Eşimin bana karşı hiç saygısı kalmadı

erkeklere belli olmuyo canım bazen kusmelerın sebebi de sucu kabullenmek ıstemedıklerınden yanı oyle yaparak kendılerını haklı caıkartmak amacı da yapabılıyolar ama belkıde sen oyle soguk davranınca da oyle yapmısıtır o kendısın yaptıgının hatanın farkında degıldır belkı..neyse onemlı olan su durumda uzatma bence ama yınede guzellıkle konusarak hısslereını belırt...

''Bir daha benimle bu şekilde konuştuğunu duymak istemiyorum!!!'' diyip tavrını koyucaksın, başka çözümü yok.

biz esimle gunluk hayatta birbirimize kufur disinda hersey soyleriz, dalga geceriz.
ama altinda saka yattigini biliriz ve hic alinmayiz, guleriz ve daha cok takiliriz birbirimize
ama eger bu laflar ciddi bir sekilde soyleniyorsa o zaman insan alinir, bu konuda haklisiniz.
esiniz size yaklastiginda ona soylediklerini yuzune vurmak iyi fikir, umarim ise yarar

O tartışmadan bu yana ağzından kötü bir kelime çıkmadı eşimin.Zaten sonrasında tepki gösterip bana bu şekilde konuşamazsın demiştim.Oturup bu konuyu konuşmuştuk.Şu an herşey yolunda şöyle ki tartışsak kavga bile etsek ağzından hakaret içeren bir söz duymadım.Umarım böyle devam eder.....

inşallah..allah yuvanızdan huzuru eksik etmesin

esini hic alistirma sana kotu konusmasina benim esiminde bana karsi ne saygi kaldi ne bisey kaldi bi insan karisina oruspu dermi dahada obur kufurlerini demiyorum ama en cok zoruma giden bu kelimesi oldu biz cok sevdik birbirimizi kacarak evlendik ama 2 sene sonunda sonuca bak evlilik aski saygiyi bitiriyo derlerdide inanmamistim dogruymus bizimde durumumuz cok kotu birbirimize tahammul edemiyoruz artik ne yapacagim bilmiyorum cikmazdayim allahim yardim etsin hepimize

Açtırma kutuyu söyletme kötüyü derler..en kibar insanın bile damarına bas bakalım içinden neler çıkıyor..

Sert çıkışın. Sizin esiniz olması size her lafı söylemek hakkını vermez. Ağzını toplasın. Fazla yüz vermişsiniz belli. Bende sinirlenince saçma sapan konuşabiliyorum. Onun icin kizsam susuyorum esimin kalbi kırılmasın diye. Esiniz de öfkesini kontrol etmesini öğrensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…