Eşimin annesinden bıktım 😔

esiniz sizinle gelemiyor mu?

Arkadaşlar bazıları çok önyargılı davranmış.sen başta taviz vermişsin şöyle yapmışsın vs. Diye anlatayım hemen Destek olanlara çok teşekkür ederim. Ben 2 senedir atanmak için uğraşıyorum zaten ama olmadı istediğim puan gelmedi. Ev işiydi kocanla ilgilendi olmuyor. Yani belkide yeteri vakit ayıramadığım için olmuyor. Eşime söylemiş ben güya oraya gitmiyormuşum evde napıyor sürekli demiş. Bunlarda şöyle bir zihniyet var anlatayım. Çocuk yok bunlar evde 2 kişi bu evde napıyor niye temizlik yapıyor gözüyle bakıyor. Yani cahilinde cahili kafasındalar. Ben Eylülde canıma tak etti eşimin annesini babasını görümcemde vardı hepsini karşıma alıp konuştum. Ağladım 5 parmağın üstünde 6. Sunu yaratamam ben olmayınca olmuyor niye bu kadar sürekli sürekli gündeme geliyor dedim. Kayınvalidem öyle dalaverici ki sizin buna sevinmeniz lazım bizimle ilgileniyor diye diyor. O konuşmadan sonra bana bir şey diyen olmadı ama o kadar laftan anlamaz ki mutlaka oğluna soruyordur. Ve bunlarda yok diye bir şey yok illa olması gerekir kafasında. Ben arama mesafe koyunca bu sefer oğlunun aklına giriyor . Gitsem arada bir tepeme çıkıyor. Her an birlikte olalım istiyor . Bunda ne var ki oluyor. Ben ders çalışıyorum diyordum çalışırken onu bile galeye almıyorlar çünkü atanmamı istemiyorlar. Belki galesiz olsam takıntılı biri olmasam belki buraya yazmayacağım. Branşım Türkçe bu arada. Kendi kayınvalidesinden şikayetçi ama kendisinin de gözü üstümüzde nereye gidip geldiğimizi takip eden birisi. Yani şöyle eski zihniyetle yaşadınız mı bilmiyorum benimki öyle birisi işte

Ben bana her şey müstehak deseydim sizden görüş alamzdım çok çaresiz olduğum inçin sizden fikir istedim ayrıca 2 senedir sineye çekmedim atanmak için uğraşıyorum

Bende kendi kayinvalidemden nefret ederim ve malesef altlı üstlü oturuyoruz herseyun hesabını sorarlar beni tehdit etti oğlumla aram kötü olursa benim en büyük düşmanım sensin dedi inşallah biran önce tasiniriz ben eşimi çok seviyorum oda seviyi oğlumuzda var ama böyle devam ederse iyice bizi bir birbirimizden soğutacağiz eğer onun yüzünden boşanirsam asla onu affetmem ve bende piskolojik destek almayı düşünüyorum bizi bu desteği almaya itenler Allah onları bildiği gibi yapsın soylicek sözüm yok dah a

Ben her şeyi söylediğim için gözlerinde kötüyüm bana bir şey denmiyormuş . Hemen kızıyormuşum ben.

Her kv aynı belli. Bızımkı de öyle. Ama yenı nesil onların ıstedıgı gelın tarzı degıl
Çoğu böyle gerçekten. Iyi niyetli olan, iyi kayinvalideler cok az. Ben bile 6 yıl sonra bazı şeylere rest çektim diye yeni huylarını gördüm eşimin annesinin. Yillarca sahte yuzunu gostermis bana. Devir değişti ama onlar eski dönemlerdeki gelinlerden istiyorlar. Ohoo akıllandık yeni gelin nesli olarak cok şükür

Hı hı tabi

o zaman bi an önce atanmaya çalış kpss çalış atandıktan sonra ailen arkanda olmasa da olur.

Bizimki de iyi de çok mıç mıç istiyor. Benim kv kendi kvsi ile aynı evde yıllardır. Kv si yatalak. Full evde. İstiyor ki bende hep onlarla zaman geçireyim. Ama ben açık açık dedim. Ben ev oturması kadın oturması nefret ederim. Benim evimde mevlüt yapacaktı. İstemiyorum dedim. Bir dua okunursa kendim okurum dedim. Milleti toplamayı seviyor. Ama ben hiç sevmem, yapım böyle açıkcası. Elbet düzene girecek bu durum.

Bizimki de iyi de çok mıç mıç istiyor. Benim kv kendi kvsi ile aynı evde yıllardır. Kv si yatalak. Full evde. İstiyor ki bende hep onlarla zaman geçireyim. Ama ben açık açık dedim. Ben ev oturması kadın oturması nefret ederim. Benim evimde mevlüt yapacaktı. İstemiyorum dedim. Bir dua okunursa kendim okurum dedim. Milleti toplamayı seviyor. Ama ben hiç sevmem, yapım böyle açıkcası. Elbet düzene girecek bu durum.
ha aynen işte böyle benimki de böyle Mevlüt yapacaktı herkesi toplayacaktı istemedim. Dediğiniz gibi kendim okurum yani. Kendi kayınvalidesinden rahatsız onunla altlı üstlü oturuyor ama rahatsız olduğu şeyi bana uygulamaya çalışıyor . Sürekli birlikte vakit geçirelim istiyor oda yetmezmiş gibi görümcemlede vakit geçirelim istiyor. Görümcemin çocukları var eşimi sürekli onlrla birlikte vakit geçirsin istiyor. Sinir oluyorum

Yaa onlara göre aile olunca gelın alınca kaynastırmak gerek. Mesafemi koru. İçli dışlı olma.Ben eşime Persembe gıdınce dıycem benı taksıye bindir kal burda. Sürekli özledım deyıp duruyorsun dıycem. Ya da benı de bıraksın anneme. Bu ne ya.
Dedıgım dedık ol ve hayır deyıp kestir at. Ben netim hayırsa hayırdır. Sende öyle ol. Ve yakınlarından taşın acilen

Bızımkıde aynı evde mutlu degıl. Surat asık ama benle hep mıç mıç istiyor. Yapıma ters ya.

valla esin diyemiyorsa sen diceksin kaynanan ben bu kadar sık gelip gitmek istemiyorum oglunuzu aramıssınız ama bu iyi niyet gösterisi degil bundan sonra size tek te gelmicen haberiniz olsun de bas git eger ailenin arkanda olmadıgını anlarsa esin daha fazla yuklenir caktırma aileni falan cok anlatma hatta esinle bile gitmemeye calıs kendi ailene cünkü babanın kadınlara genel tavrını evliigine bakıs acısını anlarsa destek olmadıklarını yani esin daha cok yuklenir sana bu konuda uyanık ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…