• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin balık sevdası benı cileden cıkartıyor :(

Canım yaaa seni en iyi ben anlarım....Artık bende bıktım her pazar balık sevadasndan..
Biz 4 yılllık evliyiz bu yıl Allaha şükür az gitti..Sanırım bir zaman sonra bıkıyorlar..Sabret elbet geçer bu hastalık..Ama bu yıla kadar her pazar balığa gitti eşim,bu yıl bayağ azalttı..
Biliyor musun inanmak çok zor ama ben doğum yaptıktan 2 gün sonra bile beni bırakıp gitti...
Çok kez kavga ettik bu sebepten dolayı ama hep sabredip dua ettim..
Çok zor gitme desen de laftan asla anlamazlar zaten....
Neymiş hobiymiş.....

Valla inanırım. Düsük yaptım (allah kımsenın basına vermesn ) serum kolumda hastanede uzun süre durucam diye uzun süre dediğimde sabahdan aksama kadar cıkana kadar balıga gideyim demişti. Balıga gidiyor aksam gelıyor basım agrıyor ben yatıyorum. Yada hasta oluyor Yine aynı seyleri yasıyoruz. aman valla canıma tak ettirdi artık. Bu pazar yok ddm annenler gelıcek dedim. Dayısını falan cagırdım yemege. Temzlk yapılcak ya parasını ver kadın alıyım yada yardım et dedm tmm yardm ederm dedi. Umarım bu yol işe yarar :(

İyi hosda sadece pazarları bir birmizi görüyoruz ben gece 10-11 gbi eve gelıyorum yatıp uyuyorum vakit gecirmek imkansız. Akvaryumumuzda var onuda yaptım ama işe yaramadı en azından esiyim ve babası yerıne pazarlarını bana ayırmasını istiyorummm :(

aynen canım senı anlayabılıyorum calışınca bı tek hafta sonun kalıyor onuda balıkla arkadasınla onla bunla gecırınce ınsan sınır oluyor..

Sabahın 4ünde 5inde kalkıyor gidiyor. Bazen benı babamın evine bırakıyor gece gidiyor kynpedr anlayıslı olma ihtimalı yok bile. Küsüyor 60 yasndaki adam. Kv gelince oda bana laf ediyor karısma diye gecenın 4ünde yanımdan kalkıyor gidiyor. Mesela bugun 3de kalkmıs gitmiş. Hayır gitme dememe ragmen sabah 7de kalkıp bende işe gelıyorum aksam 11de eve gidicem nerde görüşcez geldiğimde ya arkadaslarrıyla dısarda oluyor yada yrgun bi sekılde evde yatıyor. Ama galiba ne konussamda dil döksemde faydası yok :(

ağlasan da sızlasan da faydası olmaz gibime gelıyor bu ne yaaaa:47::47::47:

Canım yaaa seni en iyi ben anlarım....Artık bende bıktım her pazar balık sevadasndan..
Biz 4 yılllık evliyiz bu yıl Allaha şükür az gitti..Sanırım bir zaman sonra bıkıyorlar..Sabret elbet geçer bu hastalık..Ama bu yıla kadar her pazar balığa gitti eşim,bu yıl bayağ azalttı..
Biliyor musun inanmak çok zor ama ben doğum yaptıktan 2 gün sonra bile beni bırakıp gitti...
Çok kez kavga ettik bu sebepten dolayı ama hep sabredip dua ettim..
Çok zor gitme desen de laftan asla anlamazlar zaten....
Neymiş hobiymiş.....

doğumdan ıkı gun sonra bıle mı gıttı :53::53::53::53: hayır anlamıyorum yaa bebeğin esın bu kadar mı değersız de hemen kosa kosa balığa gıdıyosun..:43: bazen bu erkeklerı anlamak gercekten zorrr

evinize akvaryum kurmasını önerin böylece hem balık hem koca evde :7: bu iş bu kadar basit :34:

Yok canım...Benim eşimde kurdu eve akvaryum...Biliyormusun ne oldu,,,küçük faunusla başladı
her ay daha büyüğünü,,her ay daha büyüğünü derken 10 ,15 tane akvaryum getirdi eve ve en son inanmıyacaksınız ama ,,bir duvardan bir duvara,, kadar uzanan çooook çok büyük bir akvaryum getirdi....Bir de etttiği masrafları düşünün borca daldık o yüzden....Ben delirdim çıktım ama nafile....Sonra yani en son bütün balıkları öldü ve bütün masraflar çöpe gitti ve o da akıllandı çok şükür..Zaten artık kızımla ilgileniyoruz evde akvaryum asla sokmaz bundan sonra....

Valla inanırım. Düsük yaptım (allah kımsenın basına vermesn ) serum kolumda hastanede uzun süre durucam diye uzun süre dediğimde sabahdan aksama kadar cıkana kadar balıga gideyim demişti. Balıga gidiyor aksam gelıyor basım agrıyor ben yatıyorum. Yada hasta oluyor Yine aynı seyleri yasıyoruz. aman valla canıma tak ettirdi artık. Bu pazar yok ddm annenler gelıcek dedim. Dayısını falan cagırdım yemege. Temzlk yapılcak ya parasını ver kadın alıyım yada yardım et dedm tmm yardm ederm dedi. Umarım bu yol işe yarar :(

hayır anlamadığım bu hafta bole bır bahane buldun tamam eee her hafta ne bulcan canım yada neden bahane bulmak zorundayız kı..bız esımızle vakıt gecırmek ısterken onlar neden eslerı yerıne baska seylere zman harcıyorlarr :50::50::50::50:

Evet doğumdan iki gün sonra gitti..Ve ben bir de ameliyalıydım yani düşün...
Bahane de hazır bir de neymiş benim başımda ablam ve annem varmış o kadın yanında duramazmış........Oysa evde çok geniş herkeze boş bir oda var yani....

Allah yardimcin olsun..esin hem babasinin sozunden cikamiyor hemde sana verdigi sozu tutmamis oluyor. bana gore tehlikeli bir durum...her insanin bir tutkusu vardir ama her hafta her hafta ayni sey olmamali bana kalirsa...bekar degil artik evli bir insan ve esine karsida sorumluluklari var...bu durumu nasil degistirebilirsin bilmiyorum ama cinnet gecirmen yakindir sanki...esin sanki umursamiyor durumuna dusuyor bu sekilde...Allah yardimcin olsun.

canım sende eşinle beraber git eğper oltayla tutuyorlarsa öğren inanki çok zevkli iştir. bende yazlığa felan gidince sabahın beşind eiskelede olurdum oohh oltaları hazırla saat sekizde eve bi kova balıkla gel öğlene pişir terasta ye özledim valla. ama şimdi hamişim ve bunları yapma özgürlüğüm yok artık. dediğim gibi sende git zevk alıcaksın eşinlede olmuş olursun . balık tutmak yoga yapmak gibidir.

Evet doğumdan iki gün sonra gitti..Ve ben bir de ameliyalıydım yani düşün...
Bahane de hazır bir de neymiş benim başımda ablam ve annem varmış o kadın yanında duramazmış........Oysa evde çok geniş herkeze boş bir oda var yani....

mesela esın amelıyatlı olsa yanında ablası annesı olsaaa sen gezmeye gıtsenn amann allahım kıyamet kopar demıı...once annesı ve ablasının cenesınden kurtulamazsın sonra da esının tavrını dusunemıyorum bıle..ama onlar yapınca hıcbısey olmuyor gıbı ala ala yaa...bız bayanlar cok duygusalız sanırım ondan da boyle..amann nereye gıderse gıtsın de denmıyor maleseff...

canım sende eşinle beraber git eğper oltayla tutuyorlarsa öğren inanki çok zevkli iştir. bende yazlığa felan gidince sabahın beşind eiskelede olurdum oohh oltaları hazırla saat sekizde eve bi kova balıkla gel öğlene pişir terasta ye özledim valla. ama şimdi hamişim ve bunları yapma özgürlüğüm yok artık. dediğim gibi sende git zevk alıcaksın eşinlede olmuş olursun . balık tutmak yoga yapmak gibidir.

canım anladığım kadarıylaaaa esı arkadaşı goturmuyor babasınla gıtmeyı tercıh edıyor..yoksa kızı goturse sırf esınle vakıt gecırcek dıye kosa kosa gıderdı benceee.......

Allah yardimcin olsun..esin hem babasinin sozunden cikamiyor hemde sana verdigi sozu tutmamis oluyor. bana gore tehlikeli bir durum...her insanin bir tutkusu vardir ama her hafta her hafta ayni sey olmamali bana kalirsa...bekar degil artik evli bir insan ve esine karsida sorumluluklari var...bu durumu nasil degistirebilirsin bilmiyorum ama cinnet gecirmen yakindir sanki...esin sanki umursamiyor durumuna dusuyor bu sekilde...Allah yardimcin olsun.

evet umursamıyor. Benim düsüncelerim benım hıssettiklerim onun umrunda bile degl. keske söyle bana arka cıkan birisi olsa dayısı var ogun diyorkı kızım bunun balık isine bi dur demen gereklı ablamla konus. Dayı dedm kv koca dayagı yemekten zevk almıs bosamamıs asla hayır dıyemeyen birisi bana gelınce karısamzsın oglumu üzemezsın sanane diyor. kimden yardım alıcam kapıyımı kıtlym üzerine dedm haklısın diyor. haklıyım ama napabilirm. kynpder isden cıktı sıkıntıları bıze yansıdı neden balık yuzunden esimde böyle olucak ve ben sonumuzu göremıyorum hele bide cock olursa vay halıme hıc umursamaz bizi esim 10 sene sonra olmus ilk cocuk senelerce cockları olmamıs asırı önemlı onlar ıcın anlarm herkezn evladı öyledir. bekar arkadaslarıyla gece dısarı cıkmasına asla izin vermem esimde bunu annesının yanında söyler hyr desemde ben ızın verıyorum oglum diyiverir. gider ama sonunu kendı ceker bıktım vlla balıkdanda kaynanamdanda ailesindende hepsinden bıktım üc kurusa köpek gibi calısıyorum borc borc borc baska bşi yok. bign kuaöfre gidip bastan asagaı cıkamadm gidip alısveris yapamadm bekarlıgımı özledim resmen insan böyle dusunurmu ya.

canm bekarken pazarlarımz var diye benıde götürüdü ve sesimi cıkartmazdm gderdk. ama götürmüyor. ya babası istemıyor yada ne biliym. ya

evet umursamıyor. Benim düsüncelerim benım hıssettiklerim onun umrunda bile degl. keske söyle bana arka cıkan birisi olsa dayısı var ogun diyorkı kızım bunun balık isine bi dur demen gereklı ablamla konus. Dayı dedm kv koca dayagı yemekten zevk almıs bosamamıs asla hayır dıyemeyen birisi bana gelınce karısamzsın oglumu üzemezsın sanane diyor. kimden yardım alıcam kapıyımı kıtlym üzerine dedm haklısın diyor. haklıyım ama napabilirm. kynpder isden cıktı sıkıntıları bıze yansıdı neden balık yuzunden esimde böyle olucak ve ben sonumuzu göremıyorum hele bide cock olursa vay halıme hıc umursamaz bizi esim 10 sene sonra olmus ilk cocuk senelerce cockları olmamıs asırı önemlı onlar ıcın anlarm herkezn evladı öyledir. bekar arkadaslarıyla gece dısarı cıkmasına asla izin vermem esimde bunu annesının yanında söyler hyr desemde ben ızın verıyorum oglum diyiverir. gider ama sonunu kendı ceker bıktım vlla balıkdanda kaynanamdanda ailesindende hepsinden bıktım üc kurusa köpek gibi calısıyorum borc borc borc baska bşi yok. bign kuaöfre gidip bastan asagaı cıkamadm gidip alısveris yapamadm bekarlıgımı özledim resmen insan böyle dusunurmu ya.

ahh canım yaa..senın sımdı cıcım ayları yasaman gerek zaman su yasadıklarına bak resmen bıktırmıslar senı evlılıktenn :43: senı anlayabılıyorum benımde baska sorunlarım oldu daha evlılığimin 3. ayında basladı sorunlar meselaa..ama aradan yıllar gectı sorunlar sorunları doğurdu buyudu buyudu ve ben smdı altında ezılıyorum...tmm senı sevebılır ıyı anlaşıyor olabılırısınz ama bu kadar da tutkulu olması senı umursamaması gercektenn can sıkıcı..sen çalış çabalaaa kendıne gonul rahatlığı ıle harcayama ohh valla ne guzel iş :31:

canim uzuldum durumuna, her evlilikte sorun vardir ama burda basit birseyin ne kadar abartildigini goruyoruz. baskalarini karistirma evliligine ne kendi aileni ne de esinin ailesini. kayinvalidenin nasil bir insan oldugu belli yazdiklarindan, o kendi yasamis o sekilde seninde yasamis olman cok fazla etkilemez onu. baska turlusunu bilmiyor cunku...

esine duygu somurusu yap bana kalirsa, tabii eger duyarli davranirsa ise yarayabilir. yaramazsa esini tehdit edebiliyorsan tehdit et...erkeklerde ise yarar genelde tehdit edilmek. ne bilim bu isin boyle yurumeyecegini filan soylesen acaba etkiler mi???

mahkemeye gitsen bu sebepten bosanmak istesen adama gulerler sebebine...cocuk filan yapma simdilik zaten, once bu sorunu halledin...maddi manevi herkesin sorunlari var dedigim gibi...ama insan hamileyken daha cok ilgiye sevgiye ihtiyac duyuyor...duygusal olarak inislerin cikislarin oluyor, fiziksel olarak yapamadiklarin oluyor. sana destek vermesi gerekir etrafindaki insanlarin...en cokta esinin tabii. bu yuzden bence simdilik cocuk dusunme zaten...ama bu da boyle gitmez bana kalirsa.

Son düzenleme:
canim uzuldum durumuna, her evlilikte sorun vardir ama burda basit birseyin ne kadar abartildigini goruyoruz. baskalarini karistirma evliligine ne kendi aileni ne de esinin ailesini. kayinvalidenin nasil bir insan oldugu belli yazdiklarindan, o kendi yasamis o sekilde seninde yasamis olman cok fazla etkilemez onu. baska turlusunu bilmiyor cunku...

esine duygu somurusu yap bana kalirsa, tabii eger duyarli davranirsa ise yarayabilir. yaramazsa esini tehdit edebiliyorsan tehdit et...erkeklerde ise yarar genelde tehdit edilmek. ne bilim bu isin boyle yurumeyecegini filan soylesen acaba etkiler mi???

mahkemeye gitsen bu sebepten bosanmak istesen adama gulerler sebebine...cocuk filan yapma simdilik zaten, once bu sorunu halledin...maddi manevi herkesin sorunlari var dedigim gibi...ama insan hamileyken daha cok ilgiye sevgiye ihtiyac duyuyor...duygusal olarak inislerin cikislarin oluyor, fiziksel olarak yapamadiklarin oluyor. sana destek vermesi gerekir etrafindaki insanlarin...en cokta esinin tabii. bu yuzden bence simdilik cocuk dusunme zaten...ama bu da boyle gitmez bana kalirsa.

konuyla alakasız olcak canım ama senınde doğumuna ıkı gun kalmıs galıba oyle yazıyor ama..allah yardımcın olsun ve allah sanaa kolay doğumlar nasip etsın :)

kesinlıkle gülerler. bi ara cok ıstedm ama sımdı kesnlıkle dusunmuyorum. hazır degil daha evın sorumlulugunu zor kaldıryor bi bebek bizi kökten yıkar valla

Zaten yeni evlisiniz...Borcunuz vardır bir de giderken yaptığı masrafı düşün....Bir deyani sonunuzu düşünemiyorum..Çünkü biz bu balık sevdası yüzünden çok borç yaptık,çoook...Elimizde avcumuzda ne varsa hepsini verdik...Çok pişman oldum evlendiğime evleneceğime......Ailemle ailesinin arası bile açıldı,oğlanlarına laf söyleyince suç oldu....
Arkadaşım inşallh sen bu benim yaşadıklarımı yaşamadan eşin yola gelir...
Ons sadece pazar günlerimiz var ve bende pazar günleri senle beraber alışverişe gidip,,gezip stres atmak istiyorum de..Bütün gün evde bunalıyorum filan de,,uydur bişeyler....

Evlenmeden önce bundan söz etmiş miydi size ?
...
Eğer bu eşinizin hobisiyse bundan vazgeçmesi çok zor olur.
Balık tutma tutkusu çok başka birşey.
Bu hobiden vazgeçerse evde kaldığı zamanlar mutsuz olacaktır.
Zamanla iki haftada bir gitmesi üzerine yoğunlaşırsınız.
Tartışmadan yapın bunu, çok yıpranmanıza neden olur.

Zaten yeni evlisiniz...Borcunuz vardır bir de giderken yaptığı masrafı düşün....Bir deyani sonunuzu düşünemiyorum..Çünkü biz bu balık sevdası yüzünden çok borç yaptık,çoook...Elimizde avcumuzda ne varsa hepsini verdik...Çok pişman oldum evlendiğime evleneceğime......Ailemle ailesinin arası bile açıldı,oğlanlarına laf söyleyince suç oldu....
....

Balık tutmak çok pahalı bir hobi değil ki ? Nasıl borç yaptı eşiniz acaba ?

normalde pahalı gbi görnmüyor ama yapay balıklar var bunun tanesi 50 lira en az esımde 100 tane vardır oltalar desen ona keza 250 300 lira yinede fazla

Haklısın birde her hafta gitmek için harcadığı benzin parası var bu işin.

Back