalikta. Kendi soylemese baskasindan nerde naptigini duyarim yani. Ha imkan olsa bilemem kimseye guvenmem boyle konularda ama sanmıyorum suan icin
Peki bizden ne istiyorsun :KK70::KK70:
Gece gece kafamız yandı.
Adama güveniniz tam ise kredi kartını da sorun yapmicaksiniz, inkar etmesini de

benim kolda da lv çanta görsen kesin sahte dersin.zaten taşımamdan anlarsın ayolll.metroda otobüste düşünsene beni öyleee :KK45:
Metrobüste tutunarak gitmeye calısan balenciaga çantalı pelinsular vardı bi ara. Cakma cantayı hemen anlarım kendini zengin göstermeye calısan fakir panikten kaybediyo hep ahdhdjdjd

Metrobüste tutunarak gitmeye calısan balenciaga çantalı pelinsular vardı bi ara. Cakma cantayı hemen anlarım kendini zengin göstermeye calısan fakir panikten kaybediyo hep ahdhdjdjd
işte ben de o çanta ne işim var leynnn bu kadının kolunda şeklinde durur anca. :KK45:

Adamların saca bir şeyi var bence. Benim bey de benim spreylerimi falan kullanıyor dökülme karşıtı ama saça öyle. Yüzünde siyah nokta falan cıkıyor onları çıkarmak icin bin dereden su getiriyorum. 🥺

Ya benimkinin saçlar gidik de önlerden tepelerden, hangi saça keratin bakımı yani? Tövbest uzattı bi de arkaya doğru itina ile tarıyor, tecavüzcü Coşkun gibi. Benim ağda bantlarına kadar dadandı, yanaklarındaki tek tük tüylere öyle müdahale ediyor pandemide berberler kapalıyken alıştı ona da.

Zaten ben öyle full bakımlı biri değilim, olana da ortak. Benden fazla kremi moku püsürü var kendisinin.

Ya benimkinin saçlar gidik de önlerden tepelerden, hangi saça keratin bakımı yani? Tövbest uzattı bi de arkaya doğru itina ile tarıyor, tecavüzcü Coşkun gibi. Benim sir ağda bantlarına kadar dadandı yanaklarındaki tek tük tüylere öyle müdahale ediyor pandemide berberler kapalıyken alıştı ona da.

Zaten ben öyle full bakımlı biri değilim, olana da ortak. Benden fazla kremi moku püsürü var kendisinin.
Coşkuna cok güldüm ahshdjdjdjd Allah seni ahshshshdjdsjjs
Yaaa ne güzel alıyo yanaklarındakini ben de eşime alayım diyorum ıııh istemiyor, memintoları devreye soktum da öyle şeyyapıyorum nyskiii.

Back
X