Eşimin bana karşı hiç saygısı kalmadı

seherrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
478
0
44
Evet eşim saygıyı yitirdi malesef.İnsan eşine yaratık dermi?? birgün bu lafı onun ağzından duyacağım hiç aklıma gelmemişti..
Normalde iyi anlaşırız ikimizde çalışıyoruz.Harcamalarıma karışmaz yemeyi içmeyi beraber gezmeyi çok sever.Kötü bir alışkanlığı yok sigara hariç.sadece haftada 1 gün maça gider arkadaşlarıyla.Aldatma ihanet dayak böyle birşey hiç yaşamadım Allah kimseyede yaşatmasın.Genel anlamda çok kötü bir huyu yoktur.Haa var tabi bazı sinir olduğum yönleri ama kimse dört dörtlük değil.Yani aşılamayacak bir sorunum yok.Kayınvalidemlede çok iyiyizdir severiz birbirimizi.Üstelik yakında oturuyoruz.Onda da bir problem yok.Amaaa
eşimle tartıştığımızda eskiden böyle değildi saygısını yitirdi.Ağzından çıkan kelimelere hiç dikkat etmiyor.Kırılacakmıyım incinecekmiyim yada bu benim eşim ben nasıl bu kelimeleri söylerim diye düşünmüyor.Bu sabahta arabada basit bir konu yüzünden tartıştık ve bana yaratık ayrıca süt vermeyen inek dedi.O kadar üzüldümki yani ne diyeceğimi bilemedim.sadece hiç saygın kalmadı dediim ve indim arabadan.Şu anda işyerindeyim sinirden başım dönüyor.........

Haklısın arkadaşım.. İki ifade de çok çirkin
yani kendince şirin mi söylüyor yoksa kavga ederken mi söyledi bilemiyorum ki.
süt vermeyen inek ne demek bebeğiniz var da sütünüz mü yok?
nereden aklına gelmiş bu laf baya yaratıcı eşiniz.
Üslubunda sorun var galiba arkadaşlarıyla falan da mı böyle konuşur?

3 ay 2 gun sonra düğünüm olucak kısmetse ama böyle konuları okudukca korkuyorum ben ya

Bir tartışmada ya da kavgada konuşurken o insanla daha sonra da konuşacağımızı unutmamız gerekir ancak bunu söylediğim halde başaramayan biri olarak çok üzülmemeni tavsiye edeceğim canım. (Dile kolay) Sinirle herşey söylenebiliyor ne yazık ki. Bu sakinleşmen için bir sebep olabilir. Hafif bir tavır yap tabi ona, özür dilediğinde de affet. Evlilik bu tür şeylere her zaman gebedir.

Başka bir kötü tarafı yok demişsin.Bu hakaretler yeni başladıysa zaman geçirmeden kesin tavrını koy.Susma "Benimle bu şekilde konuşamazsın-bana böyle diyemezsin" şeklinde çıkış yap.Devam ederse sen de seni son kez uyarıyorum benimle bu şekilde konuşamazsın dersin.Sonra evi terket.Bir daha yapmayacağım,dikkat edeceğim diyene kadar dönme.Bu kadar keskin sınır çizmezsen önüne geçemezsin.

Tavrınızı koyun derim...
Gerekirse sert çıkın,küsün,kavga edin ne bileyim.. Eşiniz hangi dilden anlıyorsa artık!
Sizinle böyle konuşamayacağını bilmeli...
Alışkanlığa dönüşmesin aman dikkat!

benımde dıkkatimi süt wermeyen inek çekti eşiniz gercektende baya yaratıcıymış acaba neden esınlener bunu söledii cocukmu emzıryorsunuz yoksa emzıremıyormusunuz ben cocuk emzırıyorum eşim bazen cocuk agladıgında bana takılır inen hanım besleme zamanınız geldı der ama saka yapar buna hıc alınmadım sanırım sızınkı cıddı cıddı söluyo ama neye istinadenonu anlamadım

valla kelimeler çok ağırmış cnm ya ben olsam bende kırılırdım ama cevabınıda verirdim. bizim kayınvalidemlerle aramız çok kötü arada onlar yüzünden tartışırız ağzıma geleni sayarım valla artık sabrım yok tutamıyorum kendimi. eşim haklısın ama bu kadar takma kafana üzme kendini der beni sakinleştirmeye çalışır. seninki direk bodozlama lafı koymuş geçmiş. valla sessiz kalma yoksa bunun devamı gelir.

Evet bende bir daha böyle iğrenç kelimeler duymamak için ne yapmalıyım diyerek konuyu açtım.Basit bir konudan bağırmaya başladı bende cevap verdim .Sonrada bunları işittim sabah sabah ne güzel moralle işe geldim.Evet emzziriyorum çok şükür sütümde var.Süt vermeyen inek de ne demek oluyor yahu??Ne alaka yani?*
O an arabayı durdurup inmediğime bin yerimden pişmanım.Salak kafam

aman tavrini net koy. Aliskanlik yapmasin. Bazen erkekler sinirlarimizi zorluyorlar bu sekilde. Kendine saygi duydurmasini becerdigin surece bir daha diyemeyecektir.

Tavrımı koyarım koymasınada şöyle bir durum var.Çocuğuma annem baktığı için genelde haftaiçi bizde kalıyor.Onun yanında tatsızlık olmasını istemiyorum.Yoksa burnundan fitil fitil getiririm ama annemim yanında yapamıyorumki...

Illa tartismana gerek yok ki? Buzz gibi ol, sebebini sorunca da sok oldugunu, hazmedemedigini soyle laflarini. Alisik olmadigini, bu tur kelimeler kullanmasini kabul edemeyecegini bildir yeter.

hemen tavır koyup adam gibi özür beklediğinizi söyleyin,öbür türlü bir sonraki kavgalarınızda bu söylediklerini çok arıyor olacaksınız çünkü her defasında dozunu yükseltecektir...

bugüne kada böyle konuşmayan eşiniz neden birden bire bukadar değişiti ...ben buna takıldım...
ben bin yıl düşünsem böyle bir laf aklıma gelmez....kavga sebebinizi gerçekten merak ettim...

mutlaka eşine tavrını koy...annen sizinle kalıyor o anlamasın diye yüzüne gülmek zorunda değilsin..oda bunu fırsat belliyor galiba...

akşam hiç konuşma...soğuk davran..el gibi...

biraz anlasın kırıldığını..zoruna gittiğini...

Diyorumki şimdi bir mesaj çeksem..Ne yazsam acaba da aklı başına gelse...Ay sinir oldum yaa valla söylediği kelimeler aklımdan çıkmıyor..Dilini eşşek arısı soksun inşallah

Diyorumki şimdi bir mesaj çeksem..Ne yazsam acaba da aklı başına gelse...Ay sinir oldum yaa valla söylediği kelimeler aklımdan çıkmıyor..Dilini eşşek arısı soksun inşallah
konuşmayarak onu protesto ederek başlayın bence...

Kavga sebebi;telefon faturası gelmiş çıkarken sabah gördüm apartmandan ve aldım.Yatırsın diye tarihide geçmiş eline uzattım.Oda araba kullanıyor.Aldı fırlattı faturayı torpido gözünün üstüne.Bende kızdım ne fırlatıyorsun oraya diye.Sonra iş uzadı laf dalaşına girdik ve bunları söyledi işte.
Zaten soğuk davranıcam.Süt vermeyen ineği görecek o

Merhaba,

Dikkat ediyorum da ev terk etmek moda olmuş , ben kırk yıl düşünsem evi böyle bir durumda terk etmek aklıma gelmez. Yapmayın arkadaşlar evi terk etmek bu kadar basit değil, çocuk oyuncağımı bu küstüm gidiyorum demek.
Unutmayın ki sinirle çarpıp çıktığınız kapı , bir daha açılmayabilir o zaman hepten darma duman olursunuz.
İlişkilerimizde mantıklı olalım , çocukluk yapmayalım, ama malesef evlilik yapı çok erken olduğundan , hoş görü, sağlıklı düşünmek,akıllıca yol bulmak azalıyor.

Öfke geldimi akıl gidermiş ,öfkeyle kalkan zararla oturur...
Böyle lafları eşinizden duyduğunuza şaşırdığınıza göre böyle konuşan biri değil o yüzden ne kadar darılsanızda alıp sakince karşılıklı konuşmayı deneyin...
''Hayırdır canım sen böyle konuşmazdın bir sıkıntınmı var anlat birlikte çözelim ama bana böyle kırıcı konuşma ''deyin...Ha gene de laftan iyilikten anlamazsa o zaman tavrınızı koyarsınız...

Rabbim yuvanıza huzur versin, daim eylesin inş.

Yazdiklariniz cok yapici kabul ediyorum ama bir de kendimi karsi tarafin yerine koyunca o kadar kolay olmadigini dusunuyorum. Soyle ki; Ben kocama abuk bir laf veya kufur bazli soz soylesem beni asla karsina alip da "karicigim hayirdir bir sikintin mi var, sen boyle laf etmezdin" demez. Kan kusturur burnumdan getirir valla. 1 hafta surat cekerdim kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…