- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.595
-
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
Bana çok ters. Ne isterim ne de istenmesini doğru bulurum. Arabam varsa vardır yoksa da yoktur ona göre baika çaresine bakarım. İnsnaların, bu rahatlığını anlayamıyorum. Bence alıştırmayınİkimiz de çalışıyoruz. Bir tane arabamız vardı. Yakın bir zamanda bana da küçük bir araç aldık. Aldığımız araç eşimin arkadaşının tanıdığı. Araçtaki kusurları söylememişlerdi. Biz deneye yanıla bulduk. Tamir ettirdik neyse. Sonra yine aynı arkadaşı eşimin arabasını istemiş kullanmak için hastane işleri varmış. Ben şu an izindeyim. Eşim de benim aracımı kullanıyor. İki arabaları var bir araba boşta diye düşünüyor sanırım arkadaşı. Arabayı arkadaşına aldık sanki. Hem aldığımız arabaki kusurları söylemedikleri için hem de bizim arabamızı kullandığı için sinir oluyorum eşim de bir şey demiyor.
4 gün olmuş dahada araba gelmemişİkimiz de çalışıyoruz. Bir tane arabamız vardı. Yakın bir zamanda bana da küçük bir araç aldık. Aldığımız araç eşimin arkadaşının tanıdığı. Araçtaki kusurları söylememişlerdi. Biz deneye yanıla bulduk. Tamir ettirdik neyse. Sonra yine aynı arkadaşı eşimin arabasını istemiş kullanmak için hastane işleri varmış. Ben şu an izindeyim. Eşim de benim aracımı kullanıyor. İki arabaları var bir araba boşta diye düşünüyor sanırım arkadaşı. Arabayı arkadaşına aldık sanki. Hem aldığımız arabaki kusurları söylemedikleri için hem de bizim arabamızı kullandığı için sinir oluyorum eşim de bir şey demiyor.
Bu ne demek?Aldığımız araç eşimin arkadaşının tanıdığı.
Tanıdıktan aldık yaniBu ne demek?
Ay bu cogu erkeklerin elalemi mutlu etme calismalari beni deli edecek. Siz bisey isteseniz kirk dereden de su getirir ha. Kasko ile korkutun. Eger bir kaza olursa ancak ruhsat sahibi ve esi kullaniyor ise karsilar. Arkadasim ev arkadasinin arabasini carpmisti tum hasari cebinden odedi cunku karsi taraf coktan polis cagirmisti ve zabit tutuldu. Kasko fiyatlari uZaya vardi kaza olsa cebinden odeyecek mi deyin. Ya da arabayla ailenizin yanina gidin. Elin adami binecegine siz binin. Milletin su yuzsuzlugu de takdire sayan yani. Esim mesela asla vermez verip uykum kacacagina ve yine bi sekilde kotu olacagima vermiyim de kotu olayim ama rahat uyuyayim der.İkimiz de çalışıyoruz. Bir tane arabamız vardı. Yakın bir zamanda bana da küçük bir araç aldık. Aldığımız araç eşimin arkadaşının tanıdığı. Araçtaki kusurları söylememişlerdi. Biz deneye yanıla bulduk. Tamir ettirdik neyse. Sonra yine aynı arkadaşı eşimin arabasını istemiş kullanmak için hastane işleri varmış. Ben şu an izindeyim. Eşim de benim aracımı kullanıyor. İki arabaları var bir araba boşta diye düşünüyor sanırım arkadaşı. Arabayı arkadaşına aldık sanki. Hem aldığımız arabaki kusurları söylemedikleri için hem de bizim arabamızı kullandığı için sinir oluyorum eşim de bir şey demiyor.
Eşin baya saf gibi bir adam sanırım adgHjakkArkadaşı aldı dört gün falan oldu