Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

arastirmam icin benimle paylasti konu sahibi.
otel dedigi seyin statusu otel degil saatlik de kiralanan bir apart.
foursquareda eskortlarin uygunsuz fotograflarla kendi reklamini yaptigi , erkeklerin "sabaha kadar eslik edecek bayan gonderin" yazdigi, duzgun sitelerdeki yorumlarda "her sey gizlilik icinde" yazip 5 yildiz verenlerin - "fuhusun baskenti" - yazanlarin oldugu, bilmeden giden yabancılarin bile otelin icindeki eskortlardan rahatsiz olduğunu bildirdigi mimli bir yer .
oraya evli bir erkek sadece tek bir sebeple gider o da kahve icmek, spaya gitmek degil.
konu sahibinin iki kizi varmis. insallah onlar icin affetmez ve insallah serefsizden bir hastalik kapmamistir. eskortla yatan adamdan her sey beklenir .bence ilk disi devlet hastanesi kadin doğumdan smear versin ve bulasici hastalik testi istesin. adami da sinsi sinsi takip edip ispat edip donuna kadar alsin

Son durum ne acaba var mı bı gelişme .. öğrenebildiniz mı birseyler ..

Soyadım çok çok bilinen kullanılan bir soyad. O soyad dan birini bulup gitmek mümkün yani
Evlilik cüzdanımı 20 yıl sonra bir arayayım bari inanın nerde bilmiyorum

ciddi mi ya

Umarim bosanir

Daha önce sevgilimle gittiğim otel de hiç evlilik cüzdanı falan sormamıştı. Sadece kimlik isteniyor. Burda bazı kişiler cüzdan şartı var yazınca şaşırdım.

Açık açık sorsanız mı bilemedim ki?

Benim sürekli benzin aldığım istasyon bir otelin arazisinde hemen yanında, işletmecileri de muhtemelen aynı. Ekstrede x otelcilik olarak geçiyor benzin harcamalarım. Öyle bir şey var mı otelin yakınında?
Bunu yazmaya gelmiştim. Benim de başıma geldi çünkü.

Oteli aradım ücret bilgisi vermedi ama internetten baktım öyle lüks bir otel değil normal bir otel konaklama yeme içme kahvaltı vs yazıyor ama öyle aile cüzdanı soracak bir yer değil.
Ben size hayret ediyorum. Sakinliğinize imrendim aslında.
Ben olsam otele çoktan gitmiştim. Bana kişisel bilgileri versinler diye değil tabi ki. Oteli görmek için. Otel nasıl bir mahallede, nasıl bir otel, kafesi var mı sauna hamamı var mı? Yani otel aile otelimi eskortlsrın gittiği 10. Sınıf bir yer mi bir araştırırım.

Çok üzücü bir durum. Kadın 2 çocuğuna baksın, ev işleriyle uğraşıp eşine yemek yapsın, çamaşırlarını yıkasın , sevsin yıllarca emek versin ve sonucu aldatılmak...

Konu sahibi siz de muhtemelen bu yorumları gördünüz ama konduramadınız.

Ben de belki cafesi falan vardır diyecektim ama bu yorumdan sonra pek olumlu düşünemiyorum. Sorulmuş ama cevaplamamışsınız galiba, aslında o saatlerdeki yazışmalardan falan bile az çok hatırlamanız lazım.

Siz iyisi mi sağlığınız için gerekli tedbirleri alın her ihtimale karşı.

Çok ilginç ya.Ya kanıt bulamazsa ve hastalık kapmışsa...Hasta olduğunu gösterse kocası benden geçtiği ne malum deseokuduğumda bile tüylerim diken diken oluyor çok zor durum

Bu çok iğrenç ya. Evde de eşin var ne açgözlülük

Soyadım çok çok bilinen kullanılan bir soyad. O soyad dan birini bulup gitmek mümkün yani
Evlilik cüzdanımı 20 yıl sonra bir arayayım bari inanın nerde bilmiyorum
aahaha
evet, yılmaz filansa soyadınız, 3. kişi olan erkek de evliyse, neden olmasın? tutuyor mu tutuyor. 2 taraf da evli mi evli.

eskiden zina eşe karşı kusur değil, direkt suçtu.
o zamanki filmlere bakın, evli adam çapkınlık yapıyor mesela, manitasına sahte nüfus cüzdanı çıkarmış, kızkardeşi gibi. ihbar ediyor karısı, polis geliyor (ama restauranttalar daha yatakta değiller) diyor polis bey, hanfendi kardeşim. olmuştur yani bu kesin, filmi bile yapılmış.

Eh ben öyle bir yer olduğunu söylemiştim. Sasirmadim. Konu sahibi bence sen once bir jinekologa git ve test yaptir onu bir aradan çıkar. Sonra şu telefonunu ele gecir illaki birseyler vardır. Ortalığı ayağa kaldırıp vazgececeksen ama bunları hiç yapma. Ama boşanacaksan da donuna kadar alırsın umarim. Aldatan insan zaten karaktersizdir ama igrenc bir otel odasında eskorta gidecek kadar pislik kötünün en kötüsü bence.

Otel size bilgi vermez ama otelin restoranti varsa oraya harcamış olabilir. Naçizane tavsiyem eşinize sorun.

saatlik oda kiralama denen şey bence her otelde yoktur, genelde bu işi iş edinmiş otellerde vardır diye düşünüyorum. zaten otelin adı sizde varsa, otelden falan da anlarsınız bence nasıl bir otel olduğunu.
ben olsam oteli arar, müşteri gibi sorardım, saatlik kiralama vs var mı, günlük ücret nedir falan.

Dünden beri şaşkınlıkla okuyorum mesajları, herkes de çok ponçik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…