Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.Akşam annemin yanında bişey olmamaış gibi durdum ama eşime karşı çok mesafeliydim.ÇOk az konuştuk yemek yedik.Sonra mutfağa yeni halı almıştım onu getirmiş,beraber serdik falan.Biraz tv baltıktan sonra ben yattım.Eşim ne zaman yattı bilemiyorum ben yatarken oturuyordu hala.İşin garip tarafı benden çok o bana mesafeliydi.Sanki o lafları ben ona söylemiş gibi.Anlamadım belkide ben sıcak durmayınca oda mesafeli durdu.Sabahta hiç konuşmadım giyinip çıktım işte..
O tartışmadan bu yana ağzından kötü bir kelime çıkmadı eşimin.Zaten sonrasında tepki gösterip bana bu şekilde konuşamazsın demiştim.Oturup bu konuyu konuşmuştuk.Şu an herşey yolunda şöyle ki tartışsak kavga bile etsek ağzından hakaret içeren bir söz duymadım.Umarım böyle devam eder.....
Evet bende bir daha böyle iğrenç kelimeler duymamak için ne yapmalıyım diyerek konuyu açtım.Basit bir konudan bağırmaya başladı bende cevap verdim .Sonrada bunları işittim sabah sabah ne güzel moralle işe geldim.Evet emzziriyorum çok şükür sütümde var.Süt vermeyen inek de ne demek oluyor yahu??Ne alaka yani?*
O an arabayı durdurup inmediğime bin yerimden pişmanım.Salak kafam