Eşimin bana karşı hiç saygısı kalmadı

benım esımden cok sukur boyle kelımeler duymadım 2 senelık evlıyız bazen takılır ama sakayla bende ona tabıkı ama esınız soyledıklerı hıc hos degıl ama benım terapıstım seneler once bırıne kızdıgında ona sınırlıyken aklına gelenı bır kagıda yaz ama aklından gecenlerı sadece ve ona ver derdı hıc bıryerını degıstırmeden o halde okusun kı senın ne duygular ıcınde oldugunu anlasın derdi bunu deneyebılırsınız bence :44::44:

İnsan sinirlenince ağzından salak manyak gerizekalı gibi kelimeler çıkabiliyor.Bazen bende kullanıyorum bunları doğru değil aslında ama söyleniyor işte.Ama eşime yada sevdiklerime ne kadar kızsamda asla söylemem.Eşimin ağzından bazen çıkar bu tür laflar şahsıma yönelik yada başkasına yönelik böyle dediği oldu.Uyardım düzgün konuşması için.Özellikle küçük oğlumuz var onun yanında başkasınada olsa manyak vb.deme çocuk öğrenmesin dikkat edelim diye sürekli uyarıyorum.
Ama bu yaratıkta ne oluyor?İnekte ne oluyor?ortaokula liseye giden çocuklar gibi hani kavga ederlerde laf dalaşına girerler ya..Demekki çok sinirlendi de ancak bu iğrenç sözlerle tatmin oldu diyorum kendi kendime.Bu ne biçim konuşma tarzı?Ben hiç ailemde böyle şeyler görmedim.O yüzden çok sinirleniyorum yani yüzüne bakmak gelmiyor içimden.Şimdi akşam yemeğe oturunce beraber sen o yaratığın yaptığı yemeğimi yiyeceksin?Ah annem olmasa ben öyle güzel kelimlerle hizaya sokarımda biraz sessiz kalıp sabretmekten ve gizlice tavır almaktan başka ne yapabilirim şu anda......

Aslında aklıma gelmedi değil geldide.Vazgeçtim sonradan.Ne zaman görüp okuyacak.Sana mail attım oku diye de aramam.Evi terk etmeyi falan düşünmüyorum canım..

güzelim ben evi terk etme konusunu bunu öneren arkadaslara cevaben yazmıştım.yoksa senin dediklerinden anlaşılıyor öyle bi niyetin olmadıgı..bence ara ara mail atarsan eşine içinden gecenleri onun olumlu ve olumsuz tutumlarını anlatırsan eşine yazarak hem eiyi sonuçlar alırsın zamanı gelince hem de eşin de acaba ne yazdı diye kontrol eder maillerini sık sık.ben öyle yapıyorum eşime.ve kötü de sonuclar almıyorum.zamanla o da bana yazmaya basladı.bazı seyler gercekten konuşulmuyor.bazen yazmak daha etkili oluyor.hem de kalıcı oluyo.bi fikirdir benimki nacizane.mesela daha önceden aranızda mail alışverişi olsaydı bugün eşinin ilk işi maillerine bakmak olurdu.hem sen de içini dökmüş olurdun....diye düşünüyorum.sonucta burda biz ne yazarsak yazalım.akşam oldu mu yüzyüze siz bakacaksınız..biz ancak bi yere kadar desteklerimizle senin içini rahatlatabiliriz.

güzelim ben evi terk etme konusunu bunu öneren arkadaslara cevaben yazmıştım.yoksa senin dediklerinden anlaşılıyor öyle bi niyetin olmadıgı..bence ara ara mail atarsan eşine içinden gecenleri onun olumlu ve olumsuz tutumlarını anlatırsan eşine yazarak hem eiyi sonuçlar alırsın zamanı gelince hem de eşin de acaba ne yazdı diye kontrol eder maillerini sık sık.ben öyle yapıyorum eşime.ve kötü de sonuclar almıyorum.zamanla o da bana yazmaya basladı.bazı seyler gercekten konuşulmuyor.bazen yazmak daha etkili oluyor.hem de kalıcı oluyo.bi fikirdir benimki nacizane.mesela daha önceden aranızda mail alışverişi olsaydı bugün eşinin ilk işi maillerine bakmak olurdu.hem sen de içini dökmüş olurdun....diye düşünüyorum.sonucta burda biz ne yazarsak yazalım.akşam oldu mu yüzyüze siz bakacaksınız..biz ancak bi yere kadar desteklerimizle senin içini rahatlatabiliriz.

Evet önceden mailleşseydik dediğin olabilirdi..İyide olurdu.Desteğiniz için teşekkürler kimseye anlatılmıyor bazı şeyler

Resmen insanın derdini deşiyorsunuz. Erkekler hep böyle ve biz kadınalr yeri geldiğinde hep alttan almak zorundayız. Şimdi öyle şeyler anlatacağım ki, herkes yerinden hoplayacak ama konu bu, değişmiyor,
Benim eşimin dedesi, 1938 doğumlu, ananesi de 1940 olması lazım. Hacca gidip geldiler, iki defa umreye gidip geldiler,en büyüğü 55 yaşında (kayınvaldem) 7 çocukları var hala sofra başında olsun, çay içerken, muhabbet ortamında ''Atıcam bu karıyı yenisini alıcam'' der, oradaki cümlesi de hahahahah hihihi basar kahkahayı...Ben hiç gülmezdim, gülmedim de, bana espriden anlamayan lakabı taktılar. Kadıncağız 50 yıldır yemek yapar, kadına yemek yapmayı bilmez der. Ağır ağır konuşur, kayınpederim ağır ağır konuşur, eşimin bana yaptıklarını çok defa anlattım, kayınvaldem de bana ilk oğlum doğduğu aralık ''KIz inek, süt ver çocuğuma'' derdi. Bunun gibi....
Biz kadınalr neden habire laf işitiriz, neden hep aşağılanırız bunu düşünmeye başladım. Vurulan kadınalr, dövülen kadınlar, sövülen kadınalr, doğuran, acı çeken kadınlar...Yaratık ne demek? Aslında yaratık, Allah'ın yarattığı anlamına gelir. Ama biz genelde filmlerde falan gördüklerimizle bağdaştırıyoruz...
Ben de evde olan bir kaza yüzünden çok ağır laf işitmiştim, evde sular kesikti, ben de kapattım zannedip evden çıktım, evi su bastı. geldim, temizledim, Aralık ayında her taraf mahvolmuş, evraklarımız, kıyafetlerimiz, herşey batmış. Bana demediği kalmadı. Kendimi o kadar kötü hissettim ki...
Şİmdi de korkuyorum aslında, ya laf işiteceğim ya dayak yiyeceğim...Bazı evrakları sudan dolayı mahvolmuş, kuruttum falan, şimdi de saklıyorum, eğer sorarsa çıkaracağım. Sana inek denmiş arkadaşım, benim evde olan kaza yüzünden başıma neler gelecek acaba?
Allah yardımcımız olsun.

süt vermeyen inek mi?
sen de bu durumda öküz oluyosun bilmem farkında mısın deseydin:KK57:ne ayıp yaa:KK20:
bu erkekler eşlerinin erkek arkadaşları olmadığının farkına ne zaman varıcak acaba
çok çok haklısın.ama bak eğer senin böyle şeylere kızdığını farkettiyse eğer her kavgada bunu koz olarak kullanıcaktır.kavga çıkarma ama sedece serin davran ona
seviyesini bilsin
ha ayrıca sana böyle laflar sarfettiğinde gül geç kızdığını anlamasın
ben bu tarz şeyleri aşalı çok oldu ama bu sefer de seni yaralıycak yeni kozlar arama peşine düşecektir.bunu da bil maalesef

Son düzenleme:
Resmen insanın derdini deşiyorsunuz. Erkekler hep böyle ve biz kadınalr yeri geldiğinde hep alttan almak zorundayız. Şimdi öyle şeyler anlatacağım ki, herkes yerinden hoplayacak ama konu bu, değişmiyor,
Benim eşimin dedesi, 1938 doğumlu, ananesi de 1940 olması lazım. Hacca gidip geldiler, iki defa umreye gidip geldiler,en büyüğü 55 yaşında (kayınvaldem) 7 çocukları var hala sofra başında olsun, çay içerken, muhabbet ortamında ''Atıcam bu karıyı yenisini alıcam'' der, oradaki cümlesi de hahahahah hihihi basar kahkahayı...Ben hiç gülmezdim, gülmedim de, bana espriden anlamayan lakabı taktılar. Kadıncağız 50 yıldır yemek yapar, kadına yemek yapmayı bilmez der. Ağır ağır konuşur, kayınpederim ağır ağır konuşur, eşimin bana yaptıklarını çok defa anlattım, kayınvaldem de bana ilk oğlum doğduğu aralık ''KIz inek, süt ver çocuğuma'' derdi. Bunun gibi....
Biz kadınalr neden habire laf işitiriz, neden hep aşağılanırız bunu düşünmeye başladım. Vurulan kadınalr, dövülen kadınlar, sövülen kadınalr, doğuran, acı çeken kadınlar...Yaratık ne demek? Aslında yaratık, Allah'ın yarattığı anlamına gelir. Ama biz genelde filmlerde falan gördüklerimizle bağdaştırıyoruz...
Ben de evde olan bir kaza yüzünden çok ağır laf işitmiştim, evde sular kesikti, ben de kapattım zannedip evden çıktım, evi su bastı. geldim, temizledim, Aralık ayında her taraf mahvolmuş, evraklarımız, kıyafetlerimiz, herşey batmış. Bana demediği kalmadı. Kendimi o kadar kötü hissettim ki...
Şİmdi de korkuyorum aslında, ya laf işiteceğim ya dayak yiyeceğim...Bazı evrakları sudan dolayı mahvolmuş, kuruttum falan, şimdi de saklıyorum, eğer sorarsa çıkaracağım. Sana inek denmiş arkadaşım, benim evde olan kaza yüzünden başıma neler gelecek acaba?
Allah yardımcımız olsun.

Durumunu az çok biliyorum açtığın konulardan arkadaşım Allah yardımcın olsun seninde işin çok zor.

süt vermeyen inek............

ay sinirlerim bozulduu...gül gül öldüm bu lafa...cok özür dilerim.nasıl bi hayal dünyasıdır bu yav...demek es kaza sütün kesilse demediğini bırakmıcak öölemi.....

leylek82 arkadasın dediği de dooru.kendileri de bi nevi öküz oluyo o zaman......
ben de evde şaka olarak derim evvveeettt ailenizin ineğii karşınızda diye...belki benim yaptıgımda hatadır düşününce biraz...ben de yaratıyorum galba bazen ineklik ortamını......

Başka bir kötü tarafı yok demişsin.Bu hakaretler yeni başladıysa zaman geçirmeden kesin tavrını koy.Susma "Benimle bu şekilde konuşamazsın-bana böyle diyemezsin" şeklinde çıkış yap.Devam ederse sen de seni son kez uyarıyorum benimle bu şekilde konuşamazsın dersin.Sonra evi terket.Bir daha yapmayacağım,dikkat edeceğim diyene kadar dönme.Bu kadar keskin sınır çizmezsen önüne geçemezsin.

Nekadar yapicisiniz :63:

Evden ayrilanlarin halini goruyoruz ondan sonra donmek icin cabalar sarf ediyorlar....

Evden ayrilip,ayrilip donen evliliklerin sonu bence hicte ic acici olmaz..evlilik oyuncak degil yikicilik yerine yapici olmak lazim diye dusunuyorum....bu asilmayacak bir sorunda degil.aldatma yok,siddet yok hakaret etmis kesinlikle hic hos degil ama hanimefendi eminim esiyle konusarak bunun ustesinden gelir....

süt vermeyen inek sözünü okuyunca aklıma geldi.
erkek kuzenim evlendi bu yaz.arkadaşları demişki ona oğlum bir kilo süt için inek alınırmı:KK53:
hiç unutmuyorum.
bazı erkekler kadınları inek cinselliğide süt olarak görebiliyormuş çok yaratıcı:KK30:

acaba cinsellikle ilgili böyle bişey söylemiş olabilirmi diye düşündüm .
nekötü bu erkekler yaaa
ne kadar da ıgrenç esprı yapabılıyoalr gercekten..ne dıyeyım ben bu erkeklere bılemıyorum yanii:KK53:aslında aslnda bız onlara o kadar cok seylerle benzetme yapabılırız kii ama neyse..........:KK30:

Evet eşim saygıyı yitirdi malesef.İnsan eşine yaratık dermi?? birgün bu lafı onun ağzından duyacağım hiç aklıma gelmemişti..
Normalde iyi anlaşırız ikimizde çalışıyoruz.Harcamalarıma karışmaz yemeyi içmeyi beraber gezmeyi çok sever.Kötü bir alışkanlığı yok sigara hariç.sadece haftada 1 gün maça gider arkadaşlarıyla.Aldatma ihanet dayak böyle birşey hiç yaşamadım Allah kimseyede yaşatmasın.Genel anlamda çok kötü bir huyu yoktur.Haa var tabi bazı sinir olduğum yönleri ama kimse dört dörtlük değil.Yani aşılamayacak bir sorunum yok.Kayınvalidemlede çok iyiyizdir severiz birbirimizi.Üstelik yakında oturuyoruz.Onda da bir problem yok.Amaaa
eşimle tartıştığımızda eskiden böyle değildi saygısını yitirdi.Ağzından çıkan kelimelere hiç dikkat etmiyor.Kırılacakmıyım incinecekmiyim yada bu benim eşim ben nasıl bu kelimeleri söylerim diye düşünmüyor.Bu sabahta arabada basit bir konu yüzünden tartıştık ve bana yaratık ayrıca süt vermeyen inek dedi.O kadar üzüldümki yani ne diyeceğimi bilemedim.sadece hiç saygın kalmadı dediim ve indim arabadan.Şu anda işyerindeyim sinirden başım dönüyor.........:KK43:
kırılmakta çok haklısın canım ama yıne de bu kadarbuyutme derım,yanı sonucta boyle sınır olmayla kendıne de zarar verıyosun...anlatıgına gore esın ıyı bırısıne benzıyo yanı bu sabah olanlar harıc tabı kı,genelde ıyı bır karakterı varsa,olabılır yani sınır anında ınsanlar her seyı soyleyebılıyolar kendı aılene karsı bıle.....ama gene de tavrını koy derım yanı soyle çok kırıldıgını bellı et ve muhakkak soyle ama sakın anını bekle o zaman sorunları halletmek cook daha kolay dıger turlu daha kotu olabılıyo.....

Canım bazen erkekler sinirli olabiliyor maalesef
Eşimde sabahları kalktığında bazen agresif uyanıp bi şekilde bana çatabiliyor
Demekki gününde değildi bugün böyle düşün
Tabiki sana bu şekilde hakaret etmesi hoş değil
Aynı olaydan muzdarip biriyim ama inan bana benimkilerin yanında seninki devede kulak
Eşim baştanda öyleydi şimdi de öyle
Ama sen diyorsun ki ilk defa yaptı hiç kötü huyu yok diyorsun
O da hatasını anlamıştır o zaman üzme kendini eşinle konuşmayı dene
Kırıldığını açık bi ifadeyle anlat

Merhaba,
Dikkat ediyorum da ev terk etmek moda olmuş , ben kırk yıl düşünsem evi böyle bir durumda terk etmek aklıma gelmez. Yapmayın arkadaşlar evi terk etmek bu kadar basit değil, çocuk oyuncağımı bu küstüm gidiyorum demek.
Unutmayın ki sinirle çarpıp çıktığınız kapı , bir daha açılmayabilir o zaman hepten darma duman olursunuz.
İlişkilerimizde mantıklı olalım , çocukluk yapmayalım, ama malesef evlilik yapı çok erken olduğundan , hoş görü, sağlıklı düşünmek,akıllıca yol bulmak azalıyor.

Katılıyorum arkadaşım benim yazacağımı sen yazmışsın :KK9: :KK9: :KK9:
Bişeylere tahammül etmeden ilerisi olmuyor :nazar:

Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.Akşam annemin yanında bişey olmamaış gibi durdum ama eşime karşı çok mesafeliydim.ÇOk az konuştuk yemek yedik.Sonra mutfağa yeni halı almıştım onu getirmiş,beraber serdik falan.Biraz tv baltıktan sonra ben yattım.Eşim ne zaman yattı bilemiyorum ben yatarken oturuyordu hala.İşin garip tarafı benden çok o bana mesafeliydi.Sanki o lafları ben ona söylemiş gibi.Anlamadım belkide ben sıcak durmayınca oda mesafeli durdu.Sabahta hiç konuşmadım giyinip çıktım işte..

Neyseki haftasonu geldi.Annem bugün evine gidecek.Haftasonu kesinlikle konuşup ne kadar kırıldığımı ve bir daha ağzından o lafları duymak istemediğimi belirticem.

bence eşin de sakinleşmiştir...daha sağlıklı konuşursunuz inşalah.umarım ki dün sana mesafeli olmasının nedeni hissettiği suçluluk duygusudur

umarım herşey yolunda gider rabbim kimseyi yuvasıyla eşiyle sınamasın... kesinlikle kabul edilebilir birşey değil bu ne yapıp edin ve takrarının olmamasını sağlayın... ama kendinizi de üzmeyin olur mu siz hem çocuk emzirip hem de çalışıyorsunuz bence önce kendinize değerin en büyüğünü verin olur mu:KK16:

umarım herşey yolunda gider rabbim kimseyi yuvasıyla eşiyle sınamasın... kesinlikle kabul edilebilir birşey değil bu ne yapıp edin ve takrarının olmamasını sağlayın... ama kendinizi de üzmeyin olur mu siz hem çocuk emzirip hem de çalışıyorsunuz bence önce kendinize değerin en büyüğünü verin olur mu:KK16:

Ne kadar güzel düşünceler bunlar çok teşekkür ederim.Evet hem emziriyorum hem çalışıyorum herşeyede elimden geldiğince yetişmeye ,kimsenin kalbini kırmamaya özen gösteriyorum.Ama gel gör ki karşı taraf senin baktığın gözle bakmıyor herzaman.

ay canım ya ne biçim o sözler sen ona bi evlat vermişin hiç hakediyormusun o sözleri

ben olsam o araba giderken aniden çekerdim el frenini inerdim arabadan ne kadar kızdığımı anlasın ve kızdığımda neler yapabileceğimi görsün diye

çok sinir oldum:KK30:

Süt vermeyen inek!Özel olarak itinayla düşünülmüş bir hakaret sanırım...Sizin yerinizde olsam süt yerine çocuğumu göstermezdim..Alırdım çocuğumu anneme gider bir müddett çocuğumuda kendimide esirgerdim.

X