- 2 Şubat 2018
- 28
- 13
- 38
- 40
- Konu Sahibi ingilizceciii
200020001
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin ilgisi var diyemeyiz eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz ama tetikte olmakta fayda var.Merhabalar 4 yıllık evliyim. Şu anda hamileyim. Yeni bir eve taşındık ve burada genc bir kız komşumuz var. Biraz cilveli kendinden bahsettiren biraz da dışarıya açık bir kız. Kızla ilgili bir sorunum yok. Eşim normalde insanlara karşı nasıl davranmasını bilen biri. Özellikle de kadınlara. Ama bu kıza (onun hala bir çocuk olduğunu belirterek) gereğinden fazla samimi davranıyor. Çocuk dediğim 22 23 yaşında vardır bu arada. Eşim 37 yaşında. Arada ondan bahsediyor. Ne kadar çingene gibi laflar kullanıyor, tavırlarından hoşlanmadığını belirterek. Ancak bu sık oluyor. Hayatımızda bu kadar yeri olan biri değil kendisi. Samimiyetimizi de yok. Dün kar yağdığında yürüyüşe ciktik eşimle. O da diğer arkadaşlarıyla kar topu oynamaya inmiş. Eşim tuhaf bir şekilde sürekli ona kar topu attı. Yani öncesinde biz onlarla oynamayalim, yürüyüşe gidelim dediğim halde. Baktım kar topu atıyor. Tabi diğerlerine de attı ama ona daha çok attı. Kız da karşılık olarak eşim 10 attıysa o 5 atmıştır. söylemek istediğim bizim aramızda böyle bi samimiyet yok. Kızlara ben kar topu atmazken onun atması saçma geldi. Bu durumdan fazlasıyla şüphelendim. Eve gelince durumu anlattım böyle anlaşılacağı düşünmedim bilerek ona atmadım denk gelmiş ayrıca ondan mi kıskanıyorsun daha çocuk vs gibi şeyler söyledi. Ama benim içim rahatlamadı. Konuşmuyorum eşimle kafam çok karışık. Bu gibi bi durumu yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hayatımızda bu kadar yeri olan biri değil kendisi.
Teşekkürler görüşünüz için. İnşallah bir yanlış anlaşılmadır. İlgisi varsa bile konuşmam neyi değiştirir inanın bilmiyorum. Bu durum bile beni eşimden uzaklaştırmaya yettibana da biraz saçma geldi eşinizin konuşmaları. cocuk da değil 22-23 yaş. O yaşta evliler var aramızda çocuk sahibi olanlar var.
İnşallah sadece bir yanlış anlamadır. Hamile halinizle üzülmeyin. Eşinize net bir şekilde ifade edin konuyu bir daha açılmasın o kızın mevzusu.
Eşiniz kıvırmış. Biz eşimle dışarı çıkıp kar topu oynadığımızda kaç yıllık komşusu ama gidip ona kar atayım ksr oynayayım demedi. Hatta yokuş aşağıya kayıyorduk kızak vs gibi şeylerle "canım hep kadın dolu ben tek erkek olarak seni oradan aşağıya çekmem doğru olmaz sanki rahat edemezler." dedi bende birşey olmaz sen beni çekeceksin iple onları değil ki dedim devam ettik. Hem 22 23 yaşında biri çocuk değil. Eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayın ama dikkatli olun. Takip edin ve gözleyin.Ben ona attım ama o bana atmadı. Amacımız aslinda kar topu oynamak değildi. Baktım eşim atıyor diğer komşulara karşı eşim kızlara atiyormuş hissi vermesin diye ben de diğerlerine bir kaç tane attım. Ancak eşim bana hiç atmadı. Eve geldiğimizde bana neden hiç atmadın dediğimde ben ikimiz bir takımız onlar bir takim diye düşündüm dedi.
Bir süre gözlemleyin bakalım. Durduk yere konusunu açtığı bir anda tavrınızı koyun. Cocuk olmadığını da belirtin o kızınTeşekkürler görüşünüz için. İnşallah bir yanlış anlaşılmadır. İlgisi varsa bile konuşmam neyi değiştirir inanın bilmiyorum. Bu durum bile beni eşimden uzaklaştırmaya yetti
Yani bu yorum yardımcı olmak için mi yazıldı ciddenEvet kocanız o kıza aşık