Eşimin annesiyle bitmeyen telefon görüşmeleri:(((

eski günlerimi hatirladim fena oldum, arkadasim ya kaynanayla "yasamayi" kabul edeceksin yada bosanacaksiniz.
Biliyorum agir oldu biraz ama isin özü bu. Benim eski esim de günde 20 kere anasini arardi, ben onu arayinca da beni bunaltiorsun arama derdi. Bunlar ruh hastasi, analarina laf söyleme de ne yaparsan yap canim.
Tek diyebilecegim, iyilikle dene. Ama sonuc alman ya cok zaman alir yada hicbir ise yaramaz.
Allah yardimcin olsun canim.

eşinin arama zamanı saçma olmuş... yemekte yemek yenir, telefonla konuşulmaz. acil olur açarsın kısa kesersin de.. öle saatlerce konuşulmaz.

ama normal zamanda ailesini aramasını eleştirmeniz saçma geldi doğrusunu söylemek gerekirse... özlüyordur vs... gün içinde şu kadar görüşmüş, görüşsün ne olacak ki.... zaten eşinizi doldurmak için yapıyorsa her şekilde başarır bunu... bunları dert etmenizde eşinizle aranızdaki sorunlara bağladım ben....

bende, eşimde, annesini, yada kardeşini neden çok aradın demeyiz... istediği kadar konuşsun... zamanını doğru seçtikten sonra fark etmez....

birşey daha ekliyeyim. yazdıklarım yanlış anlaşılmasın. eşi hanımıyla ilgilenmez lak lak telefonda çene çalar, işte buna tepki koyulmasında haklısınız.... ben olsamda kızardım...

Bazı kadınlar erkeklerin ailesiyle görüşmesini büyütür sorun haline getirir ya başlığınızı okuduğumda bunlardan biri sandım.
Eşiniz fazlasıyla abarmış, hatta saygı sınırını zorlamış.
..

Eşinizle bu konuda mutlaka konuşmuşsunuzdur. Cevabı ne oluyor size ?
Her zaman mı böyleydi, yoksa son zamanlarda mı böyle olmaya başladı ?

Ben bayan oldugum halde sık sık telefon konusmaları yapmam aynı zamanda sevmemde, arkadaslarımla bile sık sık konusmayız eskiden farklıydı arasırdık, birseyler anlatırdık simdi yeri geliyor 1 ay sesini duymuyorum herkes isinde gücünde, bana tuhaf gelen bir erkek her gün hadi her günü gectim günde 3 defa, 4 defa annesiyle ne konusur? hadi konussunlar yemek masasında bekletecek kadar acil, özel? O kadar sık konusacak ne buluyorlar anlamadım?

İsin tuhafı, kendisi sizi hiiic düsünmeden bekletiyor siz ablanızı arayıp konusunca yüzü düsüyor niye suratını asıyor ki, aynısını kendiside yapıyor zaten hemde sizin defalarca uyarmanıza ragmen!

Son düzenleme:
bu erkekler evlendiklerinde mi anneci oluyorlar demişsin ya gerçekten haklısın arkadaşım.benim eşimle nişanlılık doneminde annesinin adını duymazdım ağzında ayrı şehirlerde yaşıyorlardı.aa bi evlendik annem de annem diye tutturmaya başladı..benim kaynanamda zırt pırt arar ,uyuyoruz yada yemek yiyoruz deriz kapatayım sonra arayım demez konuşur da konuşur..ama ben annemle eşim geldiğinde msjlaşmam bile..eilk evlendiğimizde annem arıyor diye tartışmıştık bende uygun bir dille anneme eşim geldiğinde çok sık konuşmayalm falan demiştim sırf huzurumz kaçmasın diye o gün bugündur annem akşamları aramaz saygısından,anlayışından ama iş onun ailesine gelince değişiyor tabi..onların ki ana bizimkiler değil...

bilmiyorum canım erkekler değişken yapıya sahipler..benim eşim dışarı çıktığın da beni de arar yani konuşur falan ama annesiyle çok aşırı konuşuyor hani allah korusun annesine birşey olsa nasıl yapacak bilmiyorum:44:

merhabalar ben normal zamanda ailesini aramasını asla eleştirmedim arama boyutu anormal bir şekilde olursa eleştiririm günün her saati aranmaz!yemekte yatakta ne bilim her an her saat olması sıkıcı oluyor zaten en son yemek masasında konuşması saatlerce beni daha çok bunalttı...

tam net konuştum sayılmaz açıkçası çünkü konuşursam mutlaka sonuç tartışma olacaktr!!ama arasıra laf çarptırdım ve cevabı genellikle kaçışlar yönünde oluyor yani mantıklı bir açıklaması yok..hep böyleydi ama flört ederken böyle değildi...evlendikten sonra çoğunluk böyle oldu..

aha işte bak ben erkek oldum heyt=) çok guldum dogrusu ...yorumuna bayıldım canım ...benimde eşim aynıydı zamanla dengeyi kurdu...çoookk haklısın umursamaz
olmak lazım..

canım sana büyük tavsiyesi,
çok haklısın. hiç normal bir durum değil.
böyle bir durumda tartışmak, eşeltirmek, tavır yapmak, misilleme yapmak hatta konu hakkında konuşmak bile yapacağın en büyük hata olur.
annesini aramasının sebebi, annesinin aranmak istiyor olması.
aramazsa, oğluna suçluluk duygusu aşılamış.
kayınpeder hayatta değil sanırım.
sen evlendin, ben yalnız ve boynu bükük kaldım, tezgahı yapıyordur.
senin olmadığın zamanlardaki konuşmalarında seni soruyorsur.
aman karın kıskanır beni arıyorsun diye, onun yanında arama istersen, benim yüzümden aranız bozulmasın,
seninki de yok canım daha neler deyip bunu ispatlamak için daha çok arıyordur.
unutma karşında iki kere bu olayı tecrübe etmiş bir kaynana var.
oyuna sakın gelme.
o şimdi eski gelinlere yaptığı ve başarılı olduğu taktikleri sana uyguluyor.
hiç bir sorun yokmuş gibi davran. sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…