Eşimin bana karşı hiç saygısı kalmadı

Seher bazı insanlar sabahları çekilmez olur, heleki aysonu ise ve ödenecek faturalar var ise daha da durum vahim olabilir.
Tabi bu onun yaptığını haklı çıkartmaz.. bence sen olayı büyütme ,evet mesaj çek madem yazarak insn duygularını daha güzel ifade edebilir. Kırıldığını , üzüldüğünü söyle,lütfen bir daha böyle sözler bana söyleme o zaman aramızdaki saygı sevgi azalır falan filan de. onun sinirlenme sebebini de anladığını, ay sonu olması sebebiyle sıkıntıdamısın falan de.. gerekirse faturayı senin ödeyebileceğini söyle. (şimdi herkes ayaklanacak hayırrr neden alttan alsın diye)

sen bu şekilde yaklaşırsan inan sana söylediklerinden pişman olacaktır.
ama kalkar daha fazla damarına basarsan kendini haklı görecek o zaman işte bak sen şöylesin böylesin diyecektir.

diyorumki şimdi bir mesaj çeksem..ne yazsam acaba da aklı başına gelse...ay sinir oldum yaa valla söylediği kelimeler aklımdan çıkmıyor..dilini eşşek arısı soksun inşallah

şimdi mesaj falan çekme canım.hiçbir şey olmamış gibi davran.yani küsmede bağırıp çağırmada.sadece üzgün dur.veee illaki sana yaklaşacak sonuçta karı kocasınız heeee iştee ozaman patlat bombanı.bana dokunma yaklaşma ben süt vermeyen ineğim benden ne alabilirsinki de ayrıca yaratığımda benle işin olmaz senin de dön totonu ona bi güzel uyu.

Ben doğumdan sonra epey kilo aldım.eşim de bana takılır oğlum ağlayınca oğlum ağlama der anan simental(süt veren bir inek ırkı) şimdi doyurur seni der.şaka yaptığı içinde bişey demem gülerim ona.bazende sende simentalin kocasısın derim.

süt vermeyen inek sözünü okuyunca aklıma geldi.
erkek kuzenim evlendi bu yaz.arkadaşları demişki ona oğlum bir kilo süt için inek alınırmı
hiç unutmuyorum.
bazı erkekler kadınları inek cinselliğide süt olarak görebiliyormuş çok yaratıcı

acaba cinsellikle ilgili böyle bişey söylemiş olabilirmi diye düşündüm .
nekötü bu erkekler yaaa

sonuna kadar katılıyorumm.

Evet bunu bende düşündüm.Nasılolsa yaklaşacak o zaman lafı çarpacağım zaten.Kesinlikle bir yerde bu lafı ona yedirteceğim orası kesin zaten...

Japones güldürdün beni :))
ama şekerim bizimde erkekelerden bir farkımız olmalı onlar odunsa bizdemi odun olalım.. Bazen düşünüyorumda erkeğe çocuk gibi yaklaşmalıyız bakın bu şaka değil ne kadar şefkat gösterirsen ne kadar hayatım canım dersen aslında daha çok hoşlarına gidiyor.. diyeceksinki sen öylemisin HAYIRRRR ama keşke olabilsem o zaman parmağımda oynatırım .. sen höt ben höt kim verecek bu eşeğe ot oluyoruz o zaman.
Ama altını çiziyorum kişiliğinden kesinlikle taviz vermeyeceksin .. BU YAPTIĞIN YANLIŞTI BENİMLE BİRDAHA BÖYLE KONUŞMA ,KONUŞAMAZSIN -- Bakın buraya kadar olan kısım kendi tarafımızla ilgili koyduğumuz kesin çizgi, devamında ''peki senin bir derdinmi var neden parladın , birşeymi oldu anlat çözelim '' dediğiizde onun tarafına geçmiş olup empati kuruyorsunuz, ve birçok erkeğin , bırakın erkeği insanı, kadını ,çocuğu,gelini,kaynanayı ,görümceyi v.s çözer.
Amaaaaa anlamıyorsaaa ,tamam sen bilirsin diyip tavir yapabilirsiniz.. ben böyle düşünüyorum arkadaşım

benım esım kavgalı olduğumuzda neler soyler bnde ona soyylerım oysakı eskıden delı bıle demezdık sakaylakarışıkta olsa..
bncekesın tavrınızı koyun yoksa sonra tartsmalarda canınzyansın dıye daha ağır seyler soyleyecektr oylesıne bışey halıne donecektr bu.
amaann sınırlıyken dedım ne var yanı der sımdıden basındn kesın tavrnzı koyun.

Normalde eften püften olaylar için evi terk etmeye ben de karşıyım.Hatta böyle yaptığı için eleştirdiğim konular oldu.Burada da zaten önce "benimle böyle konuşamazsın" diyerek uyar,devam ederse "son kez uyarıyorum,benimle böyle konuşamazsın" dersin,hala devam ederse terk edersin dedim.Dikkat edin,3 kere uyarmış oluyor ve adam hala devam ediyorsa kusura bakmayın ama terk edilsin yani.Bu şekilde sınır çizmezse,eşi nasıl olsa 2 gün surat yapıyor,sonra düzeliyor der,umurunda olmaz.Konuşursam ne yaparsın der,alt tarafı küsersin,odaya kapanırsın.Evden giderse,hiç olmazsa eşim elden gidiyor,böyle devam edersem yuvam dağılacak diye düşünür.Evde oturup küfür yemekten iyidir sanırım.
Hakaretler devam ederse ne olacak ? Ya susacak lafları yiyecek,saygı sevgi hiç kalmayacak.Ya da canına tak edecek,o da 1 susar 2 susar 3. de aynen cevap verir.Küfürler havada uçar.Bu sefer eşi vay efendim erkeklik gururum diye dayağa bile başlar.Benden söylemesi.

bazen erkekler hiç ağza alınmayacak laflar edebiliyorlar canım. bu konuda yalnız olmadığını düşünüyorum. ağzından çıkanın unutulup gideceğini düşünüyorlar. tabi sen affetsen bile asla unutamıyorsun.

ne kadar kötü saygısızca sözler bunlar..
bence tepki gösterin..alışkanlığa dönüşmesin sonrasında bu laflar yada buna benzerleri..

bana eşim bikeresinde artist artist konuşma dedi onu o kelimeyi söylediği için bin pişman ettim...
birdaha da ağzına almadı

arkadaşlara katılıyorum canım net tavrını koy
mdem ilk defa böyle şeyler söylüyor sert çık onu uyar küs konuşma bir süre ama bir şekilde bunun son olmasını sağla
çünkü bu konuşmalar alışkanlık haline dönüşebilir
benim eşimde pek ağzından çıkana dikkat etmez eğer en baştan gerektiği gibi tepki verseydim hala devam edemezdi ama şimdi uyarsamda kızsamda pek faydası yok canım
yani ilk tepkiler çok öemli şimdiden önlemini al

Bende akşam gidince tavrımı koyacağım anneme belli etmeden.Laf yeri gelecek nasılolsa benden bişey isteyecek,nasılolsa konuşacak..Onu bu lafı söylediğine pişman edeceğim.
Madem sen bu kelimeleri eşine yakıştırıyorsun sonucunada katlanacaksın..Çok ağrıma gitti gerçekten hemde çok...

bencede burnundan fitil fitil getir aaa

k bakmayın böyle dalıyorum konuya ama bazı erkekler de hem suçlu hem güçlü oluyor ben mesela onunn bisözünden iki gün konuşmıyım ders veriryim derken o bunu daha çok uzatıyor o zaman da araya soğukluk giriyor eğer sizin eşinizde öyle ise durum daha kötü bir hal alır ama ben demiyorum duymamazlıktan gelin yani bozuk bi ifadeyle ona bunu neden yaptığını ve bir dha olmamasını söyleyin inşallah fayda eder

seher arkadasım burda rahatca anlattıgın gibi kırgınlıgını üzgünlüğünü sözlerin ne kadar gücüne gittigini bunu bi mail olarak yazsana eşine de .oldukca basit bi sekilde tıpkı burda anlattıgın gibi.biraz da vicdanına dokunduracak şekilde kullan kelimelerini.okudugunda anlasın yaptıgı hatayı.eve gidince de biraz üzgün tavrını takın yeri gelince de tatlı tralı lafını ona yedirince aklı başına gelir.ev terk edip kıyametler koparmadan da bişeyler düzeltilebilir

canım,

annenin yanında elbette ki tepkili davranma.. bu sefer eşinin eline koz vermiş olursun, hem de anneciğin üzülür.. haklıyken kendini haksız konuma düşürme..

annenin yanında yapmacık ve umursamaz bir şekilde iyi ol.. yani onunla ilgilenme, laf da sokma..

sonra kendi dünyanıza kaldığınızda suratına bakma.. neyin var diyene sorana kadar da bişey söyleme.. sen sadece üzgün ve kırgın dur, o sorunca da sakin bir şekilde bu tür sözlerin seni üzdüğünü söyleyip, bir daha kullanmamasını rica et..

öyle paldır küldür hareketlerle kimseye ayar veremezsin.. bir erkeğe hele, hiç..

yani sinirliyi oynamayacaksın. mağduriyetini ifade edeceksin, alacağını alacaksın (hedefin bir daha böyle sözler işitmemek zaten)

bir de sabır lazım.. bugün senden özür dilemedi diye, sinirlenip, büyük hareketler yapma.. kendisini senin derdinle ilgileninceye kadar sabırla devam et..

derim ben..

Evet kesinlikle aynen dediğin gibi uzatır

Aslında aklıma gelmedi değil geldide.Vazgeçtim sonradan.Ne zaman görüp okuyacak.Sana mail attım oku diye de aramam.Evi terk etmeyi falan düşünmüyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…