Esimin annesiyle asiri ilgisi ve beni umursamamasi

Nefret edilmeyecek gibi değil. Napıyor kayınvalide evde? İş güç te yapıyordur? Siz mi hizmet ediyorsunuz?

Böyle annelere rahim alt beyin
Böyle erkeklere de çocuk alt beyinli diyor bir doktor.
Anne o erkeği bireysellestiremedi ortada birbirlerine bağımlı anne çocuk kaldı ahirette de bunun hakkını umarım öderler o çok bilmiş aslinda beceriksiz anneler.

Evdeki hiç bir ilişki normal değil nasıl sadece siz kabahatli olabilesiniz!
Baba babalığını noksan yapıyor, babaanne fettan anne bitap çocuklarınız da çareyi sizde bulmuşlar ki size düşkünler..
Akıllısınız siz farklı bir yöntem yol deneyip istediğinizi almalısınız ya da ana oğul bırakıp gideceksiniz !

Aslında 3 çocuğu bırakıp çekip gideceksin. Kayınvalide baksın. O zaman oğlu ile bu kadar mutlu olabilecekler mi bakalım. Sonra anlarlar kıymetini.
Anlatmak istedigini anladim canim ama onu asla yapamam. Cocuklarim zaten bana duskun, gecen sene kardesimin dugunune memlekete gittim bir ayligina, bana inat esim cocuklarimi goturmeme musade etmedi. Inat sebebi de annesiyle aramiz bozuldu yine ama annesi kendi memleketindeydi. Cocuklarim nasil uzuldu ben gidince anlatamam,buyuk kizim odasina kapandi her gun agladi. Kendimi hic anlatmiyorum. Onlara soz verdim bir daha onlari birakip gitmiycem diye. Cocuklarim bunu kaldiramaz. Bende onlara asiri duskunum onlarsiz yapamam.

Valla ben en son aşamada boşan diyenlerdenim ama Allah korusun yerinde olsam ana oğul oturun der çıkardım çocuklarımla okurken fenalık bastı sen madem iyiyken bile fenasın gerçekten fena ol ne kaybedersin ki ezdirme kendini adam senle evli anasıyla yaşıyor bikac gun önce kv başka şehre taşındı diye eşim telde anam canım anam güzel anam dedi vicdan yapıyor biliyorum ama bir garip oldum normal durumken seni düşünemiyorum ama kendine değer ver ben öndeyim o öndeyle öbür geçmez sen o evin hanımısin herkes yerini bilecek

Arkadaslar hani bana calis diyorsunuz ya evli ola ola birikim yap yapamamki. Calisirsam annem senin bakicin degil diycek cocugu krese yazdiricam mecbur, kres burda baya pahali. Ondan ilave evin aylik kredisini yarisini da sen ode diycek madem calisiyorsun biliyorum cunki bi keresinde calisicam dedim calisicaksan sende evin paralarinin bit kismini odersin dedi. Isik su parasi falan. Bana ne kalicak ordan? Zaten diplomam yok kasiyer calisarak ne kazanicamki ona da verim? Birikim yapamam bu halde. Sadece anne ogul has basa kalicak olan bana olucak sabahtan aksama ayakta kalicam

Orda üniversite okuma imkanın yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…