Merhaba kızlar aslında başlığı uzun tutmamak adına öyle yazdım. Ben zaten geçerli sebeplerde kvler ile görüşmüyorum. Gidip gelme olayımız yok. Fakat arefe gününden bir gün önce eşim eve gelir gelmez bana direkt bayramın ilk günü annemlerde olalım kırma beni. Bak ben onlarla konuştum. Benim eşim iyi bir insan sizde onunla iyi anlaşın vs demiş. Söz kimse sana laf sokmayacak falan. Bende tamam dedim. Boyun büktüm. Bayram diye bişey demek istemedim. Arefe günü de uyuyacağımız sırada aniden sen yarın annenlere git dedi. Şaşırdım şok oldum. ( yatmadan. Önce annesi ve amcaları ile telefonda konuşuyordu eşimin dayısının oğlu bizi dolandırdığı için annesine kardeşlerin bize gelmeyecek onları görmeyeceğim falan diyordu bana da doğru değil mi yaptığım diye sordu eşim bende aile konunuz ben karışamam deyip yorum yapmadım) zaten gitmek istemiyorum ama ne oldu da birden öyle dedi? İlk günü ailemle geçirdim. Bugün yine tek başına çıktı. Sorsam mı diyorum? Veya böyle hiçbir şey olmamış gibi devam etsem mi ? Büyük bir şey oldu ya da bana karşı çok ağır bir şey söylendi annesi babası tarafından diye düşünüyorum. Zaten bana asla söylemez. Bugün de gün içinde yurt dışına yerleşebiliriz vs dedi. Sizce sormalı mıyım kızlar ne olduğunu?