ya bir yuvayı yıkmak vicdan işidir, adam düşünmeli aldatmadan önce ailesini adam kendi ailesini karısını bebeğini düşünmüyorsa elalem ne yapsın??kadının dul bekar olması dünya güzeli olması farketmez ne güzeller vardır evli ve çirkinle aldatılır olay kadının dul olması değil güzel olması da değil bence o kadından çok ailenin ferdi olan baba düşünmeli durumu düşünecek kişi en başta o,hatalı olan da o yani hatanın çoğu adamda.
bi de şu da var birşey yoksa da adamda durduk yere bi değişme vardır eeee bunun nedeni ya piskolojik problem ya da kadındadır hata,ben de onu diyorum işte uzaktan bi bak kendine ben ne yapıyorum neydim ne oldum ne olacağım de kendini baştan yarat derler ta hani işte öyle yap bakımlı ol çekici ol eşinin kalbine git aile sıcaklığı ver sahip çık eşine diyorum ya adamın sorunları olabilir anlatamıyo olabilir önce bi mutlu etmeye çalış bakarsın sorun başkadır açılır adam,belki de evliliğini kurtarmış olursun ıvır zıvırla uğraşmadan üstelik 2. baharı yaşarsınız,evlilik budur ya önce kurtarmaya çalışırsın bunu hissetirmeden kurnazca davranarak,sonra da eşte değişme olmuyo mu açılmıyo mu hala mutsuz mu ediyo hala aldatma gibi düşünceler içinde mi bırakıyo seni , işte o zaman şüphelen ve araştır olayı ortaya çıkarmaya koyul çıkarsa zaten ağır basit bir kadın olmadan tekmeyi bas çünkü sen elinden geleni yapmış oluyorsun zaten taaa en başından tatlım,sonra o zaten hatasını anlar inan kaçan kovalanır sonra burnunu sürtüp affeder misin ne yaparsın bilmem ama bu böyle tatlım.