Eşimin balık sevdası benı cileden cıkartıyor :(

valla hamış degılım canm kesnlıkle bu durumdada ıstemıyorum

canım cocuğunuz olunca duzelırmı duzelmez mı bılmem ama boyle bır ıkılem ıcerısınde cocuk dusunmemelısın bence ....cnku bı arkadas yazmıstı ya doğumdan ıkı gun sonra bıle esı gıtmıs balığaaa dusunn

ah canım ya bende daha 20 günlük evliydim eşim beni akşamın 10nunda yalnız bırakıp sabaha kadar balığa giderdi, çok kavga ettim laf söyledim küstüm değiştiremedim hep gitti yani ,
çocuğumuz olunca biraz bıraktı gibi oldu ama ara sıra yine akşam gidip sabaha karşı geldiği oluyor, işin kötüsü bide gidip balık yemi alıyor o pis pis kokan yemleri buzluğuma sokuyor çoğu zaman dolap kokuyor bazen ağlayacak oluyorum söyleniyorum ama adam katiyen değişmiyor, öyle çok balık tutsa içim yanmaz el kadar balık tutuyor onu bide karnını bile temizleden gene buzluğa sokuyor görünce kriz geçirircek oluyorum, her erkek farklıdır kimisi eşini üzmemek için enazında biraz kendine çeki düzen verir ama bu benim eşim için geçerli değil, 5 senelik evliyiz bazen oluyor balığa gitsinde bende kafamı dinliyeyim dediğim oluyor, ama yeni evliyken çok kızıyordum halada kızıyorum eşime insan daha yeni evli karısını bırakırmı diye yapanada kızıyorum valla

benimkininde halı ssaha merakı var illaki gidecek bayramda bile gitti ama allahtan 2 saatte geri dönüyo öyle uzun uzun değil yoksa çileden çıkardım bende ama mesela yazları bende gidiyorum tribunde oturuyorum çekirdek çitliyorum o oynarken bakma kılıbık diye dalga geçiyolar ama banane sende git onunla ayırma gözünün önünden

bir ara benim koca da balığa merak sarmıştı ama sonra kendi kendine bıraktı şimdi kahveden vazgeçiremiyorum offf hepsi ayrı bir alem
erkek dediğin kendi düşünecek biraz da evimde ailemle olayım diyecek yoksa onun içinden gelmiyorsa kadın ne derse desin vazgeçirmek zor gibi
sen yinede işi inada bindirmeden iyilikle güzellikle eşinle konuş canım hiç gitme deme hatta arada sen de ona eşlik et ama azaltmasını söyle

bence sende bir hobi edin esini vaz gecirecene sende spora git sosyanles yabanci deyil babasiyla gidiyor biliyorsun o gün gidecek sende ogüne bir seyler ayarla arkadaslarini cagir
senin ilgini cekecek bir seyler yap söyle düsünüyorum ben yürümesini severim esim bana yasaklasa deliririm heral
sen yok dedikce ogullari kiymete binecek

Aynı dert bendede var neler cektiğini çok iyi anlıyorum eşimdede aynı tutku var ve ben çileden cıkmak uzereyım gitmeyeceksin diyorum oturalım birlikte vakit gecirelim diyorum hayır olmaz ruyamda gördüm balıkları deyip kapıyı çarpıp gidiyor saatlerce gelmiyor ve geldiğindede leş gibi balık kokuyor hiçbirşey olmamıs gibide yanıma yanaşıyor ve ben sinirden kudurduğumla kalıyorum..

tam eşimle telefonu kapattım yağmur yağacakmış dikkat et diye bu konuyu gördüm benimki de balığa gitti az önce ama bu benim için dinlenme fırsatı oldu gidebilirsem gidiyorum olmazsa kendime plan yapıp keyfime bakıyorum fazla takılma sen de bu zamanı kendine ayır.

babası küsüyorsa sen de küs bacım
ya da sen de git
pazarlık

Eşimle bende balık hastasıyız eşimin her tatilinde balık tutmaya gideriz soğuk olduğu için artık gitmiyoruz.Onun için bir tutku Sende gitmeyi Dene Götürüyorsa çok zevkli oluyor ayak uydurmayı dene ama Süreklide balık olmaz tabiki aranızdaki maneviyat'a zarar verir Eşinle hem balığa git hemde onunla balık tutarken konuşmayı dene etkili olur

Balık tutmak çok pahalı bir hobi değil ki ? Nasıl borç yaptı eşiniz acaba ?
Demişsiniz 2.000 Tl oltalar var 500-600 liraya balık motorları var Ekipmanları var Olta alıp Sırt Çantasıda alıyorsun En ucuzu 100 Liradan başlıyor Jig Yemler 50 tl Ucuzlarıda var tabi 2,5 liralık İstersen canlı balık tutup onu oltaya rapalarsan ucuza gelir Balık Deyip geçmeyin Masrafı çok

Valla özellikle arattık benim gibiler var mı diye. Benim eşim de balık tutmayı çooook seviyor. Şuam beraber sahildeyiz:) bence sen de olta al ve onunla beraber balık tut. Göreceksin çok keyifli:)) balıklar dizili dizili geliyor ve sen tutuyorsun süper bir şey bu ya:))) sen konuyu açalı bir yıl olmuş. Umarım bu konuyu çözmüşsündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…