- Konu Sahibi lovesdivine
-
niye sıkıntı yapıyosunuzki ne güzel hobisi olan bir eşiniz var
hem hergün değil haftada 1 miş çok kafaya takmanıza gerek yok
sizde pazar günleri başka program yapın kendinize özel
Öyle haftada bi günmüş kafaya takmayın olmuyo işte...
çalışan eşlerin doğru düzgün bi pazarları var beraber vakit geçirmek için... onda da seni görmezden gelip her pazar, her pazar, içinde sadece kendinin dahil olduğu planlar yapması, karşı tarafı çok yorar...
Seni çok iyi anlıyorum... oturup eşinle konuşacaksın.. pazarlık yuapacaksın hatta.. iki haftada bi gitsin balık tutmaya.... söyle, ne hissettiklerini anlat,ben seninle xaman geçirmek istiyorum, ilerde zaten çocuk olunca bu günlerimizi mumla arıyacağız de...işi inada bindirip, emrivaki bi şekilde gitmeyeceksin deme ama.....
yeni evli çiftlerin isteyebileceği en doğal şeyi isdtiyorum,seninle zaman geçirmek istiyorum, bi balık kadar değerim yok mu gözünde de :2:
İyi hosda sadece pazarları bir birmizi görüyoruz ben gece 10-11 gbi eve gelıyorum yatıp uyuyorum vakit gecirmek imkansız. Akvaryumumuzda var onuda yaptım ama işe yaramadı en azından esiyim ve babası yerıne pazarlarını bana ayırmasını istiyorummm
hmm sanırım daha önce konuştunuz ama vazgeçiremediniz o zaman siz de balığa gidin size de iyi gelir eminim zevklidir hiç olmadı deniz havası almış olursunuz
ben kaynpederimin planını bzucam ha dünyayı basıma yıkar ya esime hemen kusuyor zaten gecen pazar kahvaltıya aldım hadı dedm gitmeyn aksam yemek yıyelım tavla cıkarttım baba oynayın hadı dıye hıc demedı gelın saolsn neler yapıyor diye kalk balıga gideriz aksam sunu sunu yapda gelıce yeriz gelmeden haber verirz ona göre yaparsın dedı benböle adama daha ne yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?