eşimin 9yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı yaklaşık 2yılönce eşime cvpsız çağrılar bırakıyormuş eşimde acaba kim diye aradığında da cebini açmıyormuş. sonra '9yıl öncesi sana kimi hatırlatıyor diye msjlar gelmeye başladı ama eşim hepsini bana gösteriyordu bu kim olabilir diye hatta farklı no olsun diye benim numaramdan bile aradık. sonra bişekilde kim olduğunu öğrendik ve bize ''evlendiğini bilmiyordum bir daha aramam dedi. ne varki ben doğuma memleketime gittiğimde eşimi yine aramış ağlamış zırlamış ((ayrılma nedenleri eşimi nişanlısının 1-2kişiyle aldatması)) seni seviyorum seni çok özledim vb.
eşim bunları bana sonradan anlattı. ama br süre sonra ben doğum yaptıktan sonra kadın beni rahatsız etmeye başladı ((birda bu kadın ilköğretim öğretmeni)) eşin beni seviyor sen ayrıl ki oda rahatça bana dönebilsin falan diye zırvaladı. bnede eşime anlattım. arada bir sürü olaqylar daha oldu. ve biz bu kadının nerede görev yaptığını öğrendik. çalıştığa okulu aradık mdr bize bu kadının daha öncede aynı şeyi öğrenci velilerine yaptığını anlattı ve gerekeni yapacaklarını söyledi. öğrendik bu çalıştığı okuldan bir köy okuluna sürülmüş. kızım 22aylık oldu 2 ay öncesine kadar hala arıyordu ama eşimden yüz bulmayınca artık aramayı kesti. birde öyle ahlaksız ki eşime duygu sömrüsü yapıyor ((bneim dinlediğimi bilmeden)) ''ne olur bak senin yüzünden sürüldüm adım çıktı eşinden ayrıl benle evlen sonra eşinle tekrar evlenirisniz ''
iş erkekte biter. erkek böyle durumlarda yüz vermezse karşı taraf istediği kadar sırnaşsın birşey elde edemez.
arkadaşlar benim düşüncem o kadının ve sedefin kocası çok güzel bi senaryo yazdılar güzel bi oyun sergiliyolar madem böyle bişey vardı kocan istemiyomuşta bu kadın kocanı ayartmaya çalışıyomuş kocan bunu zamanında sana gelip anlatması ve o kadını bulunduğu şirketten attırması ve yada başka bi yere tain vermesi gerekirdi kocanda meilli ki bu konuyu hiç sana açmamış kendince bişeyler yapmış güya bence çok yanlış kadın olsun erkek olsun böyle bişey olduğunda en baştan herşeyi karısına veya kocasına anlatmalı ben bu kadından hoşlanmadım bak bana böyle msjlar çekti beni ayartmaya çalışıyo işte bide tehdit msjları atıyo üzerine deyipte o msjları göstermeliydi sonrada sana da karıcım bu kadını şirketten uzaklaştırıcam bak gördün ailemizin düzenini bozuyo seninde böyle biri ile arkadaşlık kurmanı istemiyorum deyip olaya el koymalıydı bence arkdaşım şu bir gerçekki senin kocanın gözü dışarda artık ne yaparsan yap bu adam iflah olmaz o çoktan tadını almış o yolun yolcusu kimse görmedim ben o yollardan dönen allah iyi yapsın sonunuzu bence onlar halen birlikte sadece kısa bi süreç verdiler birbirlerine zaman ortalık biraz durulsun diye bakıyolar sadece akıllardaki acaba sorusunu kafandan sildirmek için böyle bişeyi sana oynuyolar ikiside güzel bi oyuncu ben senin yerinde olsam kocana sana bi tek şekilde inanırım deyip bu evi burdan taşıcaz işyerine yakın bi yere ve sonrada isteyeceğin tek bişey varki tlf nosunu hiç tereddütsüz sana verecek yani onun telefonunu sen kullancaksın bundan sonra kendine yeni tel aldığındada dökümlerini verecek sana her ay ve kredi kartları ekstresinide verecek yani madem boşanmayda gücün yok ben eşine bu şartları koy derim neyse çok konuştum allah yardımcın olsun canımha şunuda unuttum şartlarının içinde olması gereken o kadınıda direk müdürü kimse ona şikayet etmeli ve attırmalı yada başka bi şirkete vermelerini istemendir 1 ev taşıncak 2 kadın o şirketten uzaklaştırlacak 3. kredi kardı ekstreleri sana verilcek 4. şimdiki telefon nosunu senin kullanman ve yeni alacağı tlf nosununda dökümleri her ay sana getircek bence işe bunlardan başlamalısın..
arkadaslar sedef birsey yapamaz suanda!
Nedenmi cünkü okadar agir bir yükü tek basina omuzlayamaz,aile fertleri yaninda olsa belki bir ihtimal kizini alir ceker kapiyi cikar..ama su sartlarda sedef birsey yapamaz..sizde evlisiniz,sizinde basiniza ya geldi yada gelecek,yada hic gelmedi(umarimda gelmez),yani demem o ki ona yapici yorumlar yapalim,birak ayril,def et bilmem ne yap gibi laflari yaparken,de onun ruh halini düsünelim..benim fikrimce biraz esinden uzak kalsin,biraz kafasini toplasin cünkü sedefin kafasi okudugum kadari ile okadar doluki,saglikli kararlar alamayacak...aldatilmanin acisini suanda bilmem tatmadim ve bu konuda ona nekadar yardimci olurum bilemem...
Biz en iyisi onun kafasi yerine gelene kadar yaninda olalim..biliyorum yaninda olmamiz bile ona cok cok yetercek ve kafasini toparlayacaktir..
Arkadaslar Sedef birsey yapamaz suanda!Nedenmi cünkü okadar agir bir yükü tek basina omuzlayamaz,aile fertleri yaninda olsa belki bir ihtimal Kizini alir ceker kapiyi cikar..Ama su sartlarda Sedef birsey yapamaz..Sizde evlisiniz,sizinde basiniza ya geldi yada gelecek,yada hic gelmedi(umarimda gelmez),yani demem o ki ona yapici yorumlar yapalim,birak ayril,def et bilmem ne yap gibi laflari yaparken,de onun ruh halini düsünelim..Benim fikrimce biraz esinden uzak kalsin,biraz kafasini toplasin cünkü Sedefin kafasi okudugum kadari ile okadar doluki,saglikli kararlar alamayacak...Aldatilmanin acisini suanda bilmem tatmadim ve bu konuda ona nekadar yardimci olurum bilemem...
Biz en iyisi onun kafasi yerine gelene kadar yaninda olalim..Biliyorum yaninda olmamiz bile ona cok cok yetercek ve kafasini toparlayacaktir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?