• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin benden gizli kredi kartı var

Aa bunlari hic dusunemedim o ara ben gerçekten
İşte mesele silip silmediği konusunda yalan söylemesi değil o eskort nosu nereden düştü bunu öğrenmek olmalıydı. Hala şansın var 😂 dosya yöneticisinden bak albümden silse de belki orada benimki gibi kayıtlı durur.

Çok kontrolçü iseniz yalan soyler. Insanoğlu. Siz esinizin birey ve yetoşkin oldugunu kabullenin. Yoksa yakalamadıgınız daha çok yalanı vardır . Baski yalana sürükluyor

ayda 12 13 civarı kazanan adama 25 binlik saat normal mi?kadına takılan takılarda ailenin oluyor.satılıp ev arabaya katılabiliyor ki çoğu tanıdığımda böyle oldu.yarın götürsen kuyumcuya paraya çevirirsin ama saati 4 de bir fiyatına zor satarsın satmak içinde 1 yıl uğraşırsın.bu aynı memur maaşıyla malum markanın 13 bine satılan ayakkabısını almak gibi.ben özenti buldum konu sahibinin eşini.mesleği de gerektirmiyor giyim kuşamı bakımı.normalini yapmalıydı.
Bence normal bir seferlik alınabilir,dediğim gibi kadın pırlanta vs takı alıyor,onlarında çoğu bozdurmak istersen 4 te 1 fiyatına gidiyor.15 bin adam kazanıyor hayatı boyunca kendine 1 kez bir saat almasın mı?Ha bunu sürekli yapıyordur o zaman sıkıntı.Yada çok daha acil bir ihtiyaçları vardır, ciddi borçları vardır o zamanda olmaz.Gelirlerine göre kendilerine kişisel bütçe ayırıp konu sahibide eşide harcamalarını o bütçeye göre yapmalı bence.

Son düzenleme:
Normalini nasil yaptircam ben bu adama onu söyleyin allah aşkına 😂😂 ben de biliyom normal degil ama nasil tavir alacagimi bilemedim
Oturup konuşacaksınız, artık bir aile olduğunuzu, gelir gideri konuşmanız gerektiğini, bütçenizi belirlemeniz gerektiğini ve birbirinizden birşey gizlememeniz gerektiğini.Mantıklı bir miktar belirleyip eşinizin harcamalarını o miktarla sınırlandırması gerektiğini konuşmalısınız.

Aynen öyle. Demekki muhabbeti dönüyor.
Ayrıca evli birine atmaları,ne cürret nasıl cesaret ediyorlar
Asker, polis gruplarında öyle dengesizlikler olabiliyor. Ben eşimin tlf unu işim olmadıkça dokunmam. Güvensizlik hissedeceğim bir durum olsa tlf a gerek kalmaz anlarım diye düşünürüm. Ama elime aldığımda denk geldim. giftler videolar geldi grupta. Eşimde vardı yanımda bi tane dengesiz var sürekli atıyor böyle dedi. Ama eskort numarası wp tan paylaşılması başka bi boyut. Bu kadar uçuk olan insan var mıdır bilemedim.

Asker, polis gruplarında öyle dengesizlikler olabiliyor. Ben eşimin tlf unu işim olmadıkça dokunmam. Güvensizlik hissedeceğim bir durum olsa tlf a gerek kalmaz anlarım diye düşünürüm. Ama elime aldığımda denk geldim. İğrenç giftler videolar geldi grupta. Eşimde vardı yanımda bi tane dengesiz var sürekli atıyor böyle dedi. Ama eskort numarası wp tan paylaşılması başka bi boyut. Bu kadar uçuk olan insan var mıdır bilemedim.
Var var ben burda ayrinti veremiyorum ama ona o konuda inanıyorum

Vallahi ben buradan fena kıllandım🙁.
ben de kıllandım bu adamdan.apartmanımda 4 tane polis var gayet sade adamlar elleri yüzleri de düzgün kardeşim olsunlar.ne saçlarına keratin bakımı peşindeler ne de kadın muhabbetlerindeler.bir tersli var bu adamda adlandıramadığımm

ben de kıllandım bu adamdan.apartmanımda 4 tane polis var gayet sade adamlar elleri yüzleri de düzgün kardeşim olsunlar.ne saçlarına keratin bakımı peşindeler ne de kadın muhabbetlerindeler.bir tersli var bu adamda adlandıramadığımm
Evet canım ya,o yüzden dedim ya çocuk için acele etme diye.

Ben bakimli erkegi severim sürekli de konusuruz bilir yani. Biraz o yüzden bakımlı ama lüks alışkanlıklar baska bi şey tabi

Neden herkes konu sahibine yüklenmiş anlamadım. Eşiyle ikinci bir kredi kartı olmayacğı konusunda anlaşıp, eşine haber vermeden, ev ekonomisini etkileyen bir iş yapmış adam, üstelik de bunu saklamış. Yalan söylemiş. Kim olsa tepki gösterir. Ben konu sahibinin tedirginliğini paylaşıyorum. İlaveten ben olsam bildiğimi belli etmez sessizce takip ederdim

Kız her bakımlı adamdan işkillenmeyin. Kendisine bakmayı seven adamlar var. Benim kocam yatağa yatmadan önce saçını tarar. 😂 Öyle gülesim geliyor ki gülüyorum da. Bana yüzüne maske yaptırır. Yüz tüylerini aldırır. Valla evden cıkarken ben 10 dk da hazırlanırım onun süslenmesi 1 saati bulur. O beni bekleyecekken ben onu beklerim 😂

Neden herkes konu sahinine yüklenmiş anlamadım. Eşiylekinci bir kredi kartı olmayacğı konusunda anlaşıp, eşine haber vermeden, çok v ekonomisini etkileyen bir iş yapmış adam, üstelik de bunj saklamış. Yalan söylemiş. Kim olsa tepki gösterir. Ben konu sahibinin tedirginliğini paylaşıyorum. İlaveten ben olsam bildiğimi belli etmez sessizce takip ederdim
Iste ben de onu düşünüyorum kafamda kırk tilki dönüyor

Kızlar bazılarınız bana tepki gosterebilir ama yine de akıl danışmak istiyorum. Benim bi kredi kartim var onu kullanıyoruz birlikte gecenlerde esime de geldi dedik ki onu kullanmayalim çünkü borcumuz zaten var bunda limit de var benimkini kullanalim. Anlaştık. Gecen ay farkettim ki gelen o kartı kullanıyor evin ihtiyaçlarına kullanmis allah var ama kendine sordum bana KULLANMIYORUM dedi. Kavga falan etmedik ama bugün yine farkettim tekrar kullanmış. Sunu da belirteyim gelirimiz 15 bin yani iyi geciniyoruz aslinda sadece esim lükse düşkün oldugu icin fazla acilmak istemiyorum çünkü bebek planlıyoruz. Neyse asil mesele bana yalan söylemiş olmasi ödemeyecek borc degil ama yalan soyledigine kızdım. Unutmuş olamaz çünkü guzellikle sakayla sordum. Simdi ben ne tepki versem bildigimi belli etmesem mi guzellikle soylesem mi?
Geçen aynısı benim başıma geldi, eşimin mail adresi benim telefonumdada ekliydi extrası geldi gördüm başka bi kartı olduğunu ama sorun etmedim beni etkilemediği sürece ev için kullanıyosa sorun yokkkk .. sende haklısın borç durumunu düşünüyorsun ama sorun yapılcak bişi değil bence 🌸

Geçen aynısı benim başıma geldi, eşimin mail adresi benim telefonumdada ekliydi extrası geldi gördüm başka bi kartı olduğunu ama sorun etmedim beni etkilemediği sürece ev için kullanıyosa sorun yokkkk .. sende haklısın borç durumunu düşünüyorsun ama sorun yapılcak bişi değil bence 🌸
Sen onu bunu bırak da güzelim hamilelerin duasi kabul olur benim icin de dua eder misin Allah hayırlı sağlıklı evlat bana da nasip etsin 😍

Kız her bakımlı adamdan işkillenmeyin. Kendisine bakmayı seven adamlar var. Benim kocam yatağa yatmadan önce saçını tarar. 😂 Öyle gülesim geliyor ki gülüyorum da. Bana yüzüne maske yaptırır. Yüz tüylerini aldırır. Valla evden cıkarken ben 10 dk da hazırlanırım onun süslenmesi 1 saati bulur. O beni bekleyecekken ben onu beklerim 😂
haklısın ben de bakımlı adam severim de konu sahibinin eşinde bir kaç şey birleşince bir şeyler yanlış diyorum.bir polis hadi bakımlı oldu doğal neden 25 bine saat alır yahuu?alsın da 3 bine alsın taksın.işyerinde kolunda görseler rüşvetten bile şüphelenirler kendi aldığı halde.konu sahibinin henüz evi de yokmuş.öncelik ev peşinatı biriktirmek olmalıydı.ya da konu sahibi rahatsızmış çocuk sahibi olmak masraflıymış onun için.öncelik bebeğin olmalıydı .yoksa geliri olan 25 bine de alırr 50 bine de kim karışır?

Back
X