Kavga sebebi;telefon faturası gelmiş çıkarken sabah gördüm apartmandan ve aldım.Yatırsın diye tarihide geçmiş eline uzattım.Oda araba kullanıyor.Aldı fırlattı faturayı torpido gözünün üstüne.Bende kızdım ne fırlatıyorsun oraya diye.Sonra iş uzadı laf dalaşına girdik ve bunları söyledi işte.
Zaten soğuk davranıcam.Süt vermeyen ineği görecek o
diyorumki şimdi bir mesaj çeksem..ne yazsam acaba da aklı başına gelse...ay sinir oldum yaa valla söylediği kelimeler aklımdan çıkmıyor..dilini eşşek arısı soksun inşallah
merhaba,
dikkat ediyorum da ev terk etmek moda olmuş , ben kırk yıl düşünsem evi böyle bir durumda terk etmek aklıma gelmez. Yapmayın arkadaşlar evi terk etmek bu kadar basit değil, çocuk oyuncağımı bu küstüm gidiyorum demek.
Unutmayın ki sinirle çarpıp çıktığınız kapı , bir daha açılmayabilir o zaman hepten darma duman olursunuz.
Ilişkilerimizde mantıklı olalım , çocukluk yapmayalım, ama malesef evlilik yapı çok erken olduğundan , hoş görü, sağlıklı düşünmek,akıllıca yol bulmak azalıyor.
şimdi mesaj falan çekme canım.hiçbir şey olmamış gibi davran.yani küsmede bağırıp çağırmada.sadece üzgün dur.veee illaki sana yaklaşacak sonuçta karı kocasınız heeee iştee ozaman patlat bombanı.bana dokunma yaklaşma ben süt vermeyen ineğim benden ne alabilirsinki de ayrıca yaratığımda benle işin olmaz senin de dön totonu ona bi güzel uyu.
Ben doğumdan sonra epey kilo aldım.eşim de bana takılır oğlum ağlayınca oğlum ağlama der anan simental(süt veren bir inek ırkı) şimdi doyurur seni der.şaka yaptığı içinde bişey demem gülerim ona.bazende sende simentalin kocasısın derim.
Yazdiklariniz cok yapici kabul ediyorum ama bir de kendimi karsi tarafin yerine koyunca o kadar kolay olmadigini dusunuyorum. Soyle ki; Ben kocama abuk bir laf veya kufur bazli soz soylesem beni asla karsina alip da "karicigim hayirdir bir sikintin mi var, sen boyle laf etmezdin" demez. Kan kusturur burnumdan getirir valla. 1 hafta surat cekerdim kesin.
Merhaba,
Dikkat ediyorum da ev terk etmek moda olmuş , ben kırk yıl düşünsem evi böyle bir durumda terk etmek aklıma gelmez. Yapmayın arkadaşlar evi terk etmek bu kadar basit değil, çocuk oyuncağımı bu küstüm gidiyorum demek.
Unutmayın ki sinirle çarpıp çıktığınız kapı , bir daha açılmayabilir o zaman hepten darma duman olursunuz.
İlişkilerimizde mantıklı olalım , çocukluk yapmayalım, ama malesef evlilik yapı çok erken olduğundan , hoş görü, sağlıklı düşünmek,akıllıca yol bulmak azalıyor.
Evet bunu bende düşündüm.Nasılolsa yaklaşacak o zaman lafı çarpacağım zaten.Kesinlikle bir yerde bu lafı ona yedirteceğim orası kesin zaten...
bencede burnundan fitil fitil getir aaaBende akşam gidince tavrımı koyacağım anneme belli etmeden.Laf yeri gelecek nasılolsa benden bişey isteyecek,nasılolsa konuşacak..Onu bu lafı söylediğine pişman edeceğim.
Madem sen bu kelimeleri eşine yakıştırıyorsun sonucunada katlanacaksın..Çok ağrıma gitti gerçekten hemde çok...
Bende akşam gidince tavrımı koyacağım anneme belli etmeden.Laf yeri gelecek nasılolsa benden bişey isteyecek,nasılolsa konuşacak..Onu bu lafı söylediğine pişman edeceğim.
Madem sen bu kelimeleri eşine yakıştırıyorsun sonucunada katlanacaksın..Çok ağrıma gitti gerçekten hemde çok...
k bakmayın böyle dalıyorum konuya ama bazı erkekler de hem suçlu hem güçlü oluyor ben mesela onunn bisözünden iki gün konuşmıyım ders veriryim derken o bunu daha çok uzatıyor o zaman da araya soğukluk giriyor eğer sizin eşinizde öyle ise durum daha kötü bir hal alır ama ben demiyorum duymamazlıktan gelin yani bozuk bi ifadeyle ona bunu neden yaptığını ve bir dha olmamasını söyleyin inşallah fayda eder
seher arkadasım burda rahatca anlattıgın gibi kırgınlıgını üzgünlüğünü sözlerin ne kadar gücüne gittigini bunu bi mail olarak yazsana eşine de .oldukca basit bi sekilde tıpkı burda anlattıgın gibi.biraz da vicdanına dokunduracak şekilde kullan kelimelerini.okudugunda anlasın yaptıgı hatayı.eve gidince de biraz üzgün tavrını takın yeri gelince de tatlı tralı lafını ona yedirince aklı başına gelir.ev terk edip kıyametler koparmadan da bişeyler düzeltilebilir