arkadaşım güsel bir kadın demişsin başlarda.düşün hem güzel hem yanlız yaşıyo hemde boşanmış bir kadın.ve eşin sana benim peşimi bırakmıyo deyip duruyo.madem öyle bir şey var akıllı ve kendinden emin bir adam tutar o arkadaşın olacak kadını kolundan eve getirir ve senle yüzleştirir. ne demek aynı şubeye aldırmak.seni neden işe sokmuyoda o kadını sokuyo.eşin yalan söylüyo bence ayrıca sende okadar kolay inanıyorsun ki.inan çocuğa anlatsam inanmaz.ne yapmışlarsa Allaha havale et ve en önemlisi gururunu ezdirme o iki insan müsvettesine..yasal hakların var senin.gidenin ardından el salla...
Hadi eşiniz uydurdu bu senaryoyu da siz nasıl inandınız yok kocamın peşindeymiş de yok bilmem ne....
kusura bakmayın ama arkadaslar ben bu konularda büyük konuşurum böylesine inanan dahası inanmak isteyenler daha cok aldatılır ..
ben kocam adı altında sahte bir limana sıgınacagıma üç kuruşla yetinir babamdan kalan evime dönerdim ölürdüm de o adamın yatagına girmez evinde durmazdım ...
pardon ama çok sert konuşmuşsunuz profilinizde bekar olduğunuz yazıyor sedefi anlamanızı bekleyemem sizden çünkü yıllardır nerdeyse çocukluğundan beri aynı insanla beraber ve küçücük bir yavrusu var karar verirken sadece kendisini düşünemez konuşurken çeker giderim demek kolay ama hayatın içindeyken bu kadar cesaretli olamazsınız bence sedefin şartlarında
bence bumlar ağız birliği yapıyorlar
sen sen ol inanma
x arkadaşına bir mesaj çek bakalım kocana söyleyecek mi
o zaman anlarsın hala beraber olup olmadıklarını
beraberlerse kocana senin çektiğin mesajı söyleyecektir
mesaj çektiğin gün kocanı gözlenle bakalım davranışları nasıl olacak
o zaman görüşüp hala muhabbetleri devam ediyor mu anlarsın
yakalanan adam 'kadın pesımı bırakmıyor'
yakalanan kadın' kocan pesımı bırakmıyor'der
ama yasanan olay resmen anlasmalı konusma bence ınanmıs gıbı yap el altından takıp et ve savcılıga basvur butun telefon gırıs cıkıslarını ıncele..
onların anlattıklarına ınanma sen kendıne ıspatla olayı..
bısey yokta dogruysa dedıklerı ne ala
ama degılse en azından ona gore onune bakarsın..
allah yardımcın olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?