konuşmayarak onu protesto ederek başlayın bence...Diyorumki şimdi bir mesaj çeksem..Ne yazsam acaba da aklı başına gelse...Ay sinir oldum yaa valla söylediği kelimeler aklımdan çıkmıyor..Dilini eşşek arısı soksun inşallah
bugüne kada böyle konuşmayan eşiniz neden birden bire bukadar değişiti ...ben buna takıldım...
ben bin yıl düşünsem böyle bir laf aklıma gelmez....kavga sebebinizi gerçekten merak ettim...
mutlaka eşine tavrını koy...annen sizinle kalıyor o anlamasın diye yüzüne gülmek zorunda değilsin..oda bunu fırsat belliyor galiba...
akşam hiç konuşma...soğuk davran..el gibi...
biraz anlasın kırıldığını..zoruna gittiğini...
Başka bir kötü tarafı yok demişsin.Bu hakaretler yeni başladıysa zaman geçirmeden kesin tavrını koy.Susma "Benimle bu şekilde konuşamazsın-bana böyle diyemezsin" şeklinde çıkış yap.Devam ederse sen de seni son kez uyarıyorum benimle bu şekilde konuşamazsın dersin.Sonra evi terket.Bir daha yapmayacağım,dikkat edeceğim diyene kadar dönme.Bu kadar keskin sınır çizmezsen önüne geçemezsin.
Yazdiklariniz cok yapici kabul ediyorum ama bir de kendimi karsi tarafin yerine koyunca o kadar kolay olmadigini dusunuyorum. Soyle ki; Ben kocama abuk bir laf veya kufur bazli soz soylesem beni asla karsina alip da "karicigim hayirdir bir sikintin mi var, sen boyle laf etmezdin" demez. Kan kusturur burnumdan getirir valla. 1 hafta surat cekerdim kesin.Öfke geldimi akıl gidermiş ,öfkeyle kalkan zararla oturur...
Böyle lafları eşinizden duyduğunuza şaşırdığınıza göre böyle konuşan biri değil o yüzden ne kadar darılsanızda alıp sakince karşılıklı konuşmayı deneyin...
''Hayırdır canım sen böyle konuşmazdın bir sıkıntınmı var anlat birlikte çözelim ama bana böyle kırıcı konuşma ''deyin...Ha gene de laftan iyilikten anlamazsa o zaman tavrınızı koyarsınız...
Rabbim yuvanıza huzur versin, daim eylesin inş.