eşimin bayan iş arkadaşı...

EXXWOMAN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
3.480
4.025
248
Kadın kadının düşmanıdır derler ya benimki de o hesap....eşimin iş yerinden tanıdığım bir bayan var fazla konuşkan ve ağzı biraz argo bir kadın...evli eşi de aynı meslekte. (polis)
Bir kaç ay önce şöyle bir olay olmuştu, arabayla ilgili acil bir durum oldu eşime arabanın anahtarını vermem gerekti. Eşim ekip otosu ile geldi içinde bu bayan da varmış ama ben görmedim. Eşimle biraz tartışmalıydık sorunlarımız var biraz aramız bozuktu. Eşimi de uzun bir süre bekledim. O anda sinirle arabanın anahtarını öylece biraz sert bir şekilde uzattım camdan bakmadan konuşmadan sonra geri dönüp gittim.
Bir kaç saat sonra öyle yaptığma üzüldüm ve özür diledim mesaj atarak, eşim tamam önemli değil vs. dedi Akşam da ayrıca özür diledim. konu kapandı.
Meseleye gelecek olursak, kadın eşime "o nasıl anahtar uzatma öyle, ben eşime yapsam eşim ağzıma s...r." demiş. Bunu da o zaman değil, yeni söylemiş sanırım, çünkü şu sıralar eşimle bir kaç kez telde tartıştık anlamış eşimle bir sorunumuz olduğunu ve morali de bozuk halde görmüş olduğundan dolayı. Biraz konuşmuşlar, bunu söylemiş. Artık daha başka ne konuştular bilmiyorum...Eşim de bir tartışma esnasında bunu söyledi bana, "bak bilmemne hanım bile bunu söylüyor hakkında" diye, yani ben eşime çok kötü davranıyormuşum, ONUN BANA LAFI GEÇMİYORMUŞ bunu demeye getiriyor. vs. vs.
Kadınla bireysel anlamda herhangi bir problemimiz yok, bir kaç kez görüp sohbet ettiğim biri sadece ve eşimşe aynı yerde çalışıyorlar.
Bu yaptığı şeyi çok saçma ve ayıp buldum, yani benim evliliğimle ilgili bir problem onu neden ilgilendirir ki, ben en yakın arkadaşımın evliliği ile bile olsa bu yorumu yapamam yani...resmen gaz vermedir bu....sadece bu cümle ile kaldığına da inanmıyorum çünkü konuşmuşlar ve ortamda başkaları da varmış... çok sinirim bozuldu, özellikle eşimin bu düşünceye katılıyor olmasına, ben kızınca tabii çark etti yok öyle düşünmüyorum falan diye ne yapmam lazım bilmiyorum, başkalarının gazına gelmemesi için...:KK43::KK43::KK43: amacı ne bu kadının ya...

Kadın kadının düşmanıdır derler ya benimki de o hesap....eşimin iş yerinden tanıdığım bir bayan var fazla konuşkan ve ağzı biraz argo bir kadın...evli eşi de aynı meslekte. (polis)
Bir kaç ay önce şöyle bir olay olmuştu, arabayla ilgili acil bir durum oldu eşime arabanın anahtarını vermem gerekti. Eşim ekip otosu ile geldi içinde bu bayan da varmış ama ben görmedim. Eşimle biraz tartışmalıydık sorunlarımız var biraz aramız bozuktu. Eşimi de uzun bir süre bekledim. O anda sinirle arabanın anahtarını öylece biraz sert bir şekilde uzattım camdan bakmadan konuşmadan sonra geri dönüp gittim.
Bir kaç saat sonra öyle yaptığma üzüldüm ve özür diledim mesaj atarak, eşim tamam önemli değil vs. dedi Akşam da ayrıca özür diledim. konu kapandı.
Meseleye gelecek olursak, kadın eşime "o nasıl anahtar uzatma öyle, ben eşime yapsam eşim ağzıma s...r." demiş. Bunu da o zaman değil, yeni söylemiş sanırım, çünkü şu sıralar eşimle bir kaç kez telde tartıştık anlamış eşimle bir sorunumuz olduğunu ve morali de bozuk halde görmüş olduğundan dolayı. Biraz konuşmuşlar, bunu söylemiş. Artık daha başka ne konuştular bilmiyorum...Eşim de bir tartışma esnasında bunu söyledi bana, "bak bilmemne hanım bile bunu söylüyor hakkında" diye, yani ben eşime çok kötü davranıyormuşum, ONUN BANA LAFI GEÇMİYORMUŞ bunu demeye getiriyor. vs. vs.
Kadınla bireysel anlamda herhangi bir problemimiz yok, bir kaç kez görüp sohbet ettiğim biri sadece ve eşimşe aynı yerde çalışıyorlar.
Bu yaptığı şeyi çok saçma ve ayıp buldum, yani benim evliliğimle ilgili bir problem onu neden ilgilendirir ki, ben en yakın arkadaşımın evliliği ile bile olsa bu yorumu yapamam yani...resmen gaz vermedir bu....sadece bu cümle ile kaldığına da inanmıyorum çünkü konuşmuşlar ve ortamda başkaları da varmış... çok sinirim bozuldu, özellikle eşimin bu düşünceye katılıyor olmasına, ben kızınca tabii çark etti yok öyle düşünmüyorum falan diye ne yapmam lazım bilmiyorum, başkalarının gazına gelmemesi için...:KK43::KK43::KK43: amacı ne bu kadının ya...

aptal insanlar ya öyle şey mi söylenir sen dünyanın kötüsü bile olsan kadının senin kocanı gaza getirmeye karı-koca arasına girmeye hakkı yok bir de polis olacak..

başka neler konuşmuşlar onlar da önemli ama.
patavatsızlıktan başka bir zarar görmedim ben, yani hani başkalarının mutsuzluğundan keyif alan insanlar vardır ya, öyle biri olabilir, gaz verip de aranız bozulsun diye.

Ha ağıza s... lazım yani, güzel bişey, yangına körükle gitmekte de üstüne yokmuş bayanın bazılarını anlayamıyorum vallahi, okumuş etmiş ama düşüncelerini görünce şaşırıyorum.. :KK14:

bence iş arkadaşı oldukları için öylesine söylenmiş bir laf ben kendi açımdan işyerindeki erkek arkadaşlarımı kardeşim gibi görür her türlü argo konuşurum ama altında bi art niyet yoktur belki o da öylesine espriyle söylenmiş bir laftır :)

yok arkadas
senın sureklı sorunun var , ha haklısın ha haksızsın bılmıyorum ama bence senı kocan cok yoruyor

Kadının yaptığı gaza getirmek tamam da ben burada senin yerinde olsan ''bu kadın ne cesaretle benle ilgili benim eşime
böyle bir laf edebiliyor''kısmını sorgulardım..
Bence eşine bunu sormalısın .

hımmm çok tehlikelii, eşini bu konuyla alakalı olarak kampa al ver veriştir bence

EXXWOMAN , konunun kadın veya erkekle hiçbir bağı olmayabilir. Ekip otosu ile sizden anahtar almaya gelirken ; "eşim anahtarı verecek , şuraya gidelim " demiştir ; sonrasında da siz görgü kuralları gereği " kusura bakmayın , sizi de buraya kadar getirdim vs " demeden anahtarı kaba bir tavırla uzattığınız için mesai arkadaşlarınca yadırganmışsınız.

Sadece kadın değil ekip otosu içindeki diğer mesai arkadaşları da muhtemelen " abi hayırdır , yengenin yüzü sirke satıyor vs" demiş olabilirler.

Eşiniz , sizin tavrınızın yanlış olduğunu ve eleştirildiğinizi anlatmaya çalışıyor. Bu aşamada erkek arkadaşlarının fikirlerini söylemek daha abes kaçar diye kadının ağzındanmış gibi anlatıyor bence. Kadın ağzından anlatırsa dışarıdan nasıl göründüğünü anlayacağınızı düşünüyor olabilir.

Kadın ne yapmaya çalışıyor demek yerine öz eleştiri yapın. İlk izlenim önemlidir .Mesai arkadaşları önünde düştüğü durum eşinizi üzmüş ve hareketlerinize toplum içinde biraz özenmenizi istiyor sadece .

Aynı hareketi eşiniz , sizin mesai arkadaşlarınızın önünde yapsa idi bu durumdan siz de rahatsız olmaz ve üzüntü duymaz mıydınız ? Sizin öfkeniz 5 dk sonra geçti ancak eşiniz arkadaşlarına istemese de açıklama yapmak zorunda kaldı.

Bayan polisler erkeklerin içinde dura dura erkek gibi oluyorlar. Bizim de bir komşumuz vardı polis, argo konuşurdu insan önce yadırgıyor ama sonra alışıyor. Doğru bir şey değil ama erkeklerin arasında kala kala öyle oluyorlar. Eşinle mesai saatleri içinde sürekli tartışıyorsan kadının dikkatini çekmiş olabilir. O gün de anahtarı çektiğini de görmüş. Bir kusura bakmayın yordum sizi de diyebilir, selam verebilirdiniz. Yaptığınız yanlış olmuş. Samimiyetleri de oluşmuş anladığım kadarıyla beraber çalıştıkları için. Eşine arkadaşlarının olduğu yerlerde kötü davranmamalısın konu sahibi bu kadın kötü niyetli gelmedi bana ama bir başkası sürekli tartışmanızı öne sürerek eşini yoldan çıkarabilir...

bence iş arkadaşı oldukları için öylesine söylenmiş bir laf ben kendi açımdan işyerindeki erkek arkadaşlarımı kardeşim gibi görür her türlü argo konuşurum ama altında bi art niyet yoktur belki o da öylesine espriyle söylenmiş bir laftır :)

Ben söyleyemem, benim iş arkadaşlarım var yani şaka falan yapılır aramızda samimiyiz bunu demezdim... argo konuşmasından bana ne tabi de
Art niyet var ya da yok ama çok çenesi düşük ve çok bilmiş bir kadın...eminim daha beterlerini de yapmıştır eşine...evlilik te her gün gülecek güller saçacak hali yok ki insanı :(

Eşin kadına sorunlarınızdan bahsettiği için kadın bu yorumu yapmış. Ekip otosunun önünde davranışınız da hoş olmamış dönmüş dolaşmış bulmuş sizi.

ile kaldığına da inanmıyorum çünkü konuşmuşlar ve ortamda başkaları da varmış... çok sinirim bozuldu, özellikle eşimin bu düşünceye katılıyor olmasına, ben kızınca tabii çark etti yok öyle düşünmüyorum falan diye ne yapmam lazım bilmiyorum, başkalarının gazına gelmemesi için...:KK43::KK43::KK43: amacı ne bu kadının ya...[/QUOTE]

ben çalıştığım yerde tek bayanım eşi ile sıkıntısını anlatan olursa ben hep olumlu yorum yaparım ve onalrı suçlu çıkarıyorum :) onlarda benim feminist olduğumu düşünmekte eşim tüm çalışma arkadaşlarımı tanır bende çalışma arkadaşlarımın eşlerini ve aralarında sorun olmaması adına kesinlikle ayırıcı bir yorumdfa bulunmam.çok itici kadının yaptığı özellikle kadın erkek fark etmez ben bayan arkadaşlarımında eşleri ile sorunlarında yapıcı yorum yaparımki o gerginlikle gaz vermiyim daada sıkıntı yaşamasınlar diye çok düşüncesizce ve yersiz bir yorum yapmuış kadın.

EXXWOMAN , konunun kadın veya erkekle hiçbir bağı olmayabilir. Ekip otosu ile sizden anahtar almaya gelirken ; "eşim anahtarı verecek , şuraya gidelim " demiştir ; sonrasında da siz görgü kuralları gereği " kusura bakmayın , sizi de buraya kadar getirdim vs " demeden anahtarı kaba bir tavırla uzattığınız için mesai arkadaşlarınca yadırganmışsınız.

Sadece kadın değil ekip otosu içindeki diğer mesai arkadaşları da muhtemelen " abi hayırdır , yengenin yüzü sirke satıyor vs" demiş olabilirler.

Eşiniz , sizin tavrınızın yanlış olduğunu ve eleştirildiğinizi anlatmaya çalışıyor. Bu aşamada erkek arkadaşlarının fikirlerini söylemek daha abes kaçar diye kadının ağzındanmış gibi anlatıyor bence. Kadın ağzından anlatırsa dışarıdan nasıl göründüğünü anlayacağınızı düşünüyor olabilir.

Kadın ne yapmaya çalışıyor demek yerine öz eleştiri yapın. İlk izlenim önemlidir .Mesai arkadaşları önünde düştüğü durum eşinizi üzmüş ve hareketlerinize toplum içinde biraz özenmenizi istiyor sadece .

Aynı hareketi eşiniz , sizin mesai arkadaşlarınızın önünde yapsa idi bu durumdan siz de rahatsız olmaz ve üzüntü duymaz mıydınız ? Sizin öfkeniz 5 dk sonra geçti ancak eşiniz arkadaşlarına istemese de açıklama yapmak zorunda kaldı.

Ben zaten utandım bu yaptığıma. Arabada kimse yok sanıyordum.
Benim bulunduğum yerle de çok yakındılar zaten, zahmet durumu olmadı.
Mesai arkadaşları benim çok stresli bir dönemden geçtiğimi biliyorlardı üstelik, bir sınavım vardı ve onu geçemezsem işten atılacaktım. çok şükür geçtim ama o stres çok ağır borçlarımız da var ve işsizlik, işsiz kaldığım an eşimin şarka tayin çıkacak yani katmerli stres bunları biliyordu o bayan.
Toplum içinde sürekli öyle davranan biri de değilim ki. O anlıktu ve kadın salakça yorumlarla eşimi gaza getiriyor diye düşünüyorum...eşimi de etkiliyor neticede bana sözünü geçiremediğini düşünüyor hiçç de böyle biri değildi eşim...:( :(
Herkesin içinde söylenecek laf mı bu ya..

söylediği hoş bi kelime değil ama bence o kadar da acayip bi durum yok iş arkadaşılar sonuçta biz de konuşuyoruz bu tarz şeyler aramızda eşlerle çocuklarla ilgili herkes konuşuyodur küfürlü konuşması da kadının karakterinden sen diyosun zaten argo konuşuyo diye

Sizin esiniz ne diye aile içi sorunlarınızı anlatıyor benim eşim de Polis ve onun da bir bayan arkadaşı var ağzı bozuk aynı şekilde evlenmiş boşanmış ben elimden geldiğince muhatap olmamaya çalışıyorum ve eşimle evlenmeden önce bizim evimizde ki sorunları gidip is yerinde anlatmayacaksin başkalarının sorunlarini daa ev de bieri ilgilendirmilgilendirmez demiştim ve o da sagolsun o şekilde ilerliyor ben anlamıyorum bu tür kadınları nifak tohumu ekiyoorlar sadece sanane yaaaa..... sen esine diyeceksin ki ben seninle evlendim aile sorunlarımızı kendi aramızda halletmeliyiz bu konuda ben çok yipraniyorum başkaları beni ilgilendirmez ağzı küfür dolu bir bayani bana örnek gosteremezsin benim almış olduğum terbiye buna musait değil senin bana örnek gösterdiğim bayan ve esinın arasında ki saygı bitmiş diyeceksin bi kadar... ama anlayabilene tabii....:KK11:

Her ne kadar bayanın söylediği kelime hoş olmasa da eşinin de karısı ile ilgili
sorununu bayan iş arkadaşına anlatması hoş değil.

Back
X