- Konu Sahibi lovesdivine
-
Kayınvalidene şikayet et :)
Seni en iyi O anlar.
En azından kayınpederin kulağını çeker.
Balık bir tutkuymuş öyle diyorlar ama tutku bağımlılığa dönüştü mü kötü.
sen haklısın her hafta her hafta olmaz bu bağımlılıktan kurtulması lazım..
babasının oğlu :)) babasına çekmiş demek balık konusunda..
Açıkca konuş olmaz böyle de..kayınpederinin küsmesini de boşver, o balık tutkusunu yaşayacak diye evliliğiniz kötüye mi gitsin..
Sen haklısın ..vazgeçirmeye çalış..ayda 1 kere gitsin..
ne güzel valla
keske benim esimde her hafta baliga gitse bende pesine takilsam
acik hava keyfi yapsam
piknik vs
Arkadaslar size danısayım dedim iyice sıkmaya basladı bu durum benı 7 aylık evlıyım ancak evlendk evleneli 2 bilemedin 3 pazar gecirdik. Neden ? eşim balık hastası gece gunduz babasıda öyle. Kızıyorum her pazar gitme diye evliliğimin ikinci haftası benım aileme gidicektik babası balıga gidilmıyor diye kustu bildiğiniz kustu ve sonuc esim babasıyla balıga gitti. 1 pazar benımle olmaya karar verıyor aksam üstü balıga gidebilirmiyim diyor izin vermeyınce sende sigara iciyorsun bi zevkim diyorsun benımde o zevkım dıyor. Anlarım gitmesini 2 haftada bir olabilir vs ama bu her pazar. Gecen arife gunu memlekete gidicez. Balıga gitmek için dukkanı acmadı ben işden cıkana kadar balık. Babası balık için işden ayrıldı. Yeni evlıyız maddi durumumuz zaten sıkıntılı sürekli sahte balıklar oltalar ben napıcam kızlar yardım edin üstüne cok gidince daha kötü olursa ?
Sabahın 4ünde 5inde kalkıyor gidiyor. Bazen benı babamın evine bırakıyor gece gidiyor kynpedr anlayıslı olma ihtimalı yok bile. Küsüyor 60 yasndaki adam. Kv gelince oda bana laf ediyor karısma diye gecenın 4ünde yanımdan kalkıyor gidiyor. Mesela bugun 3de kalkmıs gitmiş. Hayır gitme dememe ragmen sabah 7de kalkıp bende işe gelıyorum aksam 11de eve gidicem nerde görüşcez geldiğimde ya arkadaslarrıyla dısarda oluyor yada yrgun bi sekılde evde yatıyor. Ama galiba ne konussamda dil döksemde faydası yok
Arkadaslar size danısayım dedim iyice sıkmaya basladı bu durum benı 7 aylık evlıyım ancak evlendk evleneli 2 bilemedin 3 pazar gecirdik. Neden ? eşim balık hastası gece gunduz babasıda öyle. Kızıyorum her pazar gitme diye evliliğimin ikinci haftası benım aileme gidicektik babası balıga gidilmıyor diye kustu bildiğiniz kustu ve sonuc esim babasıyla balıga gitti. 1 pazar benımle olmaya karar verıyor aksam üstü balıga gidebilirmiyim diyor izin vermeyınce sende sigara iciyorsun bi zevkim diyorsun benımde o zevkım dıyor. Anlarım gitmesini 2 haftada bir olabilir vs ama bu her pazar. Gecen arife gunu memlekete gidicez. Balıga gitmek için dukkanı acmadı ben işden cıkana kadar balık. Babası balık için işden ayrıldı. Yeni evlıyız maddi durumumuz zaten sıkıntılı sürekli sahte balıklar oltalar ben napıcam kızlar yardım edin üstüne cok gidince daha kötü olursa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?