• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin balık sevdası benı cileden cıkartıyor :(

lovesdivine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
137
0
26
Antalya
Arkadaslar size danısayım dedim iyice sıkmaya basladı bu durum benı 7 aylık evlıyım ancak evlendk evleneli 2 bilemedin 3 pazar gecirdik. Neden ? eşim balık hastası gece gunduz babasıda öyle. Kızıyorum her pazar gitme diye evliliğimin ikinci haftası benım aileme gidicektik babası balıga gidilmıyor diye kustu bildiğiniz kustu ve sonuc esim babasıyla balıga gitti. 1 pazar benımle olmaya karar verıyor aksam üstü balıga gidebilirmiyim diyor izin vermeyınce sende sigara iciyorsun bi zevkim diyorsun benımde o zevkım dıyor. Anlarım gitmesini 2 haftada bir olabilir vs ama bu her pazar. Gecen arife gunu memlekete gidicez. Balıga gitmek için dukkanı acmadı ben işden cıkana kadar balık. Babası balık için işden ayrıldı. Yeni evlıyız maddi durumumuz zaten sıkıntılı sürekli sahte balıklar oltalar ben napıcam kızlar yardım edin üstüne cok gidince daha kötü olursa ?

balık tutmak bir tutkudur babamdan bilirim ,ama tabi ölçülü olunması gerek eşinle konuş birbirinizin hayatını kısıtlamadan en azından 2 hafta bir gitmesini sağlayabilirsin güzelce konuş bakalım

niye sıkıntı yapıyosunuzki ne güzel hobisi olan bir eşiniz var
hem hergün değil haftada 1 miş çok kafaya takmanıza gerek yok
sizde pazar günleri başka program yapın kendinize özel

niye sıkıntı yapıyosunuzki ne güzel hobisi olan bir eşiniz var
hem hergün değil haftada 1 miş çok kafaya takmanıza gerek yok
sizde pazar günleri başka program yapın kendinize özel

İyi hosda sadece pazarları bir birmizi görüyoruz ben gece 10-11 gbi eve gelıyorum yatıp uyuyorum vakit gecirmek imkansız. Akvaryumumuzda var onuda yaptım ama işe yaramadı en azından esiyim ve babası yerıne pazarlarını bana ayırmasını istiyorummm :(

Öyle haftada bi günmüş kafaya takmayın olmuyo işte...
çalışan eşlerin doğru düzgün bi pazarları var beraber vakit geçirmek için... onda da seni görmezden gelip her pazar, her pazar, içinde sadece kendinin dahil olduğu planlar yapması, karşı tarafı çok yorar...
Seni çok iyi anlıyorum... oturup eşinle konuşacaksın.. pazarlık yuapacaksın hatta.. iki haftada bi gitsin balık tutmaya.... söyle, ne hissettiklerini anlat,ben seninle xaman geçirmek istiyorum, ilerde zaten çocuk olunca bu günlerimizi mumla arıyacağız de...işi inada bindirip, emrivaki bi şekilde gitmeyeceksin deme ama.....
yeni evli çiftlerin isteyebileceği en doğal şeyi isdtiyorum,seninle zaman geçirmek istiyorum, bi balık kadar değerim yok mu gözünde de :2:

Öyle haftada bi günmüş kafaya takmayın olmuyo işte...
çalışan eşlerin doğru düzgün bi pazarları var beraber vakit geçirmek için... onda da seni görmezden gelip her pazar, her pazar, içinde sadece kendinin dahil olduğu planlar yapması, karşı tarafı çok yorar...
Seni çok iyi anlıyorum... oturup eşinle konuşacaksın.. pazarlık yuapacaksın hatta.. iki haftada bi gitsin balık tutmaya.... söyle, ne hissettiklerini anlat,ben seninle xaman geçirmek istiyorum, ilerde zaten çocuk olunca bu günlerimizi mumla arıyacağız de...işi inada bindirip, emrivaki bi şekilde gitmeyeceksin deme ama.....
yeni evli çiftlerin isteyebileceği en doğal şeyi isdtiyorum,seninle zaman geçirmek istiyorum, bi balık kadar değerim yok mu gözünde de :2:

evet haklısın bide bu sekılde denemek lazım :)

İyi hosda sadece pazarları bir birmizi görüyoruz ben gece 10-11 gbi eve gelıyorum yatıp uyuyorum vakit gecirmek imkansız. Akvaryumumuzda var onuda yaptım ama işe yaramadı en azından esiyim ve babası yerıne pazarlarını bana ayırmasını istiyorummm :(

hmm sanırım daha önce konuştunuz ama vazgeçiremediniz o zaman siz de balığa gidin size de iyi gelir eminim zevklidir hiç olmadı deniz havası almış olursunuz

sen de git balığa ooh mis gibi hava al.bir sepet hazırla hem piknik yapın hem sohbet hem balık.eşinizin babası balık tutmayı seviyorsa eminim kafa bir adamdır.sen de arada onlara katıl.bazen de önceden program yapın ve kpederinize söyleyin gelemeyeceğinizi.balık tutan adamdan zarar gelmez ya.

Kesinlikle ilk yapıcağın şey babasını kontrol altında tutmak ....
eşin plan yapıyo gitmeme kararı alıyo ama babası çağırınca koşa koşa gidiyo o yüzden babasıyla başla bence işe
bi hafta sonu herkesi ayarla kayınbabanlarında dahil olduğu plan yap mecbur katılmak zorunda kalsınlar ve balığa gitmemiş olurlar hemde beraber vakit geçirmiş
olursunuz .2 haftada bi tekrarlarsan hem 1 hafta balığa gitmiş olur hem bir haftada seninle vakit geçirmiş olur ...

ben kaynpederimin planını bzucam ha dünyayı basıma yıkar ya esime hemen kusuyor zaten gecen pazar kahvaltıya aldım hadı dedm gitmeyn aksam yemek yıyelım tavla cıkarttım baba oynayın hadı dıye hıc demedı gelın saolsn neler yapıyor diye kalk balıga gideriz aksam sunu sunu yapda gelıce yeriz gelmeden haber verirz ona göre yaparsın dedı benböle adama daha ne yapıyım

ben kaynpederimin planını bzucam ha dünyayı basıma yıkar ya esime hemen kusuyor zaten gecen pazar kahvaltıya aldım hadı dedm gitmeyn aksam yemek yıyelım tavla cıkarttım baba oynayın hadı dıye hıc demedı gelın saolsn neler yapıyor diye kalk balıga gideriz aksam sunu sunu yapda gelıce yeriz gelmeden haber verirz ona göre yaparsın dedı benböle adama daha ne yapıyım

Kayınpederiniz kaç yaşında adam.. Sizi dinleyecek değil.. Ki kayınvalidenizi bile dinlememiş anlaşılan.. Yıllardır alışmış balığa..

Siz sadece eşinizin üzerinde söz sahibi olabilirsiniz, o da dinlerse tabi..

arkadaşımın eşide öyle istemeye geldiler istendi bitti gecesine balığa gitti :1:

nasıl bi tutku bilemiyorum ama gecenin 4 ünde kalkıyor gitmek için

arkadaşımda da ilk zamanlar takılıyordu ama artık sorun etmiyor çözüm bulamadı çünkü

en fazla arada hep beraber gidiyoruz

sen gayet makul yaklaşıyorsun iki haftada bir git diyorsun
bence eşin babasını kıramıyor işin içinde baba olmasa bu kadar gitmaz gibime geliyor
senin sorunun balıktan çok kayınpeder
insan bir düşünür bunlar yeni evli birlikte vakit geçirmek isterler peşini bırakayım oğlumun artık ama yok
yeni evliyken de böyle kronik sorunlar zor allah kolaylık versin

valla kim olsa uyuz olur tabiki gitsin gitmesin demiyoruz ama bekalıktaki gibi kafasına gore hareket edilmez sevgilim dahi olsa kızarım ben ya bari bir hafta sonunu bana ayır diye kayınpederde anlayıssız bir adam..bir sure balık olayından bahsetmesen gitmek isteyince bile yorum yapmayıp sessiz kalsan belki senden birseyler duymayınca merak edilmiyor onemsenmiyor hissine kapılırda azaltır bu gitmelerini

Kayınvalidene şikayet et :)

Seni en iyi O anlar.
En azından kayınpederin kulağını çeker.

hiç kayınvalidenin anlicağını sanmıyorum.kırk yıllık düzeni sen mi bozacan diye birde üstüne yürür.

sigarayla balığı niye bir tutturuyorsun ki????o seni bırakıp dışarı çıkıyor.sende onun yaptığı gibi yap.ben şuraya gidicem böyle yapıcam de.maksat senin evde olmadığını başka yerde olduğunu bilsin.sigara muhabbetini derse sende çok sevdiği birşeyi "yeme yada içme "de.

baktın bu da tutumadı.gıcık olduğu biri varsa.onunla görüşücem de yada iş arkadaşlarımla buluşucam de.

Back