- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 31
-
- Konu Sahibi Denizkizi2425
Aslında bi ara bizde film izleyerek vakit geciriyorduk ama bilgisayarda bozuldu hiçbirsey yapamıyoruz.. Tv yi bazı sebeplerden dolayı alamadıkEvde tv niye yok? Biz de ilk evlendiğimizde tv almamıştık paramız yetmediği için ama bir şekilde vakit geçiyordu bilgisayardan film açarak filan. Böyle öneriler sunsan akşama şu filmi izleyelim gibi, sinemaya gidelim gibi..
İşten cıktıktan sonra yemek yiyoruz braz oturuyoruz sonra cıkıyor .. Evde gercekten yapcak bsy yok ama böyle ayrı takılmakta bana göre değil.. Eşimin parasını bana harcaması konusunda sıkıntım yok .. O anlamda çok cömert artık eskisi gbi bni de kısıtlamıyor bnde çıkıyorum ama baskalaryla daha iyi vakit gecryoruz galiba..Geçmiş olsun hastalığınız ne?
Eşinizin haftada iki kere bile arkadaşlarına ayırması çok ki siz hergün onlarla diyorsunuz
Evliliğiniz kesinlikle sağlam değil
Eşiniz bencil biri evlendiğini fark edememiş sürekli kendi istediği olsun istiyor ve üzerinizde baskı kurmaya çalışıyor
Sakın çocuk yapmayın
Eşiniz evlendiğinin bir yuvası olduğunun zamanını parasını karısına çocuğuna harcaması gerektiğinin farkına varmalı
Karısıyla gezip tozmalı bir erkek kadını evde bırakıp gezmek ne demek?
Bekar sanıyor hala kendini
Eşinizle ciddi bir konuşma yapın bu böyle devam etmez kendine çeki düzen ver diyin
Ve hatta evlilik terapisti aile danışmanına falan gidin mutlaka
Olmuyorsa zorlamayın evlilik bu değildir kesinlikle vaktinizi harcamayın bu adama
Bence bu cok basit bi soru yaya arkadaşların ya ben de.
arkadaşlarım derse zaten seni sevmiyordur.
Beraber aktivite yapınİşten cıktıktan sonra yemek yiyoruz braz oturuyoruz sonra cıkıyor .. Evde gercekten yapcak bsy yok ama böyle ayrı takılmakta bana göre değil.. Eşimin parasını bana harcaması konusunda sıkıntım yok .. O anlamda çok cömert artık eskisi gbi bni de kısıtlamıyor bnde çıkıyorum ama baskalaryla daha iyi vakit gecryoruz galiba..
Genelde sadece cay içiyorlarmis..bu saydığınız inkanlardan sadece cafe var o da her zaman olmuyor.. Arabayı bahane edyorBeraber aktivite yapın
Sinemaya gidin gezin yürüyüş yapın akşamları
Cafeye gidin çay kahve için
Kurslara gidin çocukta Yok
Eğlenceli vakit geçirin film alın Mısır patlatın evde
Eşiniz dışarıda arkadaşlarıyla para harcıyordur illa ki onu demek istedim ne gerek var ki
Mutlaka evlilik terapistine gidin
değil. adam seni hastalık dert sahibi etmiş. yine de arkadaşları ile eğlence peşinde. seni düşünen yok.Bence bu cok basit bi soru ya
Eşinizle konuşmaktan yardım almaktan başka çareniz YokGenelde sadece cay içiyorlarmis..bu saydığınız inkanlardan sadece cafe var o da her zaman olmuyor.. Arabayı bahane edyor
Katılıyorumdeğil. adam seni hastalık dert sahibi etmiş. yine de arkadaşları ile eğlence peşinde. seni düşünen yok.
Bilgisayar varken hep dizi alır izlerdik zaten o da bozulunca yapacak hiçbirsey kalmadı malesef.. Tv alcaz zaten yine arkadaslaryla cıkarmı bilmyorum ama artık hep endiselerim var..blgsayar varken cok cıkmyordu.. Nedense emin olamyorum ben mi cok abartyorum offf.. Bazı arkadasların dediği gibi hastalığımı umırsamıyormu yoksa ..? Ama eskiye göre daha farklı.. Kızıcagı seylere fazla üstelemiyor..daha hassas davranıyor ilgileniyor.. Birde arkadasımla takldığımı bildiği içn bu rahatlkla daha sık cıkmaya basladı.. Adam 30 yasında ben bunu bu saatten sonra nasl değistireyim kararları fikirleri sabit.. Gercekten 1 sene içinde direnmedim ne kıyametler kopru ama şu an tam bsyler ogurdu derken hastalk cıktı karsıma offffhaftada bir iki gün tamam da hergün hergün, niye evlenmiş o zaman
tv sorunlarınızı çözecekse alın, paralı kanallara üye olun netflix mesela aylık 16 lira bişey her gün dizi takip edin
yani ev çok sıkıcı diyorsunda millet evde ne yapıyor sanıyorsun yani, millette tv pc başında, napıcaksın ki zaten, kutu oyunları falan alın olmadı trivial pursuit falan, evli arkadaşları varsa gidip gelin, yürüyüş yapın akşamları vs vs
O kadar cok denedim ki konusmayıda denedim tartısmayı da ama hep kendine bir kılıf bulup kendi bildiğini okuyor.. Bu saatten sonra bnde kendmi düşünüyorumEşinizle konuşmaktan yardım almaktan başka çareniz Yok
Net tavrınızı koymalısınız yoksa daha çok hastalık dert sahibi olursunuz
Ayrıca sadece çay kahve içseler bile hergün para mı dayanır ona.. o çay kahveyi sizle içsin allah aşkına ergen gibi ne o öyle sürekli arkadaş
O kadar cok rest cektimki basta ama olmadı bırakmadı huyundanda vazgecmiyor daha ne yapayım bosladım herseyi bıktımErkek erkege mi cikiyorlar ? Arkadaslari evli ise onlari eve misafir edin yemege alin sonrasinda disari caya cikin.
Hafta da 2 -3 kere cagirmaya bakin kalan gunlere birlikte plan yapmaya tesvik edin. Tabiri caizse biraz pohpohlayin yoruluyosun ama benimlede guzel vakit gecirmek icin dikkat ediyorsun falan bu acayip hoslarina gider erkeklerin. Sonra icsellestiriyor bu davrnlari.
Bir sure boyle giderken eve cagirdiniz misafirleri haftada 1 e indirirsin planlariniz artar.
Ha bide arada erkek erkege cikmasina izin ver ama belli araliklarla oyle haftada degil. Tabi oturup rahatsiz oldunu o yokken evde simildini soyle.
Bizde ise yaradi artik yalniz cikmayi birakti bile. Arkdas gorusurken bile esli progrm yapiyor. 4.yilimiz. Zaman ve emek vermek gerek. Rest cekmek pek ise yaramaz.