- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
- Konu Sahibi Kirmizi pabuc
-
Nasıl daha makbulse canım bilen biri var mı ben de bilmiyorumHe ben yanlış anlamışım yanianladım canım konu sahibi 41 dedi ya mesela okunan kadarını düşüp su kadar kaldı yazmak en son yoruma daha iyi olur demek istedim
Öğleden sonra belli oldu canım ben de hemen buraya yazdımBiraz erken dağıtsaydın keşke şuan ne kadar kalmış
Canım benim sağolAllah sifa versin canim.ben Yasin okumayi bilmiyorum maalesef .Ya Şafi okurum ama
Sende sağ ol yani sayı olduğu için zaten kişi başı okunuldugunu biliyorum o yüzden yazdım zaten eğer sayı olmazsa kim ne kadar okuduysa derdiniz ama sayı verdiğiniz zaman kişi başı birer yasin düşer en azından ben öyle biliyorumSağol canım genel de nasıl oluyor ben de bilmiyorum sayı önemli diye biliyorum dediğin gibiyse 41 kişiye ihtiyaç var
Sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun balımm maalesef hastayımyaama şafi okuyabilim .Rabbim şifa versin inşallah kuzum eşine. Sanada hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim.
Anladım Rabbim şifa versin beyinizeÖğleden sonra belli oldu canım ben de hemen buraya yazdım
Anladım hemen bakıyorum kaç tane olmuşSende sağ ol yani sayı olduğu için zaten kişi başı okunuldugunu biliyorum o yüzden yazdım zaten eğer sayı olmazsa kim ne kadar okuduysa derdiniz ama sayı verdiğiniz zaman kişi başı birer yasin düşer en azından ben öyle biliyorumöyle olmasa ben bile 10 tane okurumdum ama sayı olunca farkli
AminAnladım Rabbim şifa versin beyinize
Tamam cuma gününe kadar okuyacak arkadaşlar olur inşallah tüz 30 olsun iki tane de ben alıyorum şimdi emin olduğum arkadaşlarım olursa yine alırım birini kayın valideme vericem birini de yakın emin olduğum arkadaşıma diğerlerine sorayım okurlarsa verip size sayıyı söylerim Allah'a emanet olunŞu ana kadar 9 kişi okudu-okuyacak arkadaşlar
Kalan 32
Selamun aleyküm arkadaşlar
Bu kk her zaman yanımızda bazen sizlerden başka kimsemiz de olmuyor
İnsanın tanımadığı insan için dua etmesi de hem kendine hem karşıdakine huzur veriyor
Nasipse eşim cuma günü ameliyat olacak ismi Serdar 3 ay önce yine olmuştu ve çok ağır bir süreç geçirdik.doğumuma artık 3 hafta kaldı ve benim için herşey daha zor artık.
Sizlerden ricam eşimin şifası için Yasin i şerif okumanız 41 i toplarsak ne güzel olur .Kendimizi biraz daha emniyette hissederim.
Lütfen duyarsız kalmayalım desteklerinizi bekliyorum Yasin olmasa bile bir şifa duanızı.
Sağol canım Allah razı olsunKuzum ben okuyunca yazarım, çok geçmiş olsun
Okurum tabiki
Kalan 27
Okuyunca yazarım insallahAllah şifa versin canım okuduğumda yazarım inşallahJenna16 @Rakika @-Erva- @Blue_Perii @Evvab @terliksuu Bonus N Nana
Kuzum bir tanenokuyoruz şimdilik Allah razı olsun kalan 262 tane okurum cumaya inşallah kalan 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?