Valla bence de onun yemeğine gittiğinde onun öteki dünyasına birşey katıldığını sanmıyorum. Yemeğin verildiği kişiler kim, baksan yine eş dost çıkar. Zekat saraydan çıkmaz.
Anneanneye vefa borcu değil de, eş dost alışverişte görsün oluyor biraz bu meseleler. Maksat kaynana arıza çıkarmasın, kocamla da huzurum bozulmasınsa gidin, yoksa şahsi fikrim, duanızı edin, kadının hayrına birilerine iyilik edin daha evladır. Yoksa 7.si yemeği, 40ı yemeği x üzeri bilmem kaçıncı gecesi yemeği, bunlara katılmak için bu kadar zahmet çekmeye gerek yok diye düşünüyorum. Siz de bulunduğunuz şehirde bi 7si yemeği verin 3-5 garibana, çok daha iyi.
Ben size hak veriyorum, artık birşeyleri sırf atalardan öyle gördük diye öyle yapmaktan vazgeçelim, sorgulayalım da en kolay ama en çok işe yarayanını yapalım derim.
Valla bence de onun yemeğine gittiğinde onun öteki dünyasına birşey katıldığını sanmıyorum. Yemeğin verildiği kişiler kim, baksan yine eş dost çıkar. Zekat saraydan çıkmaz.
Anneanneye vefa borcu değil de, eş dost alışverişte görsün oluyor biraz bu meseleler. Maksat kaynana arıza çıkarmasın, kocamla da huzurum bozulmasınsa gidin, yoksa şahsi fikrim, duanızı edin, kadının hayrına birilerine iyilik edin daha evladır. Yoksa 7.si yemeği, 40ı yemeği x üzeri bilmem kaçıncı gecesi yemeği, bunlara katılmak için bu kadar zahmet çekmeye gerek yok diye düşünüyorum. Siz de bulunduğunuz şehirde bi 7si yemeği verin 3-5 garibana, çok daha iyi.
Ben size hak veriyorum, artık birşeyleri sırf atalardan öyle gördük diye öyle yapmaktan vazgeçelim, sorgulayalım da en kolay ama en çok işe yarayanını yapalım derim.
Elele gecende sizi haksiz yere ceza vermisiz ya baktimda konu disi mesajdan yemissiniz cezayi rahat olun haksizlik yok : )
Bu arada yok mu bana hosgeldin partisi soyle 10-15 kisiyi banlayayim !
Biri bana anlatsin
Buradaki konulari okuyup konu sahiplerine hakaret etme hakkini bu kisilere kim veriyor hadi hakaret yapisinda var diyelim bu nasil bir misyondur isi gucu birakip burada derdim varda acilan konularda saga sola laf yetistirmek nasil bir misyondur ?
Kizlar bu normal degil soylemedi demeyin kotuye gidiyorsunuz...
Okumayin kardesim rahatsiz oluyorsaniz okumayin cevap yazmayin !
Her konuya bodozlama dalmak zorunda degilsiniz !
VCozdum kadinlari diyordum da yok annem benim daha 3-4 firina daha ihtiyacim var....
Bu nasil bir fesatliktir bakalim kac kisi uzerine alinacka kac kisi banlanacak
konu dışındasınız
ben saygılı bir şekilde fikrimi söyledim
gitmek istiyen insan gider
gerisi bahaneee
Haklisiniz zaten sizde hakaretten ceza yemeniz gerekiyor 1-1 odestik !
Haklisiniz zaten sizde hakaretten ceza yemeniz gerekiyor 1-1 odestik !
3 cezaniz var bence sansinizi cok zorlamayin !
Konu populerken reklam yapalim !
Kizlar yeni urunler geldi camasirsepetine soylemedi demeyin....
http://www.kadinlarkulubu.com/camasir-sepeti-f1120/
şükür ya kazen i gördüm :)))))
kendisi vasiyet bıraksın, ben vefat ettiğimde 7-40-52 okumayın hiçbişi yapmayın bana diye
siz de su an konu disina cikmis olmuyor musunuz?
belki bunu yazdigim icin de hosgeldin partisine benden baslarsiniz
ama emin olun ki bu yazdiklarimin da arkasindayim!!!!!!
Canım zaten kendi annesi,babası, anneannesi olsa değil 9 saatlik yol;dünyanın bir ucuna gider.
Yol,sıcak,oruç vs bunlar bahane...Gitmek isteyen uçaklada gider.
Ben konu sahibinin bu komik bahaneleri sebep göstermesine kızıyorum.
Bir de anlamadım, madem kararını verdi konu açmaya ne gerek vardı...
Kendine yandaş arayıp gönül rahatlatması kanımca...Bir tür onaylanma duygusu.
Her neyse, bize ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?