eşimin bayan iş arkadaşı...

eşine arkadaşın patavatsız lafının nereye gittiğini bilmiyo diyelim
ama sen neden ona bu kadar yüz verdin de böyle rahat konuşuyor derdim ben olsam

kadını da görür görmez
"iyi gazlamışsın eşimi artık senin gazınla ilk fırsatta beni döver"
diyeceksin de olmayacak..

İllaki birşey yapmak istiyorsan başkalarının yanında eşine saygılı davran. Evinizin içinde kıyamet de kopsa dışarıya belli etme. Kendini eşinin yerine koy hoşuna gider miydi bu davranışın? Dışarıdaki insanları kontrol edemezsin. Şuurlusu var şuursuzu edeplisi var edepsizi. Hepimiz kendimizden sorumluyuz.

Kadın kadının düşmanıdır derler ya benimki de o hesap....eşimin iş yerinden tanıdığım bir bayan var fazla konuşkan ve ağzı biraz argo bir kadın...evli eşi de aynı meslekte. (polis)
Bir kaç ay önce şöyle bir olay olmuştu, arabayla ilgili acil bir durum oldu eşime arabanın anahtarını vermem gerekti. Eşim ekip otosu ile geldi içinde bu bayan da varmış ama ben görmedim. Eşimle biraz tartışmalıydık sorunlarımız var biraz aramız bozuktu. Eşimi de uzun bir süre bekledim. O anda sinirle arabanın anahtarını öylece biraz sert bir şekilde uzattım camdan bakmadan konuşmadan sonra geri dönüp gittim.
Bir kaç saat sonra öyle yaptığma üzüldüm ve özür diledim mesaj atarak, eşim tamam önemli değil vs. dedi Akşam da ayrıca özür diledim. konu kapandı.
Meseleye gelecek olursak, kadın eşime "o nasıl anahtar uzatma öyle, ben eşime yapsam eşim ağzıma s...r." demiş. Bunu da o zaman değil, yeni söylemiş sanırım, çünkü şu sıralar eşimle bir kaç kez telde tartıştık anlamış eşimle bir sorunumuz olduğunu ve morali de bozuk halde görmüş olduğundan dolayı. Biraz konuşmuşlar, bunu söylemiş. Artık daha başka ne konuştular bilmiyorum...Eşim de bir tartışma esnasında bunu söyledi bana, "bak bilmemne hanım bile bunu söylüyor hakkında" diye, yani ben eşime çok kötü davranıyormuşum, ONUN BANA LAFI GEÇMİYORMUŞ bunu demeye getiriyor. vs. vs.
Kadınla bireysel anlamda herhangi bir problemimiz yok, bir kaç kez görüp sohbet ettiğim biri sadece ve eşimşe aynı yerde çalışıyorlar.
Bu yaptığı şeyi çok saçma ve ayıp buldum, yani benim evliliğimle ilgili bir problem onu neden ilgilendirir ki, ben en yakın arkadaşımın evliliği ile bile olsa bu yorumu yapamam yani...resmen gaz vermedir bu....sadece bu cümle ile kaldığına da inanmıyorum çünkü konuşmuşlar ve ortamda başkaları da varmış... çok sinirim bozuldu, özellikle eşimin bu düşünceye katılıyor olmasına, ben kızınca tabii çark etti yok öyle düşünmüyorum falan diye ne yapmam lazım bilmiyorum, başkalarının gazına gelmemesi için...:KK43::KK43::KK43: amacı ne bu kadının ya...
Eşin gazla çalışıyorsa yapacak birşey yok.Evliliğini sorgula derim.Kimlerle görüşüyor.Kimsein ne konuştuğunun tespitini yapamazsın.Kadının bir amacı olduğunu düşünmüyorum.Yaptığın harekete şahit olmuş.Eşinle de iş arkadaşı.Yorum yapmış.Hee iyi mi kötü mü yapmış tabiki hoş değil.O an düşünmeden de söylemiş olabilir.Çok üzerinde durmamak gerek.

kadın bu sözü eşinize söyleme cesaretini nereden buluyor acaba,,,bence bunu sorgulayın!!
eşiniz ailevi ilişkilerinizi 3.şahıslara anlatıp paylaşıyorsa kadınında uslubu bu olup cevap vermiş olabilir

Ben zaten utandım bu yaptığıma. Arabada kimse yok sanıyordum.
Benim bulunduğum yerle de çok yakındılar zaten, zahmet durumu olmadı.
Mesai arkadaşları benim çok stresli bir dönemden geçtiğimi biliyorlardı üstelik, bir sınavım vardı ve onu geçemezsem işten atılacaktım. çok şükür geçtim ama o stres çok ağır borçlarımız da var ve işsizlik, işsiz kaldığım an eşimin şarka tayin çıkacak yani katmerli stres bunları biliyordu o bayan.
Toplum içinde sürekli öyle davranan biri de değilim ki. O anlıktu ve kadın salakça yorumlarla eşimi gaza getiriyor diye düşünüyorum...eşimi de etkiliyor neticede bana sözünü geçiremediğini düşünüyor hiçç de böyle biri değildi eşim...:KK43: :KK43:
Herkesin içinde söylenecek laf mı bu ya..

Eşiniz , davranışınızı fark etmeniz için böyle bir yöntem uyguluyor sanırım ki. Neden , niçin , niye o kadının ağzından diye kurup kendinizi yıpratmak yerine daha basit bir yol izleyin.

Eşinize , o gün hatalı davrandığınızı ve sizin de bu duruma üzüldüğünüzü , bundan sonra aynı tarz bir durum yaşamamak için daha özenli olacağınızı söyleyin. Yani burada bizimle paylaştıklarınızı :KK39:

patavatsız ne konuştuğunu bilmeyenlerden keşke sende onların yanında bu tavrı takınmasaydın

Kadın bunu söyleme cesaretini nerden buldu o önemli.bence sorun kadında değil eşte.o anlatmasa şikayet etmese kadın bunu söylemez.eşinize de söyleyin herkes bir değil kimi kadının ağzına s..lır kimi kadın ağza s..ar.bi daha aranızdaki sorunları başkalarına anlatmasın.heleki iş arkadaşlarına.

Burada da sabah akşam kocalarından şikayet eden kadınlara “oh beter olsun, sakın geri adım atma” diye akıl vermiyor mu hanımlarımız? Burada olunca karı-kocanın arasına girme sayılmıyor mu?

Konuya gelecek olursak bence garip bir şey yok muhtemelen eşiniz aranızın bozuk olduğunu anlatmış ve kadın da bunun üzerine yorum yapmış.

Kadın bunu söyleme cesaretini nerden buldu o önemli.bence sorun kadında değil eşte.o anlatmasa şikayet etmese kadın bunu söylemez.eşinize de söyleyin herkes bir değil kimi kadının ağzına s..lır kimi kadın ağza s..ar.bi daha aranızdaki sorunları başkalarına anlatmasın.heleki iş arkadaşlarına.

Eşimle tel. de tartıştık kadın da zaten eşimin moralinin bozuk olduğunu far etmiş, biraz yırtık bir kadın eşimin yanına gittiğimde görmüştüm...belki de sordu ve eşim de anlattı olada bilir. Ama sordum yok anlatmadım halimden anladı diyor..:(
Ben tartıştığımız zamanlar üzgünken ne bir kimseye anlatırım ne de aileme o kadar kötü oluyorum ki...hastayım diyorum herkese...

Sizin esiniz ne diye aile içi sorunlarınızı anlatıyor benim eşim de Polis ve onun da bir bayan arkadaşı var ağzı bozuk aynı şekilde evlenmiş boşanmış ben elimden geldiğince muhatap olmamaya çalışıyorum ve eşimle evlenmeden önce bizim evimizde ki sorunları gidip is yerinde anlatmayacaksin başkalarının sorunlarini daa ev de bieri ilgilendirmilgilendirmez demiştim ve o da sagolsun o şekilde ilerliyor ben anlamıyorum bu tür kadınları nifak tohumu ekiyoorlar sadece sanane yaaaa..... sen esine diyeceksin ki ben seninle evlendim aile sorunlarımızı kendi aramızda halletmeliyiz bu konuda ben çok yipraniyorum başkaları beni ilgilendirmez ağzı küfür dolu bir bayani bana örnek gosteremezsin benim almış olduğum terbiye buna musait değil senin bana örnek gösterdiğim bayan ve esinın arasında ki saygı bitmiş diyeceksin bi kadar... ama anlayabilene tabii....:KK11:

Bazı mesleklerdeki bayanlar erkeksileşebiliyorlar, polis de olsan bayansın yani hanım efendi ol biraz...iş yerinde küfürlü argolu senli benli konuşmalar falan çok itici...aynen onları dedim öyle bir kadını bana ne diye anlatıyorsun...
Eşime ben kızınca da geri çark etti yok ben öyle düşünmedim yok anlatmadım bişe falan dedi
Eşim için pek çok sıkıntıya katlanıyorum beni ne kadar üzüyor ama hiçbir zaman başkası bana onun hakkında bir kelime edemez...eşim niye böyle anlamıyorum, 4/4 lük kim var ki de ben öyle olacağım

Eşimle tel. de tartıştık kadın da zaten eşimin moralinin bozuk olduğunu far etmiş, biraz yırtık bir kadın eşimin yanına gittiğimde görmüştüm...belki de sordu ve eşim de anlattı olada bilir. Ama sordum yok anlatmadım halimden anladı diyor..:KK43:
Ben tartıştığımız zamanlar üzgünken ne bir kimseye anlatırım ne de aileme o kadar kötü oluyorum ki...hastayım diyorum herkese...

Doğrusu o bana göre.her sorun kavga anlatılmamalı.uyarırsanız bi daha böyle bişey olduğunda anlatmaması konusunda tekrarlamaz bence.anlatmamışsa da izin vermesin.takmayın kafanıza.

Bazı mesleklerdeki bayanlar erkeksileşebiliyorlar, polis de olsan bayansın yani hanım efendi ol biraz...iş yerinde küfürlü argolu senli benli konuşmalar falan çok itici...aynen onları dedim öyle bir kadını bana ne diye anlatıyorsun...
Eşime ben kızınca da geri çark etti yok ben öyle düşünmedim yok anlatmadım bişe falan dedi
Eşim için pek çok sıkıntıya katlanıyorum beni ne kadar üzüyor ama hiçbir zaman başkası bana onun hakkında bir kelime edemez...eşim niye böyle anlamıyorum, 4/4 lük kim var ki de ben öyle olacağım
Hiç kimse 4/4 lük değil elbette... maalesef öyle erkeklesebiliyorlar ve benim üniversitede ki kız arkadaşım vardı bi tane onun da ağzı Küfürlüydu bana küfür etti dovecektim de kendi seviyesine düşmek istemedim sadece bayan dediğin bayan olsun ya bu ne " abi, hacı, lan " diye hitap etmelerini anlarım zor da olsa...:KK23: ama iş arkadasiyla bu tarz konuşana müsaama göstermem açıkçası... esiniz sizden ne bekliyo tam olarak..:KK14:

Eşimle tel. de tartıştık kadın da zaten eşimin moralinin bozuk olduğunu far etmiş, biraz yırtık bir kadın eşimin yanına gittiğimde görmüştüm...belki de sordu ve eşim de anlattı olada bilir. Ama sordum yok anlatmadım halimden anladı diyor..:KK43:
Su kadın herseye burnunu sokuyor ve esiniz de kısaca buna müsaade ediyor... bence esinizle önce bu konuyu konuşun...

Tehlike arz ediyor mu bu kadın onu bilemem ama hadsiz olduğunu tahmin etmek zor değil. Evliliğiniz hakkında yorum yapmak ne haddine. Eşiniz de kimseye vermemeli bu cesareti.
Siz de mutlaka çok dikkat edin görmemişsiniz o gün ama, aranızda ne geçerse geçsin, aranızda çözün. Başkalarını yanında asla birbirinizi rencide etmeyin.

Hiç kimse 4/4 lük değil elbette... maalesef öyle erkeklesebiliyorlar ve benim üniversitede ki kız arkadaşım vardı bi tane onun da ağzı Küfürlüydu bana küfür etti dovecektim de kendi seviyesine düşmek istemedim sadece bayan dediğin bayan olsun ya bu ne " abi, hacı, lan " diye hitap etmelerini anlarım zor da olsa...:KK23: ama iş arkadasiyla bu tarz konuşana müsaama göstermem açıkçası... esiniz sizden ne bekliyo tam olarak..:KK14:

Eşim tartışırken çok konuşmamdan ve bir süre sonra ağlamaya başlamamdan şikayetçi. Bu da onun sinirlerini yıpratıyormuş...
Çok konuşuyorum kısaca ve kendime hakim olamıyorum, telde de bazen uzun süre tartıştığımız oluyor
Ama ben de kendime engel olamıyorum ki hiç, haksız sa haksız olduğunu anlasın istiyorum o yüzden konuşuyorum.
O da aksine her şeyi konuşarak çözemezsin zamana bırak diyor bir süre konuşmayalım diyor..:( :( ben de sorunlarımızı iletişim kurarak çözmek istiyorum onun umursamazlığıbeni çok üzüyo

açıkçası eşinize verdiğiniz o fevri tepkinin sonuçları bunlar.
siz elalemin yanında (ne kadar kavgalı olursanız olun) eşinizi o muameleye maruz bırakmışsınız, e bizim millet de dedikoduyu sever, çekip uzatmış işte.

ha kadının zevzekliği, lüzumsuzluğu çok açık ancak bu tarz insanlar hep var ve hep olacaklar. siz malzeme olmamaya gayret edin derim.

Eşim tartışırken çok konuşmamdan ve bir süre sonra ağlamaya başlamamdan şikayetçi. Bu da onun sinirlerini yıpratıyormuş...
Çok konuşuyorum kısaca ve kendime hakim olamıyorum, telde de bazen uzun süre tartıştığımız oluyor
Ama ben de kendime engel olamıyorum ki hiç, haksız sa haksız olduğunu anlasın istiyorum o yüzden konuşuyorum.
O da aksine her şeyi konuşarak çözemezsin zamana bırak diyor bir süre konuşmayalım diyor..:KK43: :KK43: ben de sorunlarımızı iletişim kurarak çözmek istiyorum onun umursamazlığıbeni çok üzüyo
Biliyor musun aynı durumları yaşadım ama hiç aglamadim... sinirimden yerimde duramiyordum ısrarla mesaj çekerek taciz ediyordum... sonra baktım ki hicbirsey değişmiyor... ben konuştukça o kendini bi odaya atıyor uzanıyor ve sırtını bana dönüyor ya da sinirlenip duvarları yumrukluyordu... baktım ki olmuyor susuyorum sadece taciz de etmiyorum mesajlarla artık... Erkekler sıkıntıya glmiyor maalesef ki hele ki zor şartlar altında çalışan kişiler hiç gelemiyor... susmayı dene ve ağlama lütfen zayıf durma karşısında....:KK19:

Biliyor musun aynı durumları yaşadım ama hiç aglamadim... sinirimden yerimde duramiyordum ısrarla mesaj çekerek taciz ediyordum... sonra baktım ki hicbirsey değişmiyor... ben konuştukça o kendini bi odaya atıyor uzanıyor ve sırtını bana dönüyor ya da sinirlenip duvarları yumrukluyordu... baktım ki olmuyor susuyorum sadece taciz de etmiyorum mesajlarla artık... Erkekler sıkıntıya glmiyor maalesef ki hele ki zor şartlar altında çalışan kişiler hiç gelemiyor... susmayı dene ve ağlama lütfen zayıf durma karşısında....:KK19:

Bu anlattıklarının eksiği var fazlası yok aynenn bunları yaşıyorum telde mesajla dediğin gibi bir sürü mesajlar atıyorum ona da çok kızıyor ve maalesef işi de stresli...
Sorunlarımız var ve bunları konuşmazsak ne knuşacaz diyorum her şeyi konuşarak halledemeyiz susmasını bilmiyorsun hiç diyor....:KK43: duvarları yumruklaması sırtını dönmesi başka odaya gidip bunlar bile aynı ...tartışıp kırıcı oluyoruz birbirimze
İşe yarıyor mu peki eşin hatasını anlıyor mu sonrasında....

Bu anlattıklarının eksiği var fazlası yok aynenn bunları yaşıyorum telde mesajla dediğin gibi bir sürü mesajlar atıyorum ona da çok kızıyor ve maalesef işi de stresli...
Sorunlarımız var ve bunları konuşmazsak ne knuşacaz diyorum her şeyi konuşarak halledemeyiz susmasını bilmiyorsun hiç diyor....:KK43: duvarları yumruklaması sırtını dönmesi başka odaya gidip bunlar bile aynı ...tartışıp kırıcı oluyoruz birbirimze
İşe yarıyor mu peki eşin hatasını anlıyor mu sonrasında....
Kesinlikle anlıyor... o genel de yatak odasına giriyor ve sırtını dönüyor ya ben de gidip çay yapıyorum açıyorum tv yi çay koyuyorum kendime aradan biraz zaman geçiyor benim ki çaya dayanamaz polislerin geneli öyle biliyon. Sonra kalkıyor bana da çay koy diyor çocukça ben de hemen çay koyuyorum sonra duvarları yumruklayisini falan komik bir şekilde anlatıyorum çok komik olduğunu söylüyorum ve öylece kaynasiyoruz bi dene mutlaka o ofkelendikce üzerine gitmemeye özen göster...:KK19:

Back
X