- Konu Sahibi tgcgungorr
buda benden kizlar ben evleneli 1.5 sene.olduu ama o cekmedigim kalmadii ben ilk basta birlk geldm ama hep birlik oturucaz diye degil 4-5 ay snra ayrilicaz diye geldim diger dairede kiraci vardi onun evi mutaitteydi o gidicekti o gidince biz gecicektik ilk baslarda kaynanamla cok iyiydik aradan 2 ay fln gecti tam bi cadi olduu ben o zamanlar calisiyordum esime beni kotulerken kulaklarimla duyuyordm komsulara beni kotuluyordu ama esim annesni surekli sustuyordu butun akrabalarina beni kotuluyordu o yzden kmse beni sevmiyrduu aradan 5 ay gecti ne kiracinin cikmaya niyeti var ne kaynanamin ayirmaya snra esimle knustm.oda annesiyle knustu yok ayrilmak felan diyordu bende ben birlkte oturmam beni kandirdiniz ben ayri ev istiyorm dedm esimde ayri ev istiyordu neyse bi aksam annemler oturmaya gelicekti hemde ayri eve konusucaktilar o sabah ablam aradi beni evi naptiniz ablacm fln diye bende kiraciyi cikarmiyorlar herlde kiraya gidicez dedim oda hayirlisi neyse o olsun uzulme sakin dedin aman bunu kaynanam duymuss eviii yikiyorr ugursuz geldin evimin bereketini kacirdin oglumu benden soguttun keske almasaydik bunu arayin babasini gelsin gotursn ben korkudan kendimi yatak odasina kitledm hemen annemi aradm boyle boyle diye annemde hc uzulme baban gelsn seni alsn demek istemiyormuss dedi snra bi baktm butun kardeslerini yigenlerini toplamis evde hc yoktan 10 kisi var kapilari tekmeliyorlar cik odadan sana sorucaz diye esimi aradm o isteydi annenin bana soylemdigi laf kalmadi babam geliyor ben gidiyorm dedm esim babamdan once geldi o gelnce ben odadan ciktm benm elimden tuttu ve hc utanmiyormusunuz toplanmissiniz bu kizi skistiyorsunuz Allah sizin belanizi versin bu kizin piskolojisinimi bozucaksiniz cabk bu evi terkedin dedi ve herkeso kovdu annesinede senin zaten agzinin ayari yok bu kizi korkutmaya utanmiyormusn bu kiza brsey olsaydi kim hesap vericektii bana hanginiz hesap vericektiniz ben karimida alip ayri eve cikiyorm dedi ve beni o hafta hemen kiraya ayri eve cikardi ve evimizin herseyini aldi beraber calisip odedk ama kaynanami hc sevemiyormmm bana yaptiklarini asla unutmycam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.