- 14 Ekim 2015
- 122
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
Gece gece evli ciftin kapisina gelmeyi birakin bekar birisine bile gidilmez.Merhabalar
1 yıllık bir evliliğim var. Eşim başka şehirden benim olduğum şehire yerleşti. Burada bir tek ben ve benim ailemi tanıyor. Arkadaş çevresi henüz oluşmadı. 4 ay önce yeni bir işe girdi. İş yerinden bir arkadaş edindi. Pek kafa yapıları uymasa da sık sık görüşmek zorunda kalıyor.
Şöyle ki çocuk çok patavatsız. Hayatı çok boş yaşıyor.
Sürekli bizimle birlikte takılmak istiyor. Hergün eşimi bir yerlere çağırıyor günde 4-5 kez arıyor. Eşim her seferinde rahatsız olduğunu belirtiyor ama kendisi anlamamakta ısrarcı.
Gece 11-12 demeden arayıp burdayız hadi gelsene diyor. Eşim açık açık bu saatte ne arıyorsun gelmem ben dedikçe tamam be diyor, ertesi gün yine arıyor. Sosyal hesaplardan yer bildirimimizi görse arayıp bende geliyorum bekleyin diyor. 30 yaşında adam anlamıyor desem salak değil, küçük değil. Bugün artık son yaptığı iyice beni gerdi.
Gece saat 11 de mesaj atmış kapıdayım aç diye. Allahtan evde değildik yoksa ciddi anlamda tartışmaya girecektim. Eşim aradı dışardayım müsait değilim dedi. Pazartesi yüz yüze konuşucam diyor ama çocuk bela oldu başımıza. İyice yalnız kalacak iş yerinden konuşacak kimse yok diye arkadaşlığını da kesmek istemiyor ama artık evliliğimizi rahatsız etmeye başladı. Tartışma çıkıyor bu çocuk yüzünden.
Ne yapmam lazım ? Bitir görüşme de diyemiyorum.
Çok anlayacak bir tip değil. Tamam kardeşimm yaaa der yarın yine arar. Anlasa o kadar bozmada anlardı. Sevmedim zaten içim almadı adamı bakalım ne çıkacak altındanSiz karışmayın Eşiniz durumu anlatsın eve falan gelme bi de iki de bir çağırma ben senin hayatına uyamam arkadaş desin anlamazsa ters ters bakın gördüğünüz de valla bu zamanda yeni arkadaşlıkların samimiyetne güvenilmez bir sürü çeşit çeşit insan var evinize almayın iyice tanımadan
E boş gezen. Dolaşıyorlarmış uğrayasaı gelmiş.bu çocuğa yüz verirseniz evden çıkartamazsınız ben söyleyim .
o saatte niye gelmiş ? bir sebebi olmalı ?
O zaman Eşiniz de yüz veriyor olabilir mi onaÇok anlayacak bir tip değil. Tamam kardeşimm yaaa der yarın yine arar. Anlasa o kadar bozmada anlardı. Sevmedim zaten içim almadı adamı bakalım ne çıkacak altından
Eşimin çok bekar arkadaşı vardı ama hiçbiri bu kadar rahatsız edici olmadı. Bana da tam böyle geliyor. Sanki kendi tarafuna çekmek istiyor aklını çelmek istiyor gibi. Ben bunu söyleyince olay inada biniyor tabi. Ama gerçekten can sıkıcı bir durum.Öyle tiplerden bende hoslanmam benim esiminde var öyle arkadası eve falan gelmez sadece arar gece 11 lerde mesaj atar bekar o da bizde bu yuzden esimle tartisiyoruz her gun her gunde aramaz ama bende hoslanmiyorum sanki boyle tipler yuva bozmaya calisiyormus gibi geliyor bana.
İşyerindeki samimiyetlerini bilmiyorum. Benim gözlemlediğim kadarıyla çoğu zaman bozuyor adamı.M
O zaman Eşiniz de yüz veriyor olabilir mi ona
Ben adamla muhattap olmuyorum zaten bir iki kez gördüm sadece. Eşim inanın bozuyor ama yılışık anlayacak bir tip değil. Ya tamamen kesecek arkadaşlığını öyle anlayacak. Oda benim pek işime gelmiyorEe demek ki sizde en başından gevşek davranmışsınız ki oda yüz bulmuş. Kimse durduk yere gece 11 de kimsenin kapısına gitmez.
Gidersede bi höst deyin yani.
Siz derken eşiniz çok yüz wermiş anlamında söylediM.Ben adamla muhattap olmuyorum zaten bir iki kez gördüm sadece. Eşim inanın bozuyor ama yılışık anlayacak bir tip değil. Ya tamamen kesecek arkadaşlığını öyle anlayacak. Oda benim pek işime gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?