- 9 Eylül 2013
- 11.936
- 27.375
-
- Konu Sahibi inciliboncuklu
O zaman o konuştuğunda dinlemeye ektin anne deyinOnu da denedim bu sefer annem siz kavga ediyorsunuz bizim Suçumuz ne bize niye kızıyorsun diye bağırarak sinir krizi geçirdi
Eşin garip anne ve babanın daha da garip...Aileme söylüyorum bizi aramayın kendi aranızda halledin diyin diyorum. Öyle söylenmezmiş ayıp olurmuş. Birde annem ve babam ona benim haksız olduğum yerleri de söyleyince annen baban bile seni haksız görüyor diyor. Annemlere söylüyorum haksız demeyin diye anlamıyorlar.
Heralde eşinizi haklı yada mantıklı bulan olmaz.! Ne saçma ya ben aile büyüklerinden kimsenin aranmasını doğru bulmuyorum!Kavga ettiğimizde eşim annemi arayıp olayı anlatıyor ve kızınızla konuşun diyormuş. Annemi aradığını duyduğumda haliyle kızıyorum ve olay iyice büyüyor. Annem de babama söylüyor ve biz kavga ettiğimiz için onlar da çok üzülüyor annem ağlıyor filan. Bende onlar üzüldüğü için eşime daha da çok kızıyorum. Olay iyice büyüyor. Sizin Eşiniz böyle bir şey yapıyor mu yada yapsa nasıl tepki verirsiniz?
Yok babamın kuzeni zaten eşim o alisikti ama biyerde beni savunması gerekti şimdi bırak kavgayı kusemiyor bile eşiniz ailenizden cekinmiyormuTövbe eder yeni moda.Yazik adam da nasıl üzülmüştür.İyi olmuş kizdiği
Evli değilim ama erkek arkadaşım dahi aramızda geçen tartışmayı gidip ailesine anlatsa çok sinirlenirim ki hiç sevmez böyle şeyleri. Iki yetişkin insansınız anlaşmazlıklarınızı birlikte halletmelisiniz evlilik kurumu bunun için var yapılacak şey ailenizin gayet net bir tavırla bu sizin özeliniz bizi karıştırman yanlış aranızda halledin diye uyarıda bulunması gerek sizinde uyarmanız gerek tabii..Kavga ettiğimizde eşim annemi arayıp olayı anlatıyor ve kızınızla konuşun diyormuş. Annemi aradığını duyduğumda haliyle kızıyorum ve olay iyice büyüyor. Annem de babama söylüyor ve biz kavga ettiğimiz için onlar da çok üzülüyor annem ağlıyor filan. Bende onlar üzüldüğü için eşime daha da çok kızıyorum. Olay iyice büyüyor. Sizin Eşiniz böyle bir şey yapıyor mu yada yapsa nasıl tepki verirsiniz?
Asla yapmaz yaparsa da sanirim is bosanmaya gider. Peki siz esinizle iyi oldugunuzda da arayip annecigim emegine saglik ne guzel karim car diyomuymus?Kavga ettiğimizde eşim annemi arayıp olayı anlatıyor ve kızınızla konuşun diyormuş. Annemi aradığını duyduğumda haliyle kızıyorum ve olay iyice büyüyor. Annem de babama söylüyor ve biz kavga ettiğimiz için onlar da çok üzülüyor annem ağlıyor filan. Bende onlar üzüldüğü için eşime daha da çok kızıyorum. Olay iyice büyüyor. Sizin Eşiniz böyle bir şey yapıyor mu yada yapsa nasıl tepki verirsiniz?