Eşimin babası

zeynepdamlacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
310
-256
48
29
Yeni katıldım sırf farklı insanlardan fikir almak ıcın 2 senelık evlıyım 1 yasında kızım var ve 4 aylık hamıleyım evlendıgım gunden berı huzurum yok başlarda esım cok üstüme gelır şiddet uygulardı yavas yavas o düzeldi derken babasının gecen gun söylediklerinden beridir huzurum tamamen gıttı benden evlendıgım ilk hafta altınlarımı zorla aldılar 2 senedır hiçbirşey gormedım onlardan hep alttan alttan laf sokarlardı evlerıne gıttıgımde hıc bısey yapmadıgım halde yanımda hıcbır konu konusmaz benden çekinmezlerdı.sezaryen oldum annesı mısafır gıbı evımde oturup hıcbısey yapmıyordu yinede hıcbısey söylemedim onlara bılseydım böyle ınsanlara gelırmıydım gecen gun babası evımıze geldı bende yemek hazırlamak ıcın mutfağa gıttım ıcerı meyve getırdım durduk yerde bana sen baska insanlar gıbı değilsin suratsızsın dedı 26 yasındayım hıcbır ınsanoglu bana böylesın dememıstır guleryuzlulugumle bılırler benı bende dayanamadım neden suratsızım ıkı senedir her hafta sıze gelen ben sızı soran ben hamile olduğum halde benımle ilgilenmeyen torununuzu sormayan sız bana hıc bısey vermeyip altınımı alan ıkıdebır laf sokan sız dedim adam yerınden kalkıp bana o...pu demezmı esımın yanında esımde delırdı ve kovdu evden daha oncede evımı ayırmak ıstıyorum dedıgımde bana gıt babanın evıne bıze yaramazsın demıstı onu unutamadan sımdıde bu anneme anlattım herşeyi halada bana olsun konus bısey olmaz dıyo nasıl konusabılırım ya hangi yuzle esıme bıdaha cenazesıne bıle gıtmem dedım ve gıtmemde. Annesı o gunden berı evımıze dahı ugramadı bunlar nasıl ınsanlar ben mı suçluyum en zoruma gıdende annemın hala onlarla konus demesı sız olsanız naparsınız

Ne annenle ne de eş ailesiyle görüşme. Bu insanlardaki hoşnutsuzluk ne olacak merak ediyorum neye göre kime göre biz kendilerinden çok mu memnunuz terbiyesiz insan. En azından içindekileri söylemişsin iyi yapmışsın.

Yani bacim 2 senelik evliyim diyorsun, evlendigim gunden beri huzurum yok, esim siddet uygulardi diyorsun ama 2 senedir hep dogurmussun. annen senin bosanmayacagini ve siddete katlanacagini biliyor ki konus diyor bence. annen konusma dese bu adami bosayacak misin? 2. bebegini de saglikla kucagina al sonra otur bir soluklan, dusun. 2 senede 2 cocuk, siddet, hakaret biraz yavas git.

Şöyle adama 2.çocuğu yaparak aile planlaması için baya geç kalmışsınız. Eşiniz size nasıl davranıyorsa, ailesi de size o davranışı reva görüyor. Çok normal bu.

Aılemın ıstegıyle evlendım esım şuan yaptıklarından pişman suan duzelmıs

Şöyle adama 2.çocuğu yaparak aile planlaması için baya geç kalmışsınız. Eşiniz size nasıl davranıyorsa, ailesi de size o davranışı reva görüyor. Çok normal bu.
Esımın onceden yaptıgı hıcbıseyı ne kendı aıleme nede onun aılesıne soyledım kımse bilmiyor ama suan düzelmiş

Aılemın ıstegıyle evlendım esım şuan yaptıklarından pişman suan duzelmıs

Iyi o zaman Allah 3.cocugu nasip etsin ne diyelim. Sen simdi canim kociskom benim yanimda saniyorsun ya o is oyle degil. Senin o duzelmis kociskon musade etmese kimse senin altinlarini da alamazdi, sana dil uzatmaya da cesaret edemezdi. Senin o kociskon sana siddet uygularken kp.in ne demesini bekliyordun? Siddete bile katlandi benim aslan gelinim nasil da gogus gerdi 2.cocuga hamile diye seni alkislamasini bekliyorsan bunlar cok pembik hayaller olmaz mi ne dersin?

Pembe hayallerde yasamayacak kadar sıkıntım var emın olun

Esımın onceden yaptıgı hıcbıseyı ne kendı aıleme nede onun aılesıne soyledım kımse bilmiyor ama suan düzelmiş
Bilmese nolur. Adam şimdiye kadar kimsenin önünde durmamış, gelene geçene ezdirmiş. Allah' tan ar namus bilirmiş, babası sana o..dediğinde tepki göstermiş. Merak etme daha namusuna laf gelmez. Ama her türlü kötü davranışları devam eder. Onlara bir tepkisi yok eşinin nasılsa.

Suan oda konuşmuyor onlarla ama zaten yaptıklarını unutmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…