- Konu Sahibi Meraklihatunnn
Düğün altınları uçup gitti maalesef. Hepsini bozdurduk gıkım çıkmadı vallaNasıl aldınız peşin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğün altınları uçup gitti maalesef. Hepsini bozdurduk gıkım çıkmadı vallaNasıl aldınız peşin mi
Hesap kitap isine siz bakacaksiniz baska yolu yokAllah razi olsun valla. Simdi akil verin napayim ben
Yok guzelim valla oyle degilimTabii ki kanitlayamazsınız. Sizi tanisaydim objektif bir yorum yapabilirdim. Cok yakinimda pinti insanlar var. Mesela biri, çocuğuna çoklu paket bir atıştırmalık bile almak istemeyip teklisini bulmaya çalışıyor. Oysa çoklusu daha uygun fiyatli. Ama onun icin onemli olan bu degil. Tek seferde cebinden cikan paranin cok olup olmaması. Neyse, bu bir ornekti. Siz kendinizi bilirsiniz.
Eşinizin maddi anlamda ciddi bir sıkıntı yaşaması gerekiyor.Başka türlü düzelmez bu alışkanlıkları.Düğün altınları uçup gitti maalesef. Hepsini bozdurduk gıkım çıkmadı valla
Bana da öyle geliyorEşinizin maddi anlamda ciddi bir sıkıntı yaşaması gerekiyor.Başka türlü düzelmez bu alışkanlıkları.
Her şeyi posta posta yazarsan bastan kikse hak vermez tabi. Adam altinlara varana kadar yok etmis. Valla yazik.Yok guzelim valla oyle degilim
Benimkinden biliyorum,kendi isteği ile tüm kredi kartlarını getirip bana verdi benim eşim.Hiçnir şekilde baskı kurmadım.Ama benimki sizinki kadar metroseksüel bir erkek değil.Bana da öyle geliyor
Hayırlı olsun araba iyidir.Düğün altınları uçup gitti maalesef. Hepsini bozdurduk gıkım çıkmadı valla
Burdan bile görülüyor ne kadar geçimsiz olduğunuz. Adam ne yapsın.Ya of. Her seye de kadını suclayin.he ben itiyorum tamam.
Okeyy haklısınız en çok siz biliyosunuz. Geçimsiz olsam akıl danışmam aramiz bozulmasin diye akıl danisiyom isteBurdan bile görülüyor ne kadar geçimsiz olduğunuz. Adam ne yapsın.
Siz çalışıyor musunuzOkeyy haklısınız en çok siz biliyosunuz. Geçimsiz olsam akıl danışmam aramiz bozulmasin diye akıl danisiyom iste
Ben aslinda hemsireyim fakat sehir degistirdik suan calismiyorum o yüzdenSiz çalışıyor musunuz
Haklı olmak gibi bir çabam yok sizi tanımıyorum. Sizde beni tanımıyorsunuz. Burada anlattıklarınıza yorum yapıyorum-uz. Madem eşinize karışmıyorsunuz bu adam gizli kredi kartı kullandığını neden saklasın? Tek sebebi size çıkıyor. Karışmıyorum ama yalan söylüyor diyorsunuz bunun son sebebi yalan söyleme hastalığına çıkıyor.Okeyy haklısınız en çok siz biliyosunuz. Geçimsiz olsam akıl danışmam aramiz bozulmasin diye akıl danisiyom iste
Kazanirken ben vardim. Onun meslegi icin ne kadar fedakarlik yapip emek verdigimi asla ama asla hayal edemezsinizHarcama yaptığını, harcamaların eve ait olduğunu nerden anladınız?
Dedektif gibi iz sürüyor gibisiniz.
Benim babama asla para hesabı soramazdık. “Kazanırken siz mi vardınız” derdi. Allah’tan benim babam gibi bir adama denk düşmemişsiniz. Yine siZe hesap veriyor.
hayır bir de kavgaya karışsa eylem falan içinde kalsa kalabalıkta o saatin başına da neler gelir
Nasıl karismayim yukarıdaki mesajlarda anlattim sebebini. Ha diyosaniz ki benim esim kazandiginin 2 katını yesin borc yapsin ben derdini sıkıntısını çekerim gıkımı çıkarmam. O zaman boyle dusunmekte haklısınız derimHaklı olmak gibi bir çabam yok sizi tanımıyorum. Sizde beni tanımıyorsunuz. Burada anlattıklarınıza yorum yapıyorum-uz. Madem eşinize karışmıyorsunuz bu adam gizli kredi kartı kullandığını neden saklasın? Tek sebebi size çıkıyor. Karışmıyorum ama yalan söylüyor diyorsunuz bunun son sebebi yalan söyleme hastalığına çıkıyor.
Tüm sayfaları okuyamadım son yazdığınızı gördüm sadece. Eşiniz yalan söylemeyi huy edinmiş olabilir mi? Sık sık yakaladınız mı yalan?Nasıl karismayim yukarıdaki mesajlarda anlattim sebebini. Ha diyosaniz ki benim esim kazandiginin 2 katını yesin borc yapsin ben derdini sıkıntısını çekerim gıkımı çıkarmam. O zaman boyle dusunmekte haklısınız derim