- Konu Sahibi lovesdivine
hımm bebeğiniz olduğu yada doğuma yakınmısın tam olarak anlamadım ama çocuk sevgisi gitmesini engelleyebilir.
valla hamış degılım canm kesnlıkle bu durumdada ıstemıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm bebeğiniz olduğu yada doğuma yakınmısın tam olarak anlamadım ama çocuk sevgisi gitmesini engelleyebilir.
valla hamış degılım canm kesnlıkle bu durumdada ıstemıyorum
Arkadaslar size danısayım dedim iyice sıkmaya basladı bu durum benı 7 aylık evlıyım ancak evlendk evleneli 2 bilemedin 3 pazar gecirdik. Neden ? eşim balık hastası gece gunduz babasıda öyle. Kızıyorum her pazar gitme diye evliliğimin ikinci haftası benım aileme gidicektik babası balıga gidilmıyor diye kustu bildiğiniz kustu ve sonuc esim babasıyla balıga gitti. 1 pazar benımle olmaya karar verıyor aksam üstü balıga gidebilirmiyim diyor izin vermeyınce sende sigara iciyorsun bi zevkim diyorsun benımde o zevkım dıyor. Anlarım gitmesini 2 haftada bir olabilir vs ama bu her pazar. Gecen arife gunu memlekete gidicez. Balıga gitmek için dukkanı acmadı ben işden cıkana kadar balık. Babası balık için işden ayrıldı. Yeni evlıyız maddi durumumuz zaten sıkıntılı sürekli sahte balıklar oltalar ben napıcam kızlar yardım edin üstüne cok gidince daha kötü olursa ?
Eşimle bende balık hastasıyız eşimin her tatilinde balık tutmaya gideriz soğuk olduğu için artık gitmiyoruz.Onun için bir tutku Sende gitmeyi Dene Götürüyorsa çok zevkli oluyor ayak uydurmayı dene ama Süreklide balık olmaz tabiki aranızdaki maneviyat'a zarar verir Eşinle hem balığa git hemde onunla balık tutarken konuşmayı dene etkili olurArkadaslar size danısayım dedim iyice sıkmaya basladı bu durum benı 7 aylık evlıyım ancak evlendk evleneli 2 bilemedin 3 pazar gecirdik. Neden ? eşim balık hastası gece gunduz babasıda öyle. Kızıyorum her pazar gitme diye evliliğimin ikinci haftası benım aileme gidicektik babası balıga gidilmıyor diye kustu bildiğiniz kustu ve sonuc esim babasıyla balıga gitti. 1 pazar benımle olmaya karar verıyor aksam üstü balıga gidebilirmiyim diyor izin vermeyınce sende sigara iciyorsun bi zevkim diyorsun benımde o zevkım dıyor. Anlarım gitmesini 2 haftada bir olabilir vs ama bu her pazar. Gecen arife gunu memlekete gidicez. Balıga gitmek için dukkanı acmadı ben işden cıkana kadar balık. Babası balık için işden ayrıldı. Yeni evlıyız maddi durumumuz zaten sıkıntılı sürekli sahte balıklar oltalar ben napıcam kızlar yardım edin üstüne cok gidince daha kötü olursa ?
Demişsiniz 2.000 Tl oltalar var 500-600 liraya balık motorları var Ekipmanları var Olta alıp Sırt Çantasıda alıyorsun En ucuzu 100 Liradan başlıyor Jig Yemler 50 tl Ucuzlarıda var tabi 2,5 liralık İstersen canlı balık tutup onu oltaya rapalarsan ucuza gelir Balık Deyip geçmeyin Masrafı çokBalık tutmak çok pahalı bir hobi değil ki ? Nasıl borç yaptı eşiniz acaba ?
Arkadaslar size danısayım dedim iyice sıkmaya basladı bu durum benı 7 aylık evlıyım ancak evlendk evleneli 2 bilemedin 3 pazar gecirdik. Neden ? eşim balık hastası gece gunduz babasıda öyle. Kızıyorum her pazar gitme diye evliliğimin ikinci haftası benım aileme gidicektik babası balıga gidilmıyor diye kustu bildiğiniz kustu ve sonuc esim babasıyla balıga gitti. 1 pazar benımle olmaya karar verıyor aksam üstü balıga gidebilirmiyim diyor izin vermeyınce sende sigara iciyorsun bi zevkim diyorsun benımde o zevkım dıyor. Anlarım gitmesini 2 haftada bir olabilir vs ama bu her pazar. Gecen arife gunu memlekete gidicez. Balıga gitmek için dukkanı acmadı ben işden cıkana kadar balık. Babası balık için işden ayrıldı. Yeni evlıyız maddi durumumuz zaten sıkıntılı sürekli sahte balıklar oltalar ben napıcam kızlar yardım edin üstüne cok gidince daha kötü olursa ?