eşimin bayan iş arkadaşı...

Kesinlikle anlıyor... o genel de yatak odasına giriyor ve sırtını dönüyor ya ben de gidip çay yapıyorum açıyorum tv yi çay koyuyorum kendime aradan biraz zaman geçiyor benim ki çaya dayanamaz polislerin geneli öyle biliyon. Sonra kalkıyor bana da çay koy diyor çocukça ben de hemen çay koyuyorum sonra duvarları yumruklayisini falan komik bir şekilde anlatıyorum çok komik olduğunu söylüyorum ve öylece kaynasiyoruz bi dene mutlaka o ofkelendikce üzerine gitmemeye özen göster...:KK19:

Öyle susabilsem...çok zor susmak ya..
Susabilen kadınlar üste çıkıyor her zaman o an zor ama susan kazanıyor...
inş. hatasını anlar bundan sonra tutacağım kendimi artık, tartışınca sorunlarımız bir ken bin oluyor çünkü...

Öyle susabilsem...çok zor susmak ya..
Susabilen kadınlar üste çıkıyor her zaman o an zor ama susan kazanıyor...
inş. hatasını anlar bundan sonra tutacağım kendimi artık, tartışınca sorunlarımız bir ken bin oluyor çünkü...
Susmayı dene mutlaka inşaallah çok iyi olursunuz... birbirinizi üzüp başkalarına meydan biraktirtma.

Polislerin kendi ortamları çok farklı bayan ve erkek olarak
inanın o bayan polisler erkekten farksız oluyorlar konuşmalarında
art niyetli görmedim ben
eşim de polis bir çok bayan polis tanıyorum
geneli bu şekilde bir arada çalışmanın verdiği rahatlıktan söylemiştir
yerinizde olsam koz vermem bir daha

Eşimle tel. de tartıştık kadın da zaten eşimin moralinin bozuk olduğunu far etmiş, biraz yırtık bir kadın eşimin yanına gittiğimde görmüştüm...belki de sordu ve eşim de anlattı olada bilir. Ama sordum yok anlatmadım halimden anladı diyor..:KK43:
Ben tartıştığımız zamanlar üzgünken ne bir kimseye anlatırım ne de aileme o kadar kötü oluyorum ki...hastayım diyorum herkese...

Bence gördüğünüzde sizin ailenizde hiç sorun yok galiba başkalarının sorunlarıyla bu kadar ilgilendiğinize göre diyin ..Haddini bilsin herkes ...

Bence gördüğünüzde sizin ailenizde hiç sorun yok galiba başkalarının sorunlarıyla bu kadar ilgilendiğinize göre diyin ..Haddini bilsin herkes ...

Kendi de eminim hiç eşiyle kavga etmemiştir, trip atıp terslememiştir, hep melek gibidir ya
Laf dokundurmayı düşünüyoum yeri geldiğinde...

Bence kadında mesleki körlük başlamış kadın olmayı unutmuş o artık evde işte her yerde polis, kötü bir niyetle konuştuğunu sanmıyorum iş arkadaşlarıyla konuşmuş işte sen o varken öyle yaptığın için eleştirebileceklerini düşünmüşler boşver önemli mevzu değil sen eşinle aranı iyi tut

Kendini mukemmel bi kadin olarak tanitmaya calisiyor herhalde maloş ya. Allah boylelerinden korusun

EXXWOMAN , konunun kadın veya erkekle hiçbir bağı olmayabilir. Ekip otosu ile sizden anahtar almaya gelirken ; "eşim anahtarı verecek , şuraya gidelim " demiştir ; sonrasında da siz görgü kuralları gereği " kusura bakmayın , sizi de buraya kadar getirdim vs " demeden anahtarı kaba bir tavırla uzattığınız için mesai arkadaşlarınca yadırganmışsınız.

Sadece kadın değil ekip otosu içindeki diğer mesai arkadaşları da muhtemelen " abi hayırdır , yengenin yüzü sirke satıyor vs" demiş olabilirler.

Eşiniz , sizin tavrınızın yanlış olduğunu ve eleştirildiğinizi anlatmaya çalışıyor. Bu aşamada erkek arkadaşlarının fikirlerini söylemek daha abes kaçar diye kadının ağzındanmış gibi anlatıyor bence. Kadın ağzından anlatırsa dışarıdan nasıl göründüğünü anlayacağınızı düşünüyor olabilir.

Kadın ne yapmaya çalışıyor demek yerine öz eleştiri yapın. İlk izlenim önemlidir .Mesai arkadaşları önünde düştüğü durum eşinizi üzmüş ve hareketlerinize toplum içinde biraz özenmenizi istiyor sadece .

Aynı hareketi eşiniz , sizin mesai arkadaşlarınızın önünde yapsa idi bu durumdan siz de rahatsız olmaz ve üzüntü duymaz mıydınız ? Sizin öfkeniz 5 dk sonra geçti ancak eşiniz arkadaşlarına istemese de açıklama yapmak zorunda kaldı.
ağzına sağlık bu konu bu kadar basit bence paranoyaya gerek yok

Kadın kadının düşmanıdır derler ya benimki de o hesap....eşimin iş yerinden tanıdığım bir bayan var fazla konuşkan ve ağzı biraz argo bir kadın...evli eşi de aynı meslekte. (polis)
Bir kaç ay önce şöyle bir olay olmuştu, arabayla ilgili acil bir durum oldu eşime arabanın anahtarını vermem gerekti. Eşim ekip otosu ile geldi içinde bu bayan da varmış ama ben görmedim. Eşimle biraz tartışmalıydık sorunlarımız var biraz aramız bozuktu. Eşimi de uzun bir süre bekledim. O anda sinirle arabanın anahtarını öylece biraz sert bir şekilde uzattım camdan bakmadan konuşmadan sonra geri dönüp gittim.
Bir kaç saat sonra öyle yaptığma üzüldüm ve özür diledim mesaj atarak, eşim tamam önemli değil vs. dedi Akşam da ayrıca özür diledim. konu kapandı.
Meseleye gelecek olursak, kadın eşime "o nasıl anahtar uzatma öyle, ben eşime yapsam eşim ağzıma s...r." demiş. Bunu da o zaman değil, yeni söylemiş sanırım, çünkü şu sıralar eşimle bir kaç kez telde tartıştık anlamış eşimle bir sorunumuz olduğunu ve morali de bozuk halde görmüş olduğundan dolayı. Biraz konuşmuşlar, bunu söylemiş. Artık daha başka ne konuştular bilmiyorum...Eşim de bir tartışma esnasında bunu söyledi bana, "bak bilmemne hanım bile bunu söylüyor hakkında" diye, yani ben eşime çok kötü davranıyormuşum, ONUN BANA LAFI GEÇMİYORMUŞ bunu demeye getiriyor. vs. vs.
Kadınla bireysel anlamda herhangi bir problemimiz yok, bir kaç kez görüp sohbet ettiğim biri sadece ve eşimşe aynı yerde çalışıyorlar.
Bu yaptığı şeyi çok saçma ve ayıp buldum, yani benim evliliğimle ilgili bir problem onu neden ilgilendirir ki, ben en yakın arkadaşımın evliliği ile bile olsa bu yorumu yapamam yani...resmen gaz vermedir bu....sadece bu cümle ile kaldığına da inanmıyorum çünkü konuşmuşlar ve ortamda başkaları da varmış... çok sinirim bozuldu, özellikle eşimin bu düşünceye katılıyor olmasına, ben kızınca tabii çark etti yok öyle düşünmüyorum falan diye ne yapmam lazım bilmiyorum, başkalarının gazına gelmemesi için...:KK43::KK43::KK43: amacı ne bu kadının ya...
Kadın kadının düşmanıdır derler ya benimki de o hesap....eşimin iş yerinden tanıdığım bir bayan var fazla konuşkan ve ağzı biraz argo bir kadın...evli eşi de aynı meslekte. (polis)
Bir kaç ay önce şöyle bir olay olmuştu, arabayla ilgili acil bir durum oldu eşime arabanın anahtarını vermem gerekti. Eşim ekip otosu ile geldi içinde bu bayan da varmış ama ben görmedim. Eşimle biraz tartışmalıydık sorunlarımız var biraz aramız bozuktu. Eşimi de uzun bir süre bekledim. O anda sinirle arabanın anahtarını öylece biraz sert bir şekilde uzattım camdan bakmadan konuşmadan sonra geri dönüp gittim.
Bir kaç saat sonra öyle yaptığma üzüldüm ve özür diledim mesaj atarak, eşim tamam önemli değil vs. dedi Akşam da ayrıca özür diledim. konu kapandı.
Meseleye gelecek olursak, kadın eşime "o nasıl anahtar uzatma öyle, ben eşime yapsam eşim ağzıma s...r." demiş. Bunu da o zaman değil, yeni söylemiş sanırım, çünkü şu sıralar eşimle bir kaç kez telde tartıştık anlamış eşimle bir sorunumuz olduğunu ve morali de bozuk halde görmüş olduğundan dolayı. Biraz konuşmuşlar, bunu söylemiş. Artık daha başka ne konuştular bilmiyorum...Eşim de bir tartışma esnasında bunu söyledi bana, "bak bilmemne hanım bile bunu söylüyor hakkında" diye, yani ben eşime çok kötü davranıyormuşum, ONUN BANA LAFI GEÇMİYORMUŞ bunu demeye getiriyor. vs. vs.
Kadınla bireysel anlamda herhangi bir problemimiz yok, bir kaç kez görüp sohbet ettiğim biri sadece ve eşimşe aynı yerde çalışıyorlar.
Bu yaptığı şeyi çok saçma ve ayıp buldum, yani benim evliliğimle ilgili bir problem onu neden ilgilendirir ki, ben en yakın arkadaşımın evliliği ile bile olsa bu yorumu yapamam yani...resmen gaz vermedir bu....sadece bu cümle ile kaldığına da inanmıyorum çünkü konuşmuşlar ve ortamda başkaları da varmış... çok sinirim bozuldu, özellikle eşimin bu düşünceye katılıyor olmasına, ben kızınca tabii çark etti yok öyle düşünmüyorum falan diye ne yapmam lazım bilmiyorum, başkalarının gazına gelmemesi için...:KK43::KK43::KK43: amacı ne bu kadının ya...
bizler bayan olarak bırbırmızle dertlesıyoruz fıkır alısversınde bulunuyoruz ama bır erkegın eşı ıle olan durumunu bır ortamda vede bır bayana anlatması benıde gerer ve sınırlendırır az bıle çıkışta bulunmussunuz bence eşıne soylemelısın aıle ıcı sorunlarınızı x bır şahıs ıle paylasmamalı zaten buyuk bır meselede degıl hele zaten boyle durumlardan ıstıfade eden kadınları hıc anlamıyorum ateşe neden korukle gıdıyorsunkı art nıyetlı bır bayana benzıyor szın anlattıgınız kadarıyla

ne sebeple eşinizi gaza getirmeye çalışıyor acaba gözü olabilir mi

Gözü olduğunu sanmıyorum ama ben mükemmelim diye gezinenler var ya ondan olabilir ..Allah aşkına benim ağzıma s..... diyen bir kadın hiç mi kocasına tepki vermez ya da evde kedi dışarda mı aslan bilemedim :KK52:

Boş ver. Bana kadın tehlikesiz geldi, bir de gereksiz kadını düşünüp sıkma canını.

Ona ne yaa kadina bak..
Valla elin karisiyla beni cekistiren kocanin lafini agziyla kus tutsa dinlemem ben zaten..

Damarimda pistir direk gider kadini bulur "buyur hanim benimle bir derdin mi vardi da kocami korukluyon hakkimda konusarak" derdim..
Bu ne kendini bilmezlik bu ne laubalilik yaaaa...
Kocasi s...rmisss..
Kadin olsun kocasina azcik laf etsinde agzina s...tirtmasin o zaman...
Te allamm yaaa kocanin agzina s..ni mi makbuldur nedir..
Cikarmis adami kaf dagina senin kocayada gaz veriyor..

Oldu olacak kocan seni dovse kadin yorum yapar"aaa ben de boyle yapsaydim benimde agzimi gozumu morartirdi" diye kocani hakli bile cikartir yani potansiyel var.

Back
X