Eşimin akrabası tarafından azarlandım..

Cezaevi bazılarına böyle bir şöhret kazandırıyor. Cezaevine girmese farklı olurdu belki. Böyle bir olayı fırsata çevirmiş.

Hadi inşallah bunun da bir dersini veren çıksın acayip kuruldum

Böyle tiplere hapiste bişey olmaz. Gerçekten dediği gibiyse bıçağı takıp girer, siz yapabilir misiniz bunu? Bir de konu sahibi hemen cevap vermemiş, önce ortalığı aleve verip sonra nanik yapar gibi çocukça bir cevap vermiş. Adam sosyopat belli, herkes önünde el pençe divan dursun demiyorum ama muhatap alınmasın diyorum. Bu ülkede mağduru, güçsüz koruyan bir yargı ve infaz sistemi yok çünkü. Bugün herkesin ağladığı cinayetleri 5 yıl sonra kimse hatırlamayacak ama katilleri dışarıda olucak. O yüzden hakkımı yedirmem ama saçma sapan şeyler için de başımı bıçağa uzatmam. Akıllı insan da bunu yapmalı. Hele kocaları başka bir yerdeyken kavgadan gürültüden haberdar etmek, şikayet etmek bana gerçekten kötü niyetli geliyor. Kadınlar lafla sözle kavga eder ama erkeği kavgaya çağırıyorsanız başka şeyleri göze almışsınız demektir bu. Değer mi?

Cezaevi bazılarına böyle bir şöhret kazandırıyor. Cezaevine girmese farklı olurdu belki. Böyle bir olayı fırsata çevirmiş.
Suçla ilgili belgeseller falan izlerim ben. Çoğu bir daha girmemeyi istiyor aslında.
İğrenç bir yer, oraya girmemek için ne gerekiyorsa yaparım diyen çok.
Herkes kabadayı olup çıkmıyor kısacası.
Trafikte şurada burada insanlarla dalaşmayı ben de doğru bulmuyorum. Kim vurduya gidebilirsin. Ama eşimin dayısı gelip beni ezdiğinde de bir zahmet karşılık vereyim ya. Ona ses etme buna ses etme. Bu işin sonu yok ki uygun koşullar altında herkes katil olabilir o zaman? Herkesten korkarak yaşanmaz bence.

Konunun en başına yazdım, ben olsam kibarca haddini bildiririrdim ama mutlaka da bildirirdim yani.

Eskiden şöyle bir bakardım münakaşa etmeye değecek bir tip mi diye şuan yaş 33 densizlik yapana münakaşa etmeye değermi acaba diye sormuyorum bile kendime değecek olsa densizlik yapmaz zaten. bir hoş bakış, yarım gülüş yoluma devam cahille münakaşaya girmek kadar insanı delirten ve insanın kendisine saygısını kaybettiren başka şey yoktur sanırım. tartışma bile denginle güzel

hatta eşime diyorum ki yolda biri bana senin yanında küfür etse duymazlıktan geleceksin trafikte olay yaşasan haklı da olsan özür dileyeceksin .. manyak dolu ortalık manyak bir anlık sinirle kimseyle uğraşılacak gibi değil

Haklısınız ama üsluba daha dikkat ederek rahatsizliginizi belirtseniz bence daha iyi olurdu. Varlık falan demek işi bozmuş.

Gidin dileyin özür korkuyorsa eşiniz. Incileriniz dökülmez kabul ettiler hatalarını desinler. Huzurunuza bakın

Konunun en başına yazdım, ben olsam kibarca haddini bildiririrdim ama mutlaka da bildirirdim yani.
Kibarcadan da anlayacağını sanmıyorum.
Seni ilgilendirmez dese de adam susmazdı bence ya. Adam tahakküm kurmak istiyor.
Tama dayıcığım yarın gidip sildiririm falan demesi lazımdı olaysız dağılabilmeleri için.

Güldür Güldürdeki sahte kabadayı tiplerine benzettim, başka deliyi görünce sopasını saklar.

Yani, 20 yaşında on parmağında kınayla gelin gitmediysen seni büyücü cadı da ilan etseler çok da şeyimde demen lazım.

Yani, 20 yaşında on parmağında kınayla gelin gitmediysen seni büyücü cadı da ilan etseler çok da şeyimde demen lazım.
Kimseye bir iyilik borcum yok Katip.
Sevmezlermiş, sevmesinler. Ben de onları sevmiyorum, no problem.
Olayı ben başlatmadım neticede, başlatana hiç laf yok. O deli deyip geçerler hep genelde, ben de deliyse tımarhaneye yatsın dedim. Oh olsun. Kimseye alttan alma gibi borcum yok.

Dünyadan yok edecekmiş de, cenazelerine kimse gelmeyecekmiş de ayyy g.tüm. Kazara ülkenin başına geçse diktatörlüğünü ilan edecek herif, herkeste suspus olacak demek.
Yıllarca hapiste çürümüş, şu saatten sonra değil hakim savcı, polis görse içine doğru s.çacak herif, hala asarım keserim.

Hanımlar, konu sahibi hesabını kapattı. Biz biraz durulalım kendisi gelişmeleri yazana kadar. Hatta Mune Hanım'ın da dikkatini çekelim. zira hesap açılır açılmaz aile draması yaşanmış ve hesap hemen kapatılmış şu işe bakın ki.

Sen niye evlenmeden önce yaptırdım diyip savunmasını yapıyosunki? İstersen evlendikten sonra yaparsın.
Seni ne ilgilendirir keyfim nezaman isterse ozaman yaptırırım diyip ağzının payını ver.
Ayrıca bunun yüzünden benimle konuşmayanlar defolsun gitsin hayatımdan.
Asla özür dileyip geri adım atmam. Benden bunu bekleyenleride silip atarım.
O adamı şımartmışlar sanırım. Kendinden delisine denk gelmemiş.

Hiç pişman olmayin.Densize densizliginin cevabı verilmezse densiz azar.Haketmis o kim haddini bilmeyen insanı sevmem.Kim olursa olsun
Kapatın konuyu haklısınız ne pişman olmak falan.Olan oldu özür dilemeyin bir daha da görüşmeyin.Sizin dayiniz eşinize terbiyesizlik yapabilirim Siz küçük çocuk değilsiniz çocuklara bile böyle yapılmaz.Artik şu akrabadır yaşı buyuktur den de gına geldi.Demekki yaş aklı başa getiren bir şey değil kiminde olan aklida sifirlayan birşey.Hurmet görmek isteyen saygı isteyen ise kendinden başlasın.Geri adım atmaz ve gereken cevabı verirdim hepsine.Kendi kul hakkiniza girmeyin o kişide pek sayılacak biri degilmis size denk gelmiş bunu bahane edin asla görüşmeyin.

Belki daha evvel yaşandı, kafanda kurup durma denmesin diye şimdi gibi anlattı.

yıllarca itilip kakılıp acısını böyle bir ortamda böyle saçma bir adamdan mı çıkardınız. sadece eşinize üzüldüm, size acımadım. çünkü bazı saçma ve kendimizden büyük insanları, yav he he, modunda dinleyip geçeriz. siz de toymuşsunuz demek ki.

Başka konularda da neden sessiz kaldın, neden haddini bildirmedin, o böyle derken sen ne yaptın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…