- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
- Konu Sahibi Kirmizi pabuc
-
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunAleykum selam canim esin için 1 Yasin 100 tane de Ya Şafi Ya Allah esmasini okudum Rabbim cuma gunu olacağı ameliyattan saglikla çıkmasını nasip eylesin insaAllah
Sağol canım bu cuma ameliyatAllah şifa versin. Ne kadar süresi var canım
Eksik kalırsa söyleyin okuruz insaAllahSelamun aleyküm arkadaşlar
Bu kk her zaman yanımızda bazen sizlerden başka kimsemiz de olmuyor
İnsanın tanımadığı insan için dua etmesi de hem kendine hem karşıdakine huzur veriyor
Nasipse eşim cuma günü ameliyat olacak ismi Serdar 3 ay önce yine olmuştu ve çok ağır bir süreç geçirdik.doğumuma artık 3 hafta kaldı ve benim için herşey daha zor artık.
Sizlerden ricam eşimin şifası için Yasin i şerif okumanız 41 i toplarsak ne güzel olur .Kendimizi biraz daha emniyette hissederim.
Lütfen duyarsız kalmayalım desteklerinizi bekliyorum Yasin olmasa bile bir şifa duanızı.
Okudukça kalanı yazalım öyle daha kolay olur sanırımEksik kalırsa söyleyin okuruz insaAllah
Ben bir tane okudum da... genelde böyle niyetler de dağıtımlar kişi başı birer yasin veya cüz diye biliyorum o yüzden eksik olursa kayın validem yada arkadaşlarıma derim dedimOkudukça kalanı yazalım öyle daha kolay olur sanırım
He ben yanlış anlamışım yaniBen bir tane okudum da... genelde böyle niyetler de dağıtımlar kişi başı birer yasin veya cüz diye biliyorum o yüzden eksik olursa kayın validem yada arkadaşlarıma derim dedim
Allah sağlık versinHe ben yanlış anlamışım yanianladım canım konu sahibi 41 dedi ya mesela okunan kadarını düşüp su kadar kaldı yazmak en son yoruma daha iyi olur demek istedim
Çok geçmiş olsun balımm maalesef hastayımyaSelamun aleyküm arkadaşlar
Bu kk her zaman yanımızda bazen sizlerden başka kimsemiz de olmuyor
İnsanın tanımadığı insan için dua etmesi de hem kendine hem karşıdakine huzur veriyor
Nasipse eşim cuma günü ameliyat olacak ismi Serdar 3 ay önce yine olmuştu ve çok ağır bir süreç geçirdik.doğumuma artık 3 hafta kaldı ve benim için herşey daha zor artık.
Sizlerden ricam eşimin şifası için Yasin i şerif okumanız 41 i toplarsak ne güzel olur .Kendimizi biraz daha emniyette hissederim.
Lütfen duyarsız kalmayalım desteklerinizi bekliyorum Yasin olmasa bile bir şifa duanızı.
Rica ederim güncel tutalım ki görülsün :))Sağol canım Allah razı olsun etiketler için de sağol
Bugün başladım okunanları not alıyorum ama daha çok az maalesefEksik kalırsa söyleyin okuruz insaAllah
Evet canım haklısın öyle olabilirOkudukça kalanı yazalım öyle daha kolay olur sanırım
Rica ederim güncel tutalım ki görülsün :))
Sağol canım genel de nasıl oluyor ben de bilmiyorum sayı önemli diye biliyorum dediğin gibiyse 41 kişiye ihtiyaç varBen bir tane okudum da... genelde böyle niyetler de dağıtımlar kişi başı birer yasin veya cüz diye biliyorum o yüzden eksik olursa kayın validem yada arkadaşlarıma derim dedim
Biraz erken dağıtsaydın keşke şuan ne kadar kalmışBugün başladım okunanları not alıyorum ama daha çok az maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?