Eşimin alkol problemi boşanıyorum

Üçüde aynı hayır beni üzen bütün olanlara özür diler insan ama o da yok ben zaten boşanmayı verdim

Özür mü
Canınıza hatta babanızın canına kastınız var sanırım
Bu herif özür dilese siz koşa koşa gidersiniz

Olur da barışırsanız ailenizle iletişimi kesin bari
Onların canına yazık

Evet çok normal. Sakın boşanma başkasına denk gelmesin. Sen zaten baştan kabul etmişsin. Adam iki pohpohlasa kollarını açar dönersin.

Yukarıları iyi okuyun özür derken kendimi bazen kötü hissediyorum insan pişman olur çocukta o da yok diyorum zaten boşanmaya vermişim

Değişik asla anlamıyorum bazı kadınları. Neden bu ısrar. Hala özür diler mi adamın beyni yok. Hödüğün teki . Cani. Ayı. Özür kelimesini ağzına alsa ne almasa ne
Özür dileyince pişman mı olmuş olucak. Hadi bu adam delicesine pişman olsun . Ne değişecek ayy canım kocam diyip kollarına mı koşacaksınız
Aman neyse ne iyi ki arada hamile kalmamışsınız. O da adamın alkolik olmasından olmuştur sizde çocuk olsa düzelir mantığı gördüm hafiften

Evet çok normal. Sakın boşanma başkasına denk gelmesin. Sen zaten baştan kabul etmişsin. Adam iki pohpohlasa kollarını açar dönersin.
Ben boşanmayı vermişim ne dönmesi ya siz okumayı mı bilmiyorsunuz ? Sadece insana zor geliyor neden böyle oluyor kalp çarpıntısı uykusuzluk bunları söylüyorum benim bir suçum yok dimi demek istiyorum

Dayanamadığım için boşanmayı açmış olabilirmiyim 1 yıllık evliliği
Ay hala emin değilsin boşanmak için inanamıyorum. Bu anlattıklarının çeyreğine koşa koşa boşuyor insanlar. Babama bunları yapan adamı karakolla korumak ne tersine ben şikayetçi olurum. İnsanlıktan nasip almak gerek o da kocanızda yok. Nefesim daraldı okurken ne büyüsü ne şeyi ya. Kendine gel be. Adamla aranda ki yaş farkına bir bak bir adama bak bu yaşananların üstüne bir yıl hala evli kalmak ne demek? Hem dayak ye hem babanı dövdür oh mis. Sülale boyu dayak atsın adam sana sen hala kolay mı vazgeçtim de. Canını yolda mı buldun sen anlamıyorum ki. Umuyorum daha kötülerini de yaşarsın o babanın ahı tutarda. Boşanmaya karar verdim zaten diyerek bizi yeme allasen hala soruyorsun sen boşamasam mı diye. Neyden korkuyorsun boşanmış olsan ne olacak sanki anan baban yanında değil mi ? O dayaktan sonra olmasalar da anlarım gerçi.

Okuyan bordo bereli kardeslerim bi ozet gecseniz hayrina?

En son oglanin anasina telefon etmis karakolluk olmuslar kisminda kaldim ben.

Hayır ben istemedim çocuk boşanmayı açan benim

'size soracağım şudur ki avukata vermekle acele mi ettim yoksa bunlar normal mi karı koca arasında olacak şeylermiydi bazen kendimi sorguluyorum suçluyorum' Ayynen krala aynen boşuyorsun eminsin iki yüzüne gülse dönmeyeceğin kesin aayynen. Bir annen kalmış dövdürmediğin dönünce onu da dövdür tam olsun.

O saçma bedduanı kendine sakla zaten imzaladım aldım herşeyimi aşşğaları oku istersen

Kendimi kötü hissetmem neden bunu soruyorum neden oluyor

O saçma bedduanı kendine sakla zaten imzaladım aldım herşeyimi aşşğaları oku istersen
Ben bordo bereliyim hepsini okudum. Ama dediğim gibi annen kardeşin olur dayak yemeyen varsa araya onlar da bir dahil olsun en son çocuk yaparsın bir de onu dövdürürsün tamaaam mis gibi. Babana yaşattıklarından sonra ne yaşarsın ömrünce merak içindeyim arada bilgilendir burayı bir kaç sene sonra.

Babaannem dedem öyle dediği için soruyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…