Esime hic söylemedi kineden ayrı eve çıkamıyorsunuz ki?
hayır tabiikikaçarak mı evlendiniz,önce bunu öğreneyim.
2017 yılı konusunu okudum.
sen öğretmensin eşin esnaf. kayınpederin de emeklisi vardır illaki. 2+1 evde oturacağınıza bari geniş bir eve çıksaydınız. oğlunuz babanne dede ile aynı odayı paylaşıyormuş, kızınız da sizle yatıyormuş. bu hiç doğru bi durum değil. üstelik kızınız odada iken sessizce sevişmek vs... neler duyuyor allah bilir. ben anlamadım yani öğretmen bir kadınsınız, hadi hataydı evlendiniz sülale ile yaşamaya başladınız. ne diye çocuk yapıp iyice ayağınızı bağlıyorsunuz ki?
anneniz ne yapıyor? ben olsam boşanırım, böyle ömür geçmez. öğretmen maaşı ile ailemi geçindiririm, annemi de yanıma alırım.
ay ben konuları karıştırdım sanırım.Bunlar gerçek mi konu sahibi?
Böyle bir hayatı nasıl evlatlarınıza yaşatırsınız. Hem de öğretmensiniz. Gerekirse bodrum katında yaşarım ama böyle bir hayat sürmem. Asla sürmem. Hele evlatlarıma asla yaşatmam.
Böyle bisi yazmadım konu karısıklıgı yaptınız sanırım ben bir yıllık evliyim ve çocugum da yok2017 yılı konusunu okudum.
sen öğretmensin eşin esnaf. kayınpederin de emeklisi vardır illaki. 2+1 evde oturacağınıza bari geniş bir eve çıksaydınız. oğlunuz babanne dede ile aynı odayı paylaşıyormuş, kızınız da sizle yatıyormuş. bu hiç doğru bi durum değil. üstelik kızınız odada iken sessizce sevişmek vs... neler duyuyor allah bilir. ben anlamadım yani öğretmen bir kadınsınız, hadi hataydı evlendiniz sülale ile yaşamaya başladınız. ne diye çocuk yapıp iyice ayağınızı bağlıyorsunuz ki?
anneniz ne yapıyor? ben olsam boşanırım, böyle ömür geçmez. öğretmen maaşı ile ailemi geçindiririm, annemi de yanıma alırım.
evet başka üyenin eski konusuna bakmışım. ama işte ibret olsun. 10 senedir çekiyormuş. sen çekme.Böyle bisi yazmadım konu karısıklıgı yaptınız sanırım ben bir yıllık evliyim ve çocugum da yok
Bu tarz konularda hep aynı yorumu yapıyorum. 10 yıl oldu beraber oturuyoruz ailesiyle. Yaşamadığım hastalık kalmadı kanser dahil... diyecek sözüm yok, eşiniz bulacak ortasını yoksa boşanın hayat çok kısa inanın değmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?